Arkadaşlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim sisti?

Nişanlıma dedim ki beni ara 3 saat çnce bekle arayacam dedi bu saate kadar beklettti dediki komutanlarla oyuna giriyorum ben daha çnce dedim ki beni ara haber et beraber girelim aramadı sürekli bekle arayacam dedi şimdide 1 el atıp geliyorum dedi ağlamaktan mahvoldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne yapmam lazım Hala oyunda 1 el dedi 2 de Sonra işte hala devam etti eşleşmeye aradı bi zaman sonra beni haksıza durumuna düşürdü kendisini haklı çıkarmak için herseyi yaptı asker bu arada dedi ki ayrılırsan umrumfa olmazsın beni bırakırsan umrumdw olmazsın beni aldatırsın sen nikahtan sonra senin sözün asla geçmeyecek şimdide geçmeyecek diyor ağır konuşuyor senin sözün geçecek mi sanıyorsun diyor asla hep benim sözüm geçecek diyor kadınlığımdan vurdu beni sülalesine düşman edermiş bir kız bulup onunla evlenirmiş onun düğününe gidermişim sen kimsin ki diyor kiminle konuştuğunun farkında mısın diyor arkadaşları var diye havalanmış ben oyuna çağırdım beni sattı gitti onlarla oynadı gecenin bir körü aradı ne yapmam lazım nolur tavsiye verin

Arkadaşlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim sisti?