Güncellemeler
1 yıl
Ahmet değil yine* klavye düzeltiyo
Güncellemeler
1 yıl
Ne yapmam gerek? ;(
Üniversiteyr gidiyorum, ama uykum gelmiyo hiç uyumadım. Ve 17:00 gibi uyudum 23:30 gibi kalktım ve sonr ahmet uykum gelmedi saat 7:00 kadar uyanık kaldım daha sonra üniversiteye gittim 13:30 gibi geldim 14:00da yine uyumak istedim uyudum ve GECE 3:40da kalktım... Ne yapmam gerek bıktım artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uyku bozukluğu çok kötü bir şey. Günlük yaşamda da seni etkiler.
Çok haklısın ama nasıl düzeltmem gerekir? Çünkü bu çok uzun süredir devam ediyor ama neredeyse ilk defadır 2-3 gündür bu kadar fazla uyumayıp sonra bütün gün uyuyorum
Telefonla bu aralar daha çok mu uğraşıyorsun
Ben her zaman telefona bakarım uyku düzenim yerinde olduğunda bile bütün gün neredeyse telefonda geçirirdim ama kendi kendine akşam uykum gelirdi uyurdum ama okullar 5-6 ay falan önce tatil olunca 3 ay boyunca zaten uyumadım telefon da geçirdim, çünkü daha önce okulla upraşıyprdum. Sonra üniversiteye gittim ama dzüelmedi uyku düzenim
Düzelmedi değil sen düzelteceksin. Yatmadan önce mesela telefonu ulaşamayacağın bi yere koyabilirisin. Örmek veriyorum yatma saatini 11 belirle ve telefonu uzak yere koy ve yat. Belli bi zaman sonra uyur ve alışırsın
Şimdi ben telefonu şarja takıyorum odada tam yanımda. Aklımı felan uykuya veriyorum ama yatmaya karar verince bile uykum gelmiyo, sadece zorlada olsa yapmaya çalışıyroum yarın üniversiteyr erken kalkıcam diye ama 20-30 dk sonra uyuyamayınca telefonu alıyorum bakmaya başlıyorum
Telefonu Almamaya çalış o yüzden uzak yere koy diyorum
Tamam haklısında uykum yoksa nasıl uyuyabileceğim;(
Uyursun sadece gözlerini kapat. Uykum yok diye kendini inandırmaya çalışırsan tabi uyuyamazsın
Pekii
Duzenini bozma
Bozulmuş 5 aydır böyle neredeyse geç uyuyorum erken kalkıyorum falan ama 3-4 gündür bütün gün uyumayıp sonr abütün günü uyuyorum. Nasıl uyku düzenimi eskisi gibi yaparım?
Sabah erken talk disari cik uyuma aksam uyu bunu 7 gun murder duzelir
şu an bizim burada 4:06 yeni uyandım neredeyse saat 14:00 gibi uyumuştum...
Birileriyle sohbet et kafan dagilir
İşe yaramıyor, uyku ilaçlarından denicem
Duzenli cinsel hayatin olursa olur
başka önerin var mı?
Kendini yor iste. Soyle gunde bi 6 7 Posta sevis bak nasil uykun geliyor:)
Yok