Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım lütfen okuyun biraz uzun olucak amcam 43 yaşında benim yaşım ise 18 adam 1982 li ben 2006 lıyım neyse bu adam beni daha 12 yaşındayken çok sert darp etti aynı binadayiz boğazımı falan sıktı o zamanlar daha çocuktum bu adam yarimakilli bir adam sosyal hizmetlere şikayet ettim ve kuzenlerim diger amcalarım yengelerim ya tüm akrabalar yaşı büyük ve sırf zengin diye hep onu destekliyorlar
Onun boyu 1.80 falab kilosu 120 civarları aynı binadayız
Benim boyum 1.95 kilom 80 bugün bilek güreşi yaptım 6 kez çok rahat yendim onu ondan daha saglamım büyüdüm çünkü
Bir konu hakkında konuştuk başladı eleştirmeye Avrupa'da ki çocuklar senin gibi vasıfsız değil boş boş işlerle uğraşmıyor lar falan dedi ve derken full kin vardı bende seni ilgilendirmez işine bak dedim yine söylendi hemde benim evimde sonra haddini bil dedim olum bak seni essek sudan gelinceye kadar döverim dedi sonra benim şartel attı üzerine yürüdüm annem araya girdi dövmiyim diye annemi ittim çık dur diye annem hala gitmedi sonra sakinleştim odama gittim küfürederek ve sonra kuzenlerim falan herkes evine gitti oda evine gitti birdaha bana amca demesin dedi beni birde hem 5 yıl önce darpediyor bogazımı sıkıyor hep eleştiriyor otorite yi kullanıp bugün aynı hareketleri ne yine devam edince dövücektim ama annem araya girdi sonra zaten gittiler benim anlamadığım sırf 2 arabası var diye herkes onu destekliyor bina aile binası benimde babamın arabası var ama beni desteklemiyor lar oda kaç yaşına gelmiş hala beni elestiriyor saçma sapan hareketler yapıyor ve kimse ona tavır almıyor size göre neden bir arkadaşım o özürlü seni kıskanıyor selam bile verme dedi birde bunla aynı binadayım her gün görmek zorunda kalıyorum bıktım sizce ne yapmalıyım arkadaşlar? Bildiğin beni düşmanı olarak görüyor ve seni döverim bana kendi evimde akrabalar varken diyor bu neyin egosu cidden akrabalardan zaten nefret ediyorum ne yapmalıyım tavsiye vericem arkadaşlar var mı aynı durumu yaşayan böylelerini alttan alırsak kendimize zarar veririz ben artık alttan almiycam sizce ne yapmalıyım mantıklı çözüm devamlı küfür hareket eleştiri çocuklukta sizi darp eden bir amca olsa ne yapardıniz bana takik ve herkes onu çok seviyor kendi ailemdekiler bile çok zor bir durum ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim halamin kocası da böyleydi babama söyledim muhatabı kes dedi direk bende hiç onun olduğu yerlere gitmiyorum benim olduğum yerlere de gelmiyor ben varken aynı senin amcan gibi çok artniyetli bir insan gerçekten çok karaktersiz bir insan hatta geçen kafama takıldı sinirlendim bir ara niye kola içiyorsun niye işte bilmem kafanı arabanın koltuğuna koyma felan sakinligimi korudum bir dahada muhatap olmuyorum bak halamla aram iyiydi bu yvsk yüzünden onu bile aramıyorum daha önceden hem halam hemde bu eşinden boşanmış zaten bunu yegeni de sevmiyor kendi öz yegeni ahlaksiz insanlar sanada vasifsiz diyorsa muhatabı kes ciddi anlamda evine gelmesin sende gitme çok çalış para kazan ben olsam uyku uyuyamam sonra kendi lafını yer o ahlaksiz
Kanka aynı sı yaşayan bilir birde beni 12 yaşındayken çok sert darp etti sosyal hizmetlere şikayet ettim barışmak için 40 takla attı sonra yine eleştirmeye başladı psikolojik sorunun var falan diye kanka sebeb ben sarışın mavi gözlüyüm bu adam kel çirkin birde benim boyum 1.90 dan uzun bunun boyu 1.80 falan binada en uzun sarışın mavi gözlü benim birde kuzenlerim falan hep onu Instagram dan takip ediyor beni etmiyorlar yengemler diğer amcamlar sanki hepsi onu daha çok seviyor cidden bunlardan insan olmaz ya bu adam cidden deli sorunları var
Daha gorusmuycem ölene kadar ama mallesef aynı bina gormek zorunda kalıyorum birde çirkin yaşlı benden 43 yaşında benim tip Avrupai kıskanıyor bence aşırı da ulan kaç sene geçmiş hala düzelmedi bu adam yarım akıllı ya ne yapıcam bilmiyorum
Geçmiş olsun senin halanın kocası da karaktersiz benim amcam gibi amca demek de istemiyorum zaten giderken bana amca demesin dedi belki geçmişte çok ağır travma şiddet yaşadıysa acısını benden çıkartıyordur ama insan değil ya
teşekkür ederim ama diğer kuzenlerimle arası çok iyi senelerdir hep beni eleştiriyor ve ben 12 yaşındayken şiddetide bana uyguladı
Semih çeligin İkbali kestiği gibi kesesim geliyor bu yüzsüzü çok çirkef bir insan
Ya polise şikayet etsem aile binası falan diyecekler aile binası birde her gün görmek zorunda kalıyorum en iyisi hiç görüşmemek kanka adam o kadar iticiki savaş cebeci nin yüz katı daha itici biri düşün bu adam
Kanka dediğim gibi muhatabı kes mesela niye sizin evinize geliyor annen baban göz göre göre hakaret mi ettiriyor bak bu ahlaksız eniştem bile annem babam varken melek oluyor onlar olmayınca mesela dalasiyordu bir olayda annem babaannemi aradı kızdı ikincisinde babamın dediğine göre ben halani aradım ben ararsam kalbini kırarım felan dedim dedi babam sende muhatap olma dedi birde babamla samimiler bak ona rağmen yani ben 2 şey yapıyorum zayif tarafımı geliştiririm ve muhatabı keserim bak kuzenlerim bana laf atmazlar mesela ama selam sabah yok diye bende kestim selamı sabahı yengemle de kestim he bir yengemle de sevgili gibiyiz mesela maalesef akraba içinde olmasa sevdiğin kızın abisi olabilir işyerindeki patron olabilir trafikteki polis olabilir bunlarla başa çıkmayı ogrenmek lazım birneyerde
Bebeğim bırak etmesinler kim bunlar yani beni sevdiğim biri etmeyince üzülürüm oda umrumda olmaz yani
Kanka ikbal mikbal ne alaka şimdi
Srfsz semih diyeceksin
Kanka enistende seni darp ettimi çocukken sana neler diyor adam o zaman ya karakteri öyle ya da kıskanıyor klasik yaşlı İşte benim amcamda hem misafirliğe gelip hem nasıl eleştiriyor bu nasıl yüzsüz lük birde nasıl herkes onu destekliyor amcamın kardeşleri kuzenlerim yengemler nasıl kimse beni desteklemiyor sırf 18 im diyemi 18 olanlar ölsünmü kanka otorite sahipleri işte otorite yi kötüye kullanıyorlar devamlı eleştiri eleştiri dışardaki insanlar bile bu kadar itici değil aslında çakı falan çekicektim ona annem kurtardı onu onun sonu bugün kötü olacaktı belli geçmişte agır travmalar yaşamışlar birde acısını bizden çıkarıyorlar yazık
Ya kanka ıg var mı fake hesap ya da telgram ya da fake no aynen salama sende o adamla hiç görüşme bize iylikleride dokunmasin kotulukleride uzak dursunlar
Bende yeni lise mezunuyum işsizim şu an
Peki knk sence amcamı neden seviyor kuzenlerim 2009 lu bir kuzenim var onu Instagram dan takip ediyor o bile sanki gizliden onu destekliyor empati kuran bile yok be Cidden yazık ya
Dediğim gibi evine niye geliyor bu adam aynı da olsa işin ilginç yanı benim o halamin kocası da aynı ruh hastası çekemiyor beni yakışıklıyım uzunum ise gitmiyorum güzel bir sevgilim var istediğimi ailem yediriyor ixiriyor diye kıskanıyor kendilerinde maddi durumu iyi ama eşek gibi çalışıyorlar ben sabah akşam yatış bununda bir tek garezi bana ama artık görmüyorum çok sık geçen sevgilimde geldi düğünde oturuyoruz bu karşı tarafa geldi gözünü ayırmıyor sürekli bizim masadan kola alıyor felan kiz arkadasim söyledi kalkalım annene söyleyelim manyak mı falan dedi hatta bizde kalkıp gülerek dans ettik buna inat
Kanla fake ne yapacaksın
Kanka aynısı ya bende uzunum işsizim yakışıklı yım benide aynısı amcam kıskanıyor aynı durumu yaşıyoruz AQ
Kanka ne diyorum sana annemle babamdan it gibi korkuyor srfz bunlar yokken kardeşim veya sevgilim varken yanımda uğraşıyor veya tekken halam varken beni darp etmeye macasi yetmez bir kere darp etti cocukken kabul etmedi ama korkusundan it gibi bembeyaz oldu annem ortalık yerde söyledi cocuga vurmaya utanmiyon mu diye 😂kabul etmedi ahlaksiz
Kanka halanın Kocası sana ne diyor mesela takma dengesizi sana peki ne diyor o adam belli kıskanıyor ağır travmalar yaşamış hala çalışıyor essek gibi sen gençsin yakışıklı sın uzunsun calismiyon zoruna gidiyor ama demiyor anca laf atarak eleştirerek egosunu tatmin ediyor aklınca özürlü selam bile verme merhaba merhaba de sana tavsiyem benimki gibi ciddi olaylar yaşadıysan eğer aile binası falansa onu gördüğün an telefonu aç ses kaydet ya da video ve bir hatasında direk polisi ara onada polisi arıycam de
İşin kötü kısmı benim amcam 120-130 kilo obez ama güçlü boyuda 1.80-1.84 arası birde bunla kavga etsem dövsem kesin kin tutar birde aile binası iş kan davası na döver ne boş bir insan ya ne kadar boş insanlar
Ben işsiz değilim aslında şu an keyfi calismiyorum normalde işler kitabevlerinin bayilikleri var bizde evlenince calisicam felan dedim 😃 hatta bizimkilere herkes çekemiyor arkadaş sürekli ps5 oynayıp kizla gezmemi geberescieler kendileri benim yaşımda kira derdi düşünüyordu çünkü bu benim enişte de halada sülalenin hepsi öyle enişte genc de çirkin kapkara kısa halada aynı hayatları bulgur yiyerek ev ve araba taksidi ödemekle geçti kıyafetleri leş mesela seninde surunmeni istiyor herkes tabi iyi niyetli olanlar var o ayrı
Kanka benim verdiğim tavsiyeleri veriyon bana 😂 ya o kadar da değil diyorum ya it gibi korkuyor normalde diye sadece benim anne baba yokken yapıyordu diye artık onu da yapamıyor konuşmuyorum diye çekemiyor işte rahat bir hayatım var diye polis felan ne alaka 😂
Kanka dedim ya işte bir ara arabasına binmek zorunda kaldım yok niye calismiyon niye buraya geliyon yok bilmem tembelsin bilmem kola iç anca kafanı koltuğa koyma fren yapıyor bir arabayı bir kendi kendine soru soruyor sussun diye cevap veriyorum sana söylemedim diyor sonra dengesiz herif işte en son problemin mi var senin dedim yolun ortasında indirdi gülerek indim babam sonra aramış halamı bana da muhatabı kes bir daha binme arabasına dedi
Halanın kocası nın boy kilosu kaç anladım uğraş mada eleştiri falan psikolojik sorun var işsiz güçsüz tarzı klasik aynı tiper uzak dur kanka
Bizde işler farklı babam kalp hastası annem işe gidiyor birde bu amcam aile binası babamla kardeş aynı binadayız ondan geliyor ara sıra eve 1 yıla yakındır zaten görüşmüyoruz ilk eve geldi selam verdi sohbet etti tam düzeldi dedim samimi oldum yine sınırı aştı eleştiri ye başladı annem babam varken bizim evde yemek yerken beni yarım akıllı sonra işte haddini bil işine bak falan dedim olum bak seni essek sudan gelinceye kadar döverim dedi çakıyı aldım kanka üzerine doğru yürüdüm tam hadi döv diycektim annem araya girdi olay çıkmasın diye kan davası falan olmasın diye sonra işte ana bacı küfür ettim babanem ve dedemde vardı onlarda duydu duysunlar sonra işte hepsi birden evine gitti ama türkiye bunların bana çektirdiklerini bilseler fena darp ederler bunları senelerdir görüşmüyoruz görüşmeye gelincede bunları diyor vasıfsızlar boş boş konuşuyor birde bana artık büyüdünüz diyor kendisi dedem yaşında benden 26 yaş büyük ben 18 yaşındayım o 40 dan büyük bana yaşlandın diyor ulan yaslansamda hala ondan gencim adam harbiden yarım akıllı birde kilom 78-80 yalan yok boyum 1.95 kilon rahat 100 var diyor adam harbiden bana takık 12 yaşında falan çocukken beni darp etti zaten demekki yarım akıllı sorunu var böylelerini idam edebilsek keşke
Yok bunlar güçsüz insanlar kavgaya girisecek ortam yok ben 190 im 105kiloyum spor yapıyorum sevgilim zaten diyor aşkım evlenelim beraber çalışırız daha çok harcarsın gözleri çıkar o zaman diyor
Boyu 175 75 kilo ancadir zaten kavgalık bir durum olamaz 😂çekemeyen ahlaksiz herif işte önlemi tam aldim bu sefer düğüne bile gelmeyecek
Anladım kanka bende umarım ailemle yeni binaya taşınır kurtuluruz saf babam arabaya para verdi geçen sene 3 milyon ₺ ye Mercedes aldı bir bozulduğunda 50 bin ₺ bakım masrafı oluyor Arabanın babamla konuşup Mercedesi satıp para biriktirip çıkabilirsek ayrı eve çıkıcagız cidden türkiyede yaşamak berbat
İskandinav ülkelerinde saksı olsaydıkda bu rezillikleri görmeseydik çekemiyorlar beni bildiğin
Vallaha ailenin yanında sataşması çok ilginç neyse ulan ben mutlu olurum kuzenim zengin olsa veya başkası bunlar harbi ilginç zaten benim anne baba ayrı ben annemle yaşıyorum şu an evlenince ayrılırım yanından aynen mercedes çok pahalı ben audi kullaniyorum mercedes zarar ettiriyor satarken
Vallaha kanka benim almanyaya gitme durumum var ama gitmiyorum gerek yok şu an
Aynen anne ve babanın yanında bulaşmasi çok ilginç onu bende çözemedim ama beni sevmediğini biliyorum keşke uzak dursa hayatina baksa dengesiz herif
Sorunu ne bir bilsem bence sevmior diyebilirler ama kimse demiyor
Polise şikayet edip bahsetmelisin uzak bir apt çık
Mallesef maddi durumum iyi değil ayrı apartmana çıkamam
Birde kuzenim var benle yaşıt hemen hemen fazla fark yok o amcamı Instagram dan takip ediyor beni etmiyor ve tek o değil herkes sanki herkes onu seviyor beni sevmiyor lar sence ne yapmalıyım
Polise yarın gidip ifade veriyimmi sence?
Gerçekten durumun zo imiş gorusmesen desem ne olur
Birde adam takıntı lı deli gibi bir iyi davranıyor bir kötü ilk iyi davranıyor sonra kötü aramız bozuldugunda iyi davranıyor tekrar barışmak için sonra tekrar kötü davranıyor dengesiz bence birde kaç yaşına geldi hala olgunlaşamadı adam 1982 li 1993 lüyüm diyor sonra gerçek ortaya çıkınca şakasına diyor
13 yaşındayken beni darpettiginde sosyal hizmetlere şikayet ettim ama daha sonra kapandı bu olay şu an şiddet olmadı ama eleştiri hakaret var birde kendi evimde misafirlige gelmiş
Anladım dediğin gibi aklı hos o zaman zoruna gitmesin umursama sende
Aynı binadayız ve kuzenlerim yengelerim diğer amcamlar babam herkes onu normal sanıyor seviyor sence neden?
Bilmiyorum gerçekten
Aklı hoş evet ama birde şirket sahibi araba kullanıyor şirket derken pazarlama ürün satıyor iki arabası var en üst katta oturuyor ama yinede aklı kıt her araba süren zeki değil nasıl kurtulucam bundan yok utanmaz herif kesin geçmiş te ağır travmalar yaşadi şimdi bana yaşatmaya çalışıyor birde çocuğu var çocuğu 8 yaşında hala düzelmedi
Kanka ortada aşırı büyük bir haksızlık var birde o kel çirkin siyah saçlı
Binada tek sarışın mavi gözlü 1.90 dan uzun erkek benim bence beni çekemiyor lar gencim falan diyede ayrı eve çıkmak istiyorum ama maddi durum el vermiyor belli sevmiyorlar bu çok açık
Anladim olabilir ağır travmaları belki oda amcadan çekmiş tır öyle büyümüş öyle öğrenmiştir bilemeyiz sakin ol anneni üzme diyeyim hapishane curumek istemezsin
Anladım yine cevap yazdığın için teşekkür ederim de ben ne yapıcam bu maymunun dediklerini çekmek zorunda mıyım birde sanki herkes onu destekliyor bildiğin senelerdir kuzenim bile Instagram dan onu takip ediyor en çok ta bu koyuyor yazık cidden
Rica ederim biraz çekmek zorundasin ya da hiç birisini muhabbet kurmayacaksin
Biri özet geçsin ona göre yorum yapcam
Kanka oku lütfen ya normal insanlar la bu kadar kavga etmiyorum hep akrabalarla ediyorum neden ya
Yani sadece amca kısmını okudum ama hiçbir akraba ailen dahi olsa seni darp edemez hakkı yok kanıt topla şikayet et ya da ayrıl evden ben asla müsade etmezdim bırak fiziksel sözcük olarak bile bir hakarett etseler sonları olur
Aynı binadayız ama annem araya girdi araya girmese bugün dövücektim onu 5 yıl önce sosyal hizmetlere şikayet ettim bunu
Ya kanka haklısın ve bana dışardaki insanlar bu kadar kötü değil hep akrabalar daha kötü hissediyorum acaba sorunları ne
Ya evet ama ayrılamam maddi durumum yetmiyor mecbur katlanıyoruz bu deliye birde kavga ettikten sonra barışmak için kırk takla atıyor barisinca yemek ısmarlayınca direk eleştirneye başlıyor çocukken eleştirilerine birde inanıyordum yaşım 18 olunca ne kadar dengesiz sorunlu bir insan olduğunu anladım ondan aşıri nefret ediyorum insanı bu tipler katil eder ve binada onu tek sevmeyen benim benim dışımda herkes onu çok seviyor sence neden?
Sözcük olarak bile hakaret ediyorlar ama şikayet edemiyorum sorunları ne bilmiyorum