Akraba baskısı görüyorum yaş 18 ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım lütfen okuyun biraz uzun olucak amcam 43 yaşında benim yaşım ise 18 adam 1982 li ben 2006 lıyım neyse bu adam beni daha 12 yaşındayken çok sert darp etti aynı binadayiz boğazımı falan sıktı o zamanlar daha çocuktum bu adam yarimakilli bir adam sosyal hizmetlere şikayet ettim ve kuzenlerim diger amcalarım yengelerim ya tüm akrabalar yaşı büyük ve sırf zengin diye hep onu destekliyorlar

Onun boyu 1.80 falab kilosu 120 civarları aynı binadayız

Benim boyum 1.95 kilom 80 bugün bilek güreşi yaptım 6 kez çok rahat yendim onu ondan daha saglamım büyüdüm çünkü

Bir konu hakkında konuştuk başladı eleştirmeye Avrupa'da ki çocuklar senin gibi vasıfsız değil boş boş işlerle uğraşmıyor lar falan dedi ve derken full kin vardı bende seni ilgilendirmez işine bak dedim yine söylendi hemde benim evimde sonra haddini bil dedim olum bak seni essek sudan gelinceye kadar döverim dedi sonra benim şartel attı üzerine yürüdüm annem araya girdi dövmiyim diye annemi ittim çık dur diye annem hala gitmedi sonra sakinleştim odama gittim küfürederek ve sonra kuzenlerim falan herkes evine gitti oda evine gitti birdaha bana amca demesin dedi beni birde hem 5 yıl önce darpediyor bogazımı sıkıyor hep eleştiriyor otorite yi kullanıp bugün aynı hareketleri ne yine devam edince dövücektim ama annem araya girdi sonra zaten gittiler benim anlamadığım sırf 2 arabası var diye herkes onu destekliyor bina aile binası benimde babamın arabası var ama beni desteklemiyor lar oda kaç yaşına gelmiş hala beni elestiriyor saçma sapan hareketler yapıyor ve kimse ona tavır almıyor size göre neden bir arkadaşım o özürlü seni kıskanıyor selam bile verme dedi birde bunla aynı binadayım her gün görmek zorunda kalıyorum bıktım sizce ne yapmalıyım arkadaşlar? Bildiğin beni düşmanı olarak görüyor ve seni döverim bana kendi evimde akrabalar varken diyor bu neyin egosu cidden akrabalardan zaten nefret ediyorum ne yapmalıyım tavsiye vericem arkadaşlar var mı aynı durumu yaşayan böylelerini alttan alırsak kendimize zarar veririz ben artık alttan almiycam sizce ne yapmalıyım mantıklı çözüm devamlı küfür hareket eleştiri çocuklukta sizi darp eden bir amca olsa ne yapardıniz bana takik ve herkes onu çok seviyor kendi ailemdekiler bile çok zor bir durum ne yapmalıyım?

Akraba baskısı görüyorum yaş 18 ne yapmalıyım?