Diğer Böyle bir manzarada kiminle çay/kahve içmek istersiniz? Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bir çayın lafı olmaz, bir kahvenin 40 yıl hatırı olur : )) Etiket yapın bakalım : ))Martılara simit atmayı unutmayalım: )) Güncellemeler1 yıl Bir çay/kahve içinde mi etiket yapacak cesaretiniz yok yahu, kimse yanlış anlamaz korkmayın : )) Böyle bir manzarada kiminle çay/kahve içmek istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. takip listemle tabi ki de 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Sevdiğim bütün arkadaşlarla. Sevgilim yok çünkü. 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zor bir soru sordunuz diyemiyeceğim 1 6 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Çok mu zor 🤔 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Evet zor Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Seni durgun gördüm 🤔 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Hep durgunum ben Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Her zamanki halinden daha da durgun gördüm 🤔 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Vardır bişeler Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çay sevmem kahve olsa 1 4 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Sana ben ısmarlayayım : )) Yorumla flaneurx 1 yıl Zahmet olmasın Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Sana bir kahvenin lafını mı yapalım şimdi : )) Yorumla flaneurx 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Ben ve yine benle içeyim kafa dinlerim.😌 1 0 Yorumla
Mysong_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Buradan yok, kendi arkadaşlarım olabilir. 1 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Kız arkadaşım var onunla 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilir o kendini 2 9 Yorumla isabella181919 1 yıl Sen buna cesaret mi diyorsun? 😀 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Yok işte cesaretiniz 😂 Yorumla isabella181919 1 yıl @helene1 yavrum gel Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl İşte bu : )) Yorumla isabella181919 1 yıl Cesaret anlayışınız buymuş demek Yorumla isabella181919 1 yıl Sen dedin diye değil ben istedim diye yaptım 😂 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Cesaret anlayışı bu değil tabii ki, bunu sen de biliyorsun ama bu sitedekiler etiket konusunda cesaretsiz 😂 Yorumla isabella181919 1 yıl Kimsenin en yakın arkadaşını etiketlemekten çekineceğini hiç sanmıyorum. Yorumla helene1 1 yıl Geldim asadh Yorumla
ZehirliSarmasik0 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Tek başıma sanırım😅 1 9 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Tek başına sarmaz eski üye 😂 Yorumla ZehirliSarmasik0 1 yıl Eski üyeler gelirse ne dedikodu yapılırdı ama😅 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Sen kimleri arıyorsun özellikle bakım 🤔 Yorumla ZehirliSarmasik0 1 yıl Aslında kimseyi😅 Sadece hepsiyle vedam şiddetli bir kavga ile olmuştu. Hala aynı ezik ve yalanlar üzerine mi devam ediyorlar onu merak ettim😅 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Hiç şüphen olmasın, aynen öyle devam ediyorlar 😂 Yorumla ZehirliSarmasik0 1 yıl İstikrarlarından dolayı tebrik ediyorum hepsini Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Sen de herkesle kavgalı veda ettiğine göre pek sağlam ayakkabı değilsin gibi 😂 Yorumla ZehirliSarmasik0 1 yıl Sağlam bir sarmaşığım sadece 😅 Kendini pazarlarken rakibini kötüleyemezsin. Ben de bunları anlattım sevgili pazarlamacılara nazikçe😆 Yorumla Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ 1 yıl Evet, sağlam bir sarmaşık mışsın 😂 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgilimle olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
takip listemle tabi ki de
Sevdiğim bütün arkadaşlarla. Sevgilim yok çünkü.
Zor bir soru sordunuz diyemiyeceğim
Çok mu zor 🤔
Evet zor
Seni durgun gördüm 🤔
Hep durgunum ben
Her zamanki halinden daha da durgun gördüm 🤔
Vardır bişeler
Çay sevmem kahve olsa
Sana ben ısmarlayayım : ))
Zahmet olmasın
Sana bir kahvenin lafını mı yapalım şimdi : ))
Teşekkür ederim 🙏
Yok iyi böyle ben tek içerim
Ben ve yine benle içeyim kafa dinlerim.😌
Buradan yok, kendi arkadaşlarım olabilir.
Kız arkadaşım var onunla
Bilir o kendini
Sen buna cesaret mi diyorsun? 😀
Yok işte cesaretiniz 😂
@helene1 yavrum gel
İşte bu : ))
Cesaret anlayışınız buymuş demek
Sen dedin diye değil ben istedim diye yaptım 😂
Cesaret anlayışı bu değil tabii ki, bunu sen de biliyorsun ama bu sitedekiler etiket konusunda cesaretsiz 😂
Kimsenin en yakın arkadaşını etiketlemekten çekineceğini hiç sanmıyorum.
Geldim asadh
Tek başıma sanırım😅
Tek başına sarmaz eski üye 😂
Eski üyeler gelirse ne dedikodu yapılırdı ama😅
Sen kimleri arıyorsun özellikle bakım 🤔
Aslında kimseyi😅 Sadece hepsiyle vedam şiddetli bir kavga ile olmuştu. Hala aynı ezik ve yalanlar üzerine mi devam ediyorlar onu merak ettim😅
Hiç şüphen olmasın, aynen öyle devam ediyorlar 😂
İstikrarlarından dolayı tebrik ediyorum hepsini
Sen de herkesle kavgalı veda ettiğine göre pek sağlam ayakkabı değilsin gibi 😂
Sağlam bir sarmaşığım sadece 😅 Kendini pazarlarken rakibini kötüleyemezsin. Ben de bunları anlattım sevgili pazarlamacılara nazikçe😆
Evet, sağlam bir sarmaşık mışsın 😂
Sevgilimle olur
Martılarla
Kimseyle