Diğer Evleneceginiz kizin ilk okul dahi okumamis olmasi sizin icin sorun olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ailesi gondermediyse Evleneceginiz kizin ilk okul dahi okumamis olmasi sizin icin sorun olur mu? Cevapla Evlilik Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Çalışkanmiskin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Üniversite okumuş olgunlaşmamış erkek dolu o yüzden canını sıkmaya gerektirecek bir durum yok. 1 0 Yorumla
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Okuma yazma biliyor mu bari? Ailesi göndermediyse ailesi yobazdır kendinin de çok farklı kafada olduğunu düşünmem 0 0 Yorumla
justt_tonight Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl bakımlı ve parali kizsa problem edilecek bisi yok. eğitimli ama bu ikisi olmayan dolu kiz var iyyy 0 0 Yorumla
gokhanbaspinar Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Okur olur biter fazla takılmam omul bir kağıt parcasi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Güzellik bana karşı davranışı önemli tabi ama annem de ilkokul mezunu gerçekten kafası basmıyor birçok şeye, ben mühendisim babam iktisat okudu 0 0 Yorumla
Alyna00t Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Olmasın bi zahmet çoğu erkek okumuş ama olgunluk yok saygı yok takma kafana 0 10 Yorumla moon1811 1 yıl 🤣🤣 Yorumla Alyna00t 1 yıl @moon1811 noldu niye güldün snhxhdh Yorumla moon1811 1 yıl hiiiiççç 😄 Yorumla Alyna00t 1 yıl @moon1811 öyle degilmi sence Yorumla moon1811 1 yıl olabilir Yorumla Alyna00t 1 yıl @moon1811 erkekmisin Yorumla moon1811 1 yıl tabiki de erkeğim 😎 Yorumla Alyna00t 1 yıl @moon1811 okumuş mu okumamış mı 😂 Yorumla moon1811 1 yıl Öyle bir ayrım yapmıyorum, el yüz güzelliğine fiziğe ve bana davranışına bakıyorum Yorumla Alyna00t 1 yıl @moon1811 haklısın bende aynı kafadayım Yorumla
HzFloki Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Bence sorun kendini geliştirebilirsin. 0 3 Yorumla HzFloki 1 yıl Özür dilerim onu akıl edemedim o zaman şöyle yaparsın onunla bu konuyu konuş ailem okutmadı ama ben bu durumdan rahatsızım evlendikten sonra açıköğretimden okumak istiyorum de ve icraata dök. Yorumla Soran 1 yıl Zaten o sorun etmiyor ama zaten tahmin edebiliyosundur hayatimin ne kadar kısıtlandigini cok bunaldim bu durumdan Yorumla HzFloki 1 yıl O yüzden adım at champ yapabilirsin. Yorumla
bellominati Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İlkokul okumamak da biraz abartı degıl mı la 0 0 Yorumla
batuhanpg Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 485 cevap paylaştı. Hayır olmaz kendini kendi eğitebilir 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. sorun olmaz da öyle bir şey var mı yaa 0 0 Yorumla
MrJimi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 47% 1 yıl Diğer konusunda 589 cevap paylaştı. olur 0 3 Yorumla MrJimi 1 yıl aile göndermediyse hiç olmaz zaten Yorumla Soran 1 yıl O kizdan mi olmaz Yorumla MrJimi 1 yıl aynen Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Olur bence 0 9 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ailen niye göndermedi Yorumla Soran 1 yıl Aileden tek beni gondermedi bide diyor ki sutum sana helal degil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sebep ne Yorumla Soran 1 yıl Sebebi terbiyesizlik etmisim ettim ama aciktan ilk okul sinavina bile yollamayip dovdugu icin Yorumla Soran 1 yıl Terbiyesizlik dedigide Allah belanizi versin dedim sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye öyle dedin Yorumla Soran 1 yıl Aciktan Sinava bile gondermedigi icin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerelisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl oldun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Üniversite okumuş olgunlaşmamış erkek dolu o yüzden canını sıkmaya gerektirecek bir durum yok.
Okuma yazma biliyor mu bari? Ailesi göndermediyse ailesi yobazdır kendinin de çok farklı kafada olduğunu düşünmem
bakımlı ve parali kizsa problem edilecek bisi yok. eğitimli ama bu ikisi olmayan dolu kiz var iyyy
Okur olur biter fazla takılmam omul bir kağıt parcasi
Güzellik bana karşı davranışı önemli tabi ama annem de ilkokul mezunu gerçekten kafası basmıyor birçok şeye, ben mühendisim babam iktisat okudu
Olmasın bi zahmet çoğu erkek okumuş ama olgunluk yok saygı yok takma kafana
🤣🤣
@moon1811 noldu niye güldün snhxhdh
hiiiiççç 😄
@moon1811 öyle degilmi sence
olabilir
@moon1811 erkekmisin
tabiki de erkeğim 😎
@moon1811 okumuş mu okumamış mı 😂
Öyle bir ayrım yapmıyorum, el yüz güzelliğine fiziğe ve bana davranışına bakıyorum
@moon1811 haklısın bende aynı kafadayım
Bence sorun kendini geliştirebilirsin.
Özür dilerim onu akıl edemedim o zaman şöyle yaparsın onunla bu konuyu konuş ailem okutmadı ama ben bu durumdan rahatsızım evlendikten sonra açıköğretimden okumak istiyorum de ve icraata dök.
Zaten o sorun etmiyor ama zaten tahmin edebiliyosundur hayatimin ne kadar kısıtlandigini cok bunaldim bu durumdan
O yüzden adım at champ yapabilirsin.
İlkokul okumamak da biraz abartı degıl mı la
Hayır olmaz kendini kendi eğitebilir
sorun olmaz da
öyle bir şey var mı yaa
olur
aile göndermediyse hiç olmaz zaten
O kizdan mi olmaz
aynen
Hayır insan olsun yeter
Evet
Olur
Olur bence
Ailen niye göndermedi
Aileden tek beni gondermedi bide diyor ki sutum sana helal degil
Sebep ne
Sebebi terbiyesizlik etmisim ettim ama aciktan ilk okul sinavina bile yollamayip dovdugu icin
Terbiyesizlik dedigide Allah belanizi versin dedim sadece
Niye öyle dedin
Aciktan Sinava bile gondermedigi icin
Nerelisin
Nasıl oldun
Olur