Arkadaşım 370 tl mi geri vermıyor? Unuttu sanırım Napmam lazım?

Yani arkadaşlar cidden birine bir para verdiginde kendisi gerı vermesı gerekmıyor mu? İster 300 tl olsun ister 100 tl bana sordumn sana verdim ben soylemeden geri vermen gerekmıyormu? Niye ben illa kendim sorayım?

okuldan arkadaş çok samimi değilim yani okul dışında gorusmeyız geçen okul çıkışı dedi yemek alcam ayran alcam param yok bana alsana sonra veririm dedi (çalışıyor) tamam dedim. Yani sana hediye etmedim ki. 370 tuttu yiyeceği. Çok pahalı olmayabilir ama mesela bu değil ben kendimden ödeyip bana verme gerek yok desem tamam. Fakat kendisi sordu bana ödermisin sonra veririm sana diye. Tamam dedim. Haftalar geçti hala vermedi bana. Sormayada utanıyorum 370 tlyi fakat geride istiyorum yani benden geri verme sartıyla istedin verdim geri vermen gerekir. Hediye olarak vermedim. Şimdi aşırı utanıyorum yarım okulda ne diyeyim? Parami ver mi dicem ne dicem yani aşırı utanıyorum ya ama millet parayo geri vermemeye utanmıyor veririm dedigi halde ben nıye utanıyım ama işte utanıyorum ne demem lazım demezmı 370 tlyı geri istıyor diye

Güncellemeler
1 yıl
Sizce
Arkadaşım 370 tl mi geri vermıyor? Unuttu sanırım Napmam lazım?