Yani arkadaşlar cidden birine bir para verdiginde kendisi gerı vermesı gerekmıyor mu? İster 300 tl olsun ister 100 tl bana sordumn sana verdim ben soylemeden geri vermen gerekmıyormu? Niye ben illa kendim sorayım?
okuldan arkadaş çok samimi değilim yani okul dışında gorusmeyız geçen okul çıkışı dedi yemek alcam ayran alcam param yok bana alsana sonra veririm dedi (çalışıyor) tamam dedim. Yani sana hediye etmedim ki. 370 tuttu yiyeceği. Çok pahalı olmayabilir ama mesela bu değil ben kendimden ödeyip bana verme gerek yok desem tamam. Fakat kendisi sordu bana ödermisin sonra veririm sana diye. Tamam dedim. Haftalar geçti hala vermedi bana. Sormayada utanıyorum 370 tlyi fakat geride istiyorum yani benden geri verme sartıyla istedin verdim geri vermen gerekir. Hediye olarak vermedim. Şimdi aşırı utanıyorum yarım okulda ne diyeyim? Parami ver mi dicem ne dicem yani aşırı utanıyorum ya ama millet parayo geri vermemeye utanmıyor veririm dedigi halde ben nıye utanıyım ama işte utanıyorum ne demem lazım demezmı 370 tlyı geri istıyor diye
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
git iste
Ne diyim utaniyorum
Dünyanın en kötü şeyi açık ara kendi verdiğin paranın dilencisi olmak haha. Git iste kız yemeğe gidicem param yok de ödesin sana
Sorasim yok 370 tlyi geri istiyor der diye
Çok abartma bence bu devirde 370 TL için kendini rezil etme hiç bir şey çünkü bıdaha para da verne
Rezil etmekle ne alakasi varki sonucta geri verme vaddiyle aldi
Bir arkadasim vardı ibanla para atmıştı 2 tlsi kesildi diye para istedi iki TL sok olmuştum
Onu hatırlattın
Canim benimki 2 tl degil. Ayrica senden para alip sana geri vericem diyip sana geri vermezsem ne dusunursun? Bari bir aciklama yap kimse enayi degil o geri vermeye utanmiyorda benmi istemeye utanicam
Mesele 370 tl de degil demekki 2000 tl olsa ayni seyi yapar
GURUR YAPARSAN AC KALIRSIN. konu borç değil her konuda kulağına küpe olsun
Simdi istemiyim mi parayi geri
Bunu mi anladın. Gurur yapma iste
ban naap biliyormusun bana 350 tl lazim de param yok de 370 deme 350 de boyle yaz mesaj at yani 370 deyipde hatirlatma hem utanmanda gider 350 lazim de sen oyle yaz acil lazim de
En hoşlanmadığım şeylerden istese bir daha istememek üzere veririm ama geri ödeyeceğim diye alıp geri vermezse sinirlenirim
Iste mesele bu
Söyle bunu sende
370 tl için bukadar yazı okumam. Iban yolla soruyu kaldır
OAUAHHAAHA
Okusaydin hak verirdin. Mesele 370 tl degil. Bir insan bana geri verme vaddiyle aliyosa. Ve veriyosam geri bekliyorumdur. Sorsaydi hediye et diye tamam deseydim geri vermek zorunda degil dakat geri vermek uzeri aldi benden
Ayrica 370 tl icin diyosunda geri verme vadiyle aldi benden demekki 2000 tl versem ayni sey olucakti
Kimse enayi degil o geri vermemekten utanmiyor ben niye istemekten utanayim
Borç verip kötü olacağıma vermeden kötü olayım sözü bunlar için. Direkt yüzüne borcunu ödemeyi düşünmüyor musun diyeceksin. Oda kaçmuyoruz ya kaç kuruştu diye küstahlık yapacak. Borç değilde sadaka veriyormuş gibi hissettirecek ve aranız bozulacak. O yüzden sen tavsiyeme uyup başkalarınında duyacağı şekilde soracaksın bunu. Ve bu ayıpin altında kalacak. Üstün olarak mevzuyu kapatacaksin. Şımarıklık yaparsa ay sende kalsın sadakam olsun dersin. Bu saatten sonra aranız her türlü bozulacak üstün bitir
yok bozulmaz hani normal bir sekilde desem ihtiyacim var verirmisin geri diye verir ama iste demeye utaniyorum bende kendisi hermesi gerekirdi. Bu zoruma gidiyor enayi degiliz bari aciklama yap unutmus olamazsin ya? Annesine bile 300 tl alinca geri oduyen kiz bana niye geri odemiyor illa bizmi diyek… hos degil cidden haklisin
Paraya ihtiyacım oldu sıkışığım geçenli 370 i verebilir misin
1 tl de olsa geri vermeli kimse enayi değil
Iste milet yazmis yorumda 370 tl icin rezil etme kendini alakasi yok geriverme vaddiyla aldi niye geri vermiyor ozaman 2000 tl olsaydidami ayni seyi yapicakti
Sen konunda haklısın kimse enayi değil benimde zoruma gider param yok dese anlarım ama aldıysa verecek ya da açıklama yapacak salağa yatmanın manası yok
Aynen aciklama yap bari ne susuyosun sanki hediye ettim sana.. o gun dedi param suanda yok bana ver ben sana geri vericem dedi tamam dedim ee kac hafta gecti illa benmi dicem.. sence nasil demeliyim? Ne diyim
Para mühim değil ama aradan ne kadar zaman geçti gelip bir açıklama dahi yapmaman benim zoruma gidiyor de iste açık açık
Kesinlikle ama iste diyemiyorum oyle az bir miktar oldugu icin yanlis anlar 370 tl geri istiyor der diye biraz cekiniyom
Kaçıncı sınıfsınız
13
Lise 3 mü oluyordu bu