Diğer Zor durumdayken evini açan sonrasında ödemesini yaptığımız adamın çıkar peşinde olması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Başka şehirden geldiğimiz de 2 ay kira almadı ama sonra ödemesini yaptık abinin çıkar düşünmesi normal mi sanki bedava hayrın kaldık gibi Güncellemeler1 yıl Güncel Zor durumdayken evini açan sonrasında ödemesini yaptığımız adamın çıkar peşinde olması normal mi? Cevapla Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% 1 yıl Diğer konusunda 476 cevap paylaştı. Normal bu ülkede her şey olur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın sbi zor durumda olduğunu görünce hep böyle çoğu Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ne çıkar dusundu 1 12 Yorumla Soran 1 yıl boş ver Yorumla nomorebets35 1 yıl Sana mi sulandi Yorumla Soran 1 yıl Erkeğim ben manyak manyak konuşma Yorumla nomorebets35 1 yıl Hahaha zaten sıkıntı burada olur Yorumla Soran 1 yıl Komik olan ne insan görünümlü at hırsızı Yorumla nomorebets35 1 yıl Ulan soytari fantezi yapacagim diye kadıninla ev sahibi fantezisi kur sonra bir de saga sola köpeklik yap :) cibilliyetsiz y... sak Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka kadınla kurmak trk kadın kelimesi bile yapmadım farkında isen insan müsveddesi Yorumla nomorebets35 1 yıl Soytarı:))))Birde annesi bunu dogurunca erkek diye sevindi i... ne ne olacak Yorumla Soran 1 yıl Olum sen mal mısın trk kadın kelimesi yok nereden çıkardın sen o pisliğini Yorumla Soran 1 yıl Sen doğduğunda annen eminim ortalık malıdır sevinmemiştie bile kimden buldun diye Yorumla nomorebets35 1 yıl Şerefsiz kopek :) hem kendini hem ailesini satan p... venk ulan sizin gibi şerefsizler anca böyle yerlerde havlar :) s... git Yorumla Soran 1 yıl Havlayan sensin it oğlu it Yorumla
Memourfa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Ne dediğini tam olarak anlamadım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kiraya başka şehire çıktık ev sahibi 2 ay kira almadı ama ödemesini yaptım diğer aylarda falan çıkar düşündüğünü gördüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal bu ülkede her şey olur
Haklısın sbi zor durumda olduğunu görünce hep böyle çoğu
Ne çıkar dusundu
boş ver
Sana mi sulandi
Erkeğim ben manyak manyak konuşma
Hahaha zaten sıkıntı burada olur
Komik olan ne insan görünümlü at hırsızı
Ulan soytari fantezi yapacagim diye kadıninla ev sahibi fantezisi kur sonra bir de saga sola köpeklik yap :) cibilliyetsiz y... sak
Ne alaka kadınla kurmak trk kadın kelimesi bile yapmadım farkında isen insan müsveddesi
Soytarı:))))
Birde annesi bunu dogurunca erkek diye sevindi i... ne ne olacak
Olum sen mal mısın trk kadın kelimesi yok nereden çıkardın sen o pisliğini
Sen doğduğunda annen eminim ortalık malıdır sevinmemiştie bile kimden buldun diye
Şerefsiz kopek :) hem kendini hem ailesini satan p... venk ulan sizin gibi şerefsizler anca böyle yerlerde havlar :) s... git
Havlayan sensin it oğlu it
Ne dediğini tam olarak anlamadım
Kiraya başka şehire çıktık ev sahibi 2 ay kira almadı ama ödemesini yaptım diğer aylarda falan çıkar düşündüğünü gördüm
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!