Güncellemeler
1 yıl
Feministler bombalar demiştim ses seda yok galiba kadınlara kapattım soruyu yanlışlıkla kdkdkdk😄
Sabah 7 de kalkıp gözleme yaptım eşim çok sever. Kocama hizmet etmeyi seviyorum. 😃şimdi topa tutarlar özgür kızlar.

Nasıl olmuş...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eşi çok sigara içiyor diye ona daha sağlıklı ciğerler pişiren kadın gibi kadına selam durun :D
Ana yeminle aynı benim kafa. Ciğeri temizlensin diye ne duysam yediriyorum. 😀(Sigara içiyor)
Ehehehe afiyetler olsun daha sağlıklı günlere inşallah :D
Teşekürler. Amin inşAllah ya. Allah canum kocamı başımızdan eksik etmesin. Beni de onun başından bensiz napar ki o 😃
Ehehehe aminn...
Amin 🤲🤲
Eşini mutlu ederek mutlu olmuyorsan yanlış kişiyle birliktesin demektir iki taraf da birbiri için bir şeyler yapmalı
Haklısın ben mutlu olurum vala onu mutlu ettikçe nankörlük yapmadıgı sürece çabalarım
doğru olan bu
Evet
Ben kendim de hazırlıyorum zaten sabahın köründe. 😃Sıkıntı yok.
Gözleme severim.
😀😀kendi hazırlamaz açmaz üşenir bizimki
Hamur açmayı her erkek bilmez kardeşim. 😃
Yok biliyor hamileyken merdaneyi kapardı ellimden yorulma diye. Ne gerek var der yapma ne varsa koy der
Hiç olmazsa o iyiymiş kardeşim. Onu yapmayan da var. 😃
Vala yapsın yapmasn minnetim yok 😃
Karşılıklı anlayış varsa hiç bir şey sıkıntı olmaz emin ol. Minnet etmek bile gereği duymazsın. 😃
İşte genelde bende var onda yok 😀
Hayırlısı kardeşim. Onda da vardır belki sadece fark etmek lazım.
Her insanda var kusur evet
Aynen kardeşim.
Çok güzel görünüyor elinize sağlık çok şanslı eşiniz hep böyle iyi misinizidr ona karşı
Teşekürler. Güc kuvvet verdikçe Rabbim böyleyim. Elbette bizdede oluyor bazen sorunlar. Ama yemek konusunda çok severim sevdikleri şeyleri yapmayı vs
Ne kadar iyisiniz ya helal olsun. Bu devirde feminizm adı altında eşine eziyeti, zorlamayı tavsiye edenler arttıkça artıyor. Sizin gibi eşine hizmet edip bir şeyler paylaşan kadınları görmek çok hoşuma gidiyor. Bravo size , peki eşiniz bu güzel yanlarınızı takdir ediyor mu
Eskiden çok nankörlük yapardı. şu an takdir ediyor çevresinde hep eziyet gören kocalar olduğu için. Ders olmuş ona anlattı bir kaç kere bana çünkü. Kadın erkek birbirini tamamlamalı illa var hepimizde eksikler. Yeni nesil baya cozuttu adam dışarda çalışıyorsa illa dinlenmeye hakkı var. Ama eğer evdeyse bende arada destek versin isterim sitem ettiğim olur. Her ailede olduğu gibi feminizm ülke köküne koyulan bir mayın. Asla o kafada olamam kötü bir dönemdeyiz.
Ne kadar akıllı bilinçlisiniz yahu hayran kaldım resmen. Aile birliği ile ilgili bir eğitim aldınız mı yoksa kitap mı okudunuz nasıl böyle oldunuz hanımefendi? Peki özel olmazsa eşinizin en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huyu nedir?
Saygılar
Teşekür ederim bu arada ☺☺
Teşekürler. Yok hayır ailem doğulu annem biraz anaç yetiştirdi bizi. Bazen yorucu oluyor. Ama herkes sorumluluk bilmeli. Eşimin en sevmediğim huyu konuşkan biri değil. Az konuşur
Anladım ben teşekkür ederim asıl güzel düşünceniz bilinciniz buradan bile belli oluyor. Doğulu hanımlar eşlere çok bağlı oluyor benim çevremde gördüğüm de böyle hep. Sanırım sizde öyle sadık güzel huylu tatli bir hanımsınız tebrik ediyorum sizi. Ve de erkeğin az konuşanı daha iyi olur sanki 😅 ama çok azsa bilmem tabi
Az konuşan da kötü, çok konuşan da karı gibi dırdır orta hali olsa iyi olurdu. 😀Benimki baya baya konuşmuyor. Cımbız, kerpeten neler neler kullanmak lazım
😂😂😂😂 çok komiksin hep mi böyle evlendiğinden beri
😀😀sabahları ben huysuz olurum. Sabah sever bana bulaşmayı şarkı söyler etrafımda tur atar. Gerisi hep böyle 😃
Aslında çok tatlı birisine benziyorsun ama tabi sabah kalkınca herkes biraz gergin oluyor 😅😅 . Konuşmaktan da çok hoşlanıyorsun gibi doğru muyum
Sabah ve gece 12 den sonra konuşmak bana göre değil. Gece dinlenme saatlerim. Sabah temizlik vs konuşmam pek geride kalan zaman evet sıcak kanlı oluyorum 😃
Burada gayet tatlı sıcakkanlı ve iyisin bence 🧿😊 eminim sürekli gülen insanlara olumlu enerji veren de bir hanımefendisin ✨
Eğlenceli biriyim evet. 😀teşekürler sende konuşkan iyi huylu birine benziyorsun
Teşekkür ederim o senin güzel bakışın 😇😄 çok sormak istediklerim var sohbetini de çok sevdim de mesaj atmaya seviyem yetmiyor bir de gizli olunca tabi zaten atamıyorum 😅😅
Takip atan benim
Mesaj atamıyorummm 😄😄 xper seviyem yetmiyormuş
Aferin örnek davranış bunlar..
Sağol 🙂
Sende sağol adamsın ✨
Adam mı 😄
Değil misin
Kadınım 😀
Kadın kelimesi hiç yabancı gelmiyor, daha önce duymuştum
Tamam
👻👻
😄😄