yıl 2025 biraz büyüyün bu nedir ya?
iyi ki insanım iyi ki aleviyim
yıl 2025 biraz büyüyün bu nedir ya?
iyi ki insanım iyi ki aleviyim
kızıl baş tehliklesi baş göstermiş siper alın dostlar içimize sızıyor dış minaklar :D alevilik türklere özgün bir şey aslın da ama bunlar ırk gibi bakıyor o yüzden millet taş zopaynan saldırıyor türk tarihin de bile yok sayarlar bunları ihanetlerin den hep türk olup türklere ihanet etmişlerdir şah cuguli kadar gider bu mezvu
alevilere bir antipatim yok ülkede yaşıyan alevi yüzde 85 türk asıllı
Ali Muhammed’in Dostudur. Oysa sizin küfretmeniz gereken tek insan topluluğu Emevi’nin topluluğudur. Zaten küfredebilir misiniz? Bilmeden Peygamberin torununun adını kullanarak o lanetli Yezid’in Allaha ve peygamberine karşı uydurduğu sözlerin din diye yolundan gidiyorsunuz. İşte Yüce ve Sevgili Allah’ın yoldan çıkarması böyledir
Mum hediye eden de oldu mu kanka :d
neden bunu yapıyorsun? sana ne yaptık?
yapma lütfen bizim için çok kötü bir şey
beğenmiyorum ben ki hiç bir alevi bunu onaylamaz
bilemedim ciddi gibi geldin
olması gereken bu herkes herkese saygı duymalı. ben herkese duyuyorum ve duymak zorundayım
işte sanaldan da yapmasan daha iyi olur. Tabii ki kavga çıkar sonuçta çok kötü bir olay bir iftira
Her ırk veya dini inanışla ilgili böyle uç olaylar vardır, kaldırabilecek tiplere yapılır zaten bunlar. Reelde tanıdığım alevilere de yapıyorum ama tanımadık kişilere açıklama yapmak yorar, o yüzden sanalda kendi kendime eğlenmeye devam. İftira olduğunu biliyorsan senin de gülüp geçmen gerek zaten, ciddiye alma bu kadar
anlaman için alevi olman gerek gerçekten anlayamazsın
Cevap
24Cevap
takma küfür edenleri
Aleviler iyi insanlar, ben seviyorum. Birkaç arkadaşım vardı.
Ne saygısızlık bu Alevi Sünni şafi hanefi olanlar da var
Bakma millete sen ne istiyorsa insan onu olabilir özgürlüktür hakkidir. Ben alevi değilim bu arada
Alevilik, galiba kendisini muslumanliktan ayiriyor. Cunku, sunniler biz sunniyizi iranda arabistanda soylerler. Turkiyede muslumaniz derler. Bu biraz Hz. Aliyi bahane ederek isyan etmek degil midir? Ama bir insan Ateist te olsa, Allah katinda insandir.
Küfür edenler ahmak cahil sürüsüdür ama yine de mum dikip, cemevinde dans etmeseniz harika olurdu şükufe
ne diyosun ya
Şu mum olayını anlatırmısın biriyle tartışmışsın neden alındın ne alaka yani benim bildiğim kişiler alevileri beğenir
Şimdi müslüman isen neden müslümanım demeyip Alevî diyorsun mezhep leri doğru bulmam ama onlar müslümanız derken siz Aleviyiz diyorsunuz buda başka bir din anlamına gelir bir inancın sonrada uydurulmuş bir parçası olmak maalesef doğru değil
kahretsin şu dinlerden din savaşlarından din ideolojilerinden öyle bi nefret ettim öyle bir sıkıldım ki.
Ben değilim ama olan birine karşı niye küfür edeyim ki? Akıllarından zorları mı var yaa
insanların inançları kutsaldır bize saygı duymak düşer
Knk şakadır gül geç tartışmaya girme bana neler neler diyorlar
Ne diyorlar?
Alevilik kötü bir şey değil ki bunun için niye küfür edilsin iyi ki aleviyiz
Harbiden var mı hala böyle geri kafalılar iyi ki kürdüm
daha az önce bi hakaret yedim
Edenlere et engelle jeyfine bak
Boş insan işleri bunlar
Pis kokan alevilerden değilsin umarım
ne diyosun ya
Ne olmus yani aleviysen
Awk delegi iki ağzına açıp laf doyleyemedin mi