SİZCE BENİ BIRAKTIĞI İÇİN PİŞMAN OLUR MU?

1.5 yıllık bir sevgilim vardı ilişkinin başında o hep çabaladı ben çabalmadım cünkü cabalarsam o gider üzülen ben olurum diye uzak duruyodum ve bir kac hatam oldu bu dönemde kendimce doğruydu sonra aramız kötü olmaya başladı ve o çabalamayı bıraktı ben hep çabalamaya başladım fakat hep sorun vardı gecmis konular asla kapanmıyordu sürekli kavga ediyorduk ve ayrıldık sonra dayanamadım 1 ay sonra barışmak icin yazdım ve biz barıştık fakat 1ay sonra yine ayrıldık 3 ay ayrı kaldık bu dönemde her yerden engellemişti beni wp normal arama Instagram her yer 3 ay sonra bir gün ansızın aradı beni ve barıştık çabalıcam gecmisi geride bırakıcam dedi sözler verdi bende sans verdim cok güzeldi düzelmişti hersey sonra ufak bir olay oldu ve o olay büyük bir kavgaya sebep oldu bana bağırmaya başladı ve telefonu suratıma kapattı bende sinirli diye bisi demedim aksam aradım konustuk yine kavga ettik cünkü gecmis kapanmamıstı biz en son barıştıgımızda neredeyse 2. yılımıza giricektik yani neredeyse 2yıl olacaktı hala gecmisi yüzüme vurup kavga cıkarmaya devam etti bu arada ikimizinde en uzun ilişkisi ve ilk gercekten askı hissettiğimiz bir ilişkiydi onun ilk aşkıydım ama sorunlarımız sürekli birseyleri tetikledi biturlu kopamadık birbirimizden ama birlikte de olamadık ne onla ne onsuz durumu oldu aileler felanda biliyodu hem güzel hemde toksikti aramızdaki cekim ve bag cok güclüydü ama olmadı ayrılmak zorundaydık cünkü gecmis kapanmıyofu artık birbirimize zarar veriyorduk ben ağladım yalvardım gitmesin diye oda agladı ama olmadı en son cok daha yalvarmaya baslayınca her yerden engel yedim yine Instagram wp normal arama hatta telegramdan bile bana yine ümit verdi gitti o 2ayda azda olsa toparlanmıştım onu uzaktan seviyordum geldi 2 hafta barış kaldık sonra yine gitti kalbim cok kırık ona ve onun çabasızlığına en son yine her yerden engellediğinde kendi arayıp dönmüştü ben hicbir seyden ulaşamayınca hatta bana sey dedi benden vazgectiğin an sana geldim demisti yine gelir mi veya unutur mu
SİZCE BENİ BIRAKTIĞI İÇİN PİŞMAN OLUR MU?