Hangi kafada bu bi de şaşırıyor ben çirkin miyim diye. Yok prensessin. Haline tipine bakmıyor mu hiç anlamadım. Makyaj yapınca bile maymun gibi alıyor sadece merak ediyorum bazı çirkinlerdeki bu hava kendini çok güzel sanma duygusu Nereden geliyor.
Güncellemeler
1 yıl
İnanılmaz havalı kalbi pis kalbinin çirkinliği yüzüne vurmuş haberi yok
Ablam çirkin olmasına rağmen kendini güzel sanması?
Ablasina bur insan nasil bunlari der ya kalbiniz ne kadar cirkin
2
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya sen nasıl pislik biri olduğunu biliyor musun erkek kardeşim var onunla ailemin sürekli arasını bozmak için elinden geleni yapıyor. Bi insana asla çirkin demem diyemem zaten ama kalbi pis birinin yeminli yalanlar edip Allah'tan yüzüne nur beklemesi saçma ve ahmakça değilde ne
Böyle konuşuyorsan senin de karakterin çirkin. Çirkin yüz bir şekilde halledilir ama yerine oturmamış karaktere çözüm yok. O zaman vay haline...
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya erkek kardeşimin hayatını dolaylı olarak mahvetti. Ailemle sürekli arasını bozuyor. Duyorum çocuk atıyorum masada yemek yedi. Diyo ben uyacaktım yok yemek yicektim yok banyoya gidecektim diyerek çocuk masada yemek yedi diye az önce annemle kavga ettirdi anneme diyor kız ona kız hadi kız bak kızmıyorsun diyip kendini acindiriyor
Erkekler yuzunden cunku her dişinin pesinden kosarlarsa kendilerini bi bkmsu sanarlar
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Erkeklerle de konusmuyor ki. Evde gelip babamın yanında mağazada çalışırken adam bana iltifat etti diyor rahat rahat hiç babadir diye çekinmede yok. Instagram'da bir öğretmen istek attı bana diye bağırıyor iğrenç diye. evin içinde babamda duyuyor. Neyin peşinde ne yaşıyor anlamıyorum
Neden yapıyordur sence bi ismi açıklaması var mı bu durumunun. Adam iltifat ediyor babama söylüyor. Biri istek atıyor babama söylüyor herkese anlatıyor daha doğrusu bana böyle dedi müşteri. Bana istek attılar falan diye. Ne bu abi
Yok hiç öyle bişi olmadığı kesin. Burnum havada mı diyor ben sâlak biriyim bilin ha mı diyor. ben havalıyim falan mı diyor anlamadım ki niye söylersin sağa sola
Bunları düşünmek veya ablanı çirkin sanman eline bir geçirmez cahilsin
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Çirkin dediğim yüzünde nur yok kalbi kötü biri gelip bide yüzsüz gibi kendini güzel falan sanması inan seninde zoruna gider bu kadar pişkin olunmaz diye
Acınacak bı yani yok ki kendi hiç o kadar pis karakteri varken Allah ona nur vereceğini sanması çok saçma değil mi bi de hiç öyle insanlar değiliz oldukça havalı kendini nimet sanıyor halbuki âptal çabuk kaldırılacak ezilecek biri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ablasina bur insan nasil bunlari der ya kalbiniz ne kadar cirkin
Ya sen nasıl pislik biri olduğunu biliyor musun erkek kardeşim var onunla ailemin sürekli arasını bozmak için elinden geleni yapıyor. Bi insana asla çirkin demem diyemem zaten ama kalbi pis birinin yeminli yalanlar edip Allah'tan yüzüne nur beklemesi saçma ve ahmakça değilde ne
Böyle konuşuyorsan senin de karakterin çirkin. Çirkin yüz bir şekilde halledilir ama yerine oturmamış karaktere çözüm yok. O zaman vay haline...
Ya erkek kardeşimin hayatını dolaylı olarak mahvetti. Ailemle sürekli arasını bozuyor. Duyorum çocuk atıyorum masada yemek yedi. Diyo ben uyacaktım yok yemek yicektim yok banyoya gidecektim diyerek çocuk masada yemek yedi diye az önce annemle kavga ettirdi anneme diyor kız ona kız hadi kız bak kızmıyorsun diyip kendini acindiriyor
Erkekler yuzunden cunku her dişinin pesinden kosarlarsa kendilerini bi bkmsu sanarlar
Erkeklerle de konusmuyor ki. Evde gelip babamın yanında mağazada çalışırken adam bana iltifat etti diyor rahat rahat hiç babadir diye çekinmede yok. Instagram'da bir öğretmen istek attı bana diye bağırıyor iğrenç diye.
evin içinde babamda duyuyor. Neyin peşinde ne yaşıyor anlamıyorum
ıyyy boyle ablam olsa döverdim
Neden yapıyordur sence bi ismi açıklaması var mı bu durumunun. Adam iltifat ediyor babama söylüyor. Biri istek atıyor babama söylüyor herkese anlatıyor daha doğrusu bana böyle dedi müşteri. Bana istek attılar falan diye. Ne bu abi
Babani kiskandirmaya mi calisiyo acaba
Yok hiç öyle bişi olmadığı kesin. Burnum havada mı diyor ben sâlak biriyim bilin ha mı diyor. ben havalıyim falan mı diyor anlamadım ki niye söylersin sağa sola
Bunları düşünmek veya ablanı çirkin sanman eline bir geçirmez cahilsin
Çirkin dediğim yüzünde nur yok kalbi kötü biri gelip bide yüzsüz gibi kendini güzel falan sanması inan seninde zoruna gider bu kadar pişkin olunmaz diye
Ablana maymun diyorsan bizim yorum yapmaya ihtiyacımız yok gibi
Fikirlerin maymun gibi! Umarım az yaşarsın
Sen umarım az yaşarsın. Kalbi pis birinin yüzünde nur beklemesi yanlış değil mi
Ortalama Tr kadını işte
Keşke öyle olsa zavallı aciz gibi duruyor
Şu yazdıkların seni ele veriyor ablanı değil.
Benim yakındigim konu berbat bir karaktere sahip yalanlı yeminler edip Allah'tan nur bir sıfat beklemiş olması hayrete soktu beni
Niye ablana bu kadar kinlisin
Güzellik kişiye bağlı
ablana acidim senin gibi kardesi oldugu icin
Acınacak bı yani yok ki kendi hiç o kadar pis karakteri varken Allah ona nur vereceğini sanması çok saçma değil mi bi de hiç öyle insanlar değiliz oldukça havalı kendini nimet sanıyor halbuki âptal çabuk kaldırılacak ezilecek biri
Turkish man cevap çok basit
kaç yaşında ablan
Uyuz işte