maddi sıkıntı yasiyor yardim etmek istiyorum ama su an benim de sıkıntım var nasil diycem.. birkac hafta once sakayla karışık istediğini söyler gibiydi. Çekindi. Anneme sordum.. kavga ettik benim de elimde yok ne diyosun kizim sen dedi.
Napicam 😔
Napicam 😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Babama kredi çektim, köyde ki evin tadilatına gitti bende çok sıkısıgım dersin.
Borç para verme
En kotu gunumde bana yardim etmisti su an cok kotu hissediyorum yardim edemiyorum diye bide issiz kaldi. Kibar bi sekilde söylemem gerekiyo.
Fikir iyi Cok teşekkür ederim 🙏🏻
Tamam olabilir ama sonuçta sevgilin, nikahlı eşn değil. Ayrıca unutma birine oda çok çok güvendiğin biriyse giderse üzülmeyecek para ver maksimum 1000 2000 TL.
Bu şekilde söyle
Kulağına küpe olsun. Ekonomik birikimlerinden asla kimseye söyleme ve gerektiğinde kimse borç istememesi için aileme kredi çektim taksitler belimi büküyor borç ödüyorum de geç
Açıklama yapmak zorunda da değilsin de...
Rica ederım 🤝🍀
boş ver borç para vermek herzman mide bulandırır hiç girme o topa benden aana5 tavsiyeler geçiştir gitsin
Erkek adam sevgilisinden para istemez. Reddet
O nasıl cevap la baya kaba bir cevap
Kavga boyle basladi iste.. sorduguma pisman oldum hala konusmuyoruz dogru duzgun
Ya bırak insan para için bunu sevdiğine yapmaz
Ne kadar lazimmis
Elin değmisken benim faturayı da öde 🤣🤣
28.000tl 30.000tl falan fazla da olabilir bilmiyorum sormadım o kadar detaylı 😞😞
Fazlada degilmis aslinda
Benden sadece bu kadar, haciz durumu falan da var nasil kibarca veremeyeceğimi söyleyebilirim acaba yaa utaniyorum
Utanma nw borcuda bu