Sadece iki kez buket almış biri olaraktqn🧚🏻♀️ saklıyamadım ya notu saklanır tabikide çiçeği atmak zorunda kaldım🥹 Bide şu çiçek çok güzel diil mi ama 🌸
Kurutmak ayrı iş, koy kendi kendine kurusun olunca sadece çöp oluyor. Spreyleri falan vardı zamanında öyle uğraşıp kurutmuştum güzel kurumuşlardı ama yine çöp oldu yıllarca kim tutacak uğraşılmaz
Ayrılmasak saklarım yoksa bi çocuk vardı ben onu seviyordum bana naneli şeker vermişti ben sakladım aldatınca atım çünkü sinirlendim hani saklıyorsam değer verdiğim içindir bence bu değeri hak etmiyordu.
Hiç sorma. Tam tersi ilk doğan çok kıymetli bizde. Abim o kadar hata nankörlük etmesine rağmen yine baş tacı. Bakma işe gireyim yine kazanayım hemen tavırları değişiyor 😂
Yani yapılan haksızlık çok ama işte anlayan yok. Ohoo ben sana anlatsam neler çekmişsin dersin ama Allahtsn tez canlı ve hiperaktif birisiyim dert olsa da gülüyoruz 😂bu enerjiyi seviyorum bir yandan 😂
Çok yük taşıdık ya sol tarafım tutuldu 😂😂 o değil ablam da annem de masaj yapmıyor 😂kendilerşne olunca islam gel 😂iyi masaj yapıyorum ya hemen gel yap diyorlar 😂
Ya bazen ağrı yok bazen şiddetli. Maça gidicem akşam hiç değilse ısınıyor iyi geliyor. Zaten yarından itibaren de düzenli yarım şınav çekicem. Sol taraf güçsüz bu ağrıdan dolayı hem kaslar çalışacak ya iyi gelir
Evet zaten ayağımdaki ödemden dolayı kalecilik yapıyorum 😂 normalde golcü benim sol ayak adamız kalecilik yapıyorum 😂 gerçi geçen hafta kaleden kaleye şık gol atmıştım 😂