AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zalim birisi misin insanların üzülmesinden zevk alıyor musun
Hayir iyi biriyim reflekslerim biraz var belkide ondandir
Hayvanlar iki şekilde dikkat kesilir ya çok kötü birisindir ya da sen de açığa çıkan bir şeyler vardır
Nereden biliyosun
@selenaays acika cikan seyler ne demek? Reflekslerik kuvvetli biraz hayvanlar bunu belki biliyorlardir
ne biliyim hayvanlara Allah tarafından acıgımız vahiy mi iniyo korktum şimdi
Kur'an-ı Kerim ve Havas ilmi eğitimi aldım 4. boyut varlıkları ile ilgili de biraz bilgim var
oha anlatsana ben çok severim 4. Boyut varlıklarını falan
Neyini anlatayım
Aciga cikan seyler nedir ki.
ne biliyorsan
@selenaays korean buyuyle ilgili bilgin nedir
Büyü ile ilgili bilgi veremem günah ve tehlikeli
büyü yapmayız sonuçta nolcak
Bazı hayvanlar var Sendeki onlarla 4. Boyutla ilgili etkileşimleri görüyorlar kediler geyikler bunlara bir örnek.
Kedilerden korkmamı gerektiriyor mu bu bilgi?
Korean buyuyu ogretme sadece buyunun bilgisini nerden buldugunu ya da buyunun kac gunde tuttuğunu bari anlatsan yeterli bence
Hayır bir hayvan size sadece dikkat kesilip yaklaşmıyorsa kötü bir varlığın sizinle etkileşimi vardır.. Ama yaklaşık Örneğin kedi size sürtünüyorsa ses çıkarıyorsa size iyi bir varlık eşlik ediyordur
Hayir hayvanlar benden korkmuyor sadece dikkatle bakiyorlar yanima yaklasabiliyorlar
Ben kedimi gecen bi ara yanıma aldım yatarken dikkatli dikkatli yüzüme baktı sonra pençe attı refleksim iyi Allah'tan hemen kacındım geceleri oluyor genelde bu kedi olayları
Şimdi dünyada ve alemde Sadece cin dediğimiz varlıklardan hariç çok çeşitli varlıklar var..
Siz çağırdığınızda geliyor mu bu hayvanlar Yoksa kendisi mi geliyor
Bazen Kendisi geliyor bazen ben cagirdigimda geliyor ama asla benden korkmuyorlar
Peki dini olarak ne yapıyorsun ibadetin ne durumda insanlarla ilişkilerin ne durumda
Selenay Hanım insanları üzmekten zevk alan birisi değilseniz kötü birisi değilseniz çekineceğiniz hiçbir şey yok.. ama içimizde kin beslediğiniz birisi varsa beyaz sürekli öfkeliyseniz bu negatif enerjiye yayar negatif varlıkları size çeker..
Yok iyi biriyseniz kedi sadece oynamak için böyle yapmıştır Asi durumda sadece pençe atmaz sesi değişir bağırır kedi size karşı
Insanlarin iliskim sifira sıfır yabani gibi yasiyorum. Ama halimden memnunum. ibadetim yok su an ama allaha ınanıyorum. Senin havas olarak söylediğin sey bir bilgi degil ki kimse acikca buyu bilgisini heryerde ogretmez paylasmaz havas ilmi dediginiz sey bir yalandan ibaret benim gorusum budur. gercek buyu ise sadece eski kitaplardan gunumuze gelmistir kiminin eline gecmistir ve ogrenmistkr bi sekilde
İnsan ilişkilerinizin Sıfıra yakın olduğu ve yabani yaşadığınız belli..
Ben büyü bilgisi verdim mi kardeşim bir tarafından bir şeyler uydurup saçma sapan konuşuyorsun..
Normal değilsin
Haklisin yanlis konudan girmisim pardon
Peki buyu bilginiz eger var ise nerden ogrendiniz merak ediyorum
Kardeşim Havas ilmi daha ne demek onu bilmiyorsun Google'a yaz öğren..
Havas benim ilgim disi ben sadece buyulerle ilgileniyorum
Büyülerle mi ilgileniyosun
cok korkuncsun engelliyorum seni
@selenaays engellesen nolur cokta umrumda sen beni tanimiyon ben seni tanimiyom isim olmaz
ne biliyim ya okuldakiler bitti şimdi hayvanlar başlıyor
Bi sebebi vardir elbet niye oyle diyorsunuz
Onlar da der