Güncellemeler
1 yıl
Sol %60 görmüyor değil %60 görüyor sağ göz %20 görüyor yanlış anlamayın lütfen
6 aylık askerlik 2006liyim askerlik yapmak istiyorum 6 aylık tek gözde sadece retine yırtılması var ameliyat oldum solda yok intte iki gözde olması lazım dyr bende tek gözde var birde üveit yani göz iltihabi var sizce 6 aylık askerlik olabilir miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
abi askere gitsem inan söylerdim ayağına taş değmesin tez git gel inşallah
Gidebilirsin tabi sağol kardeşim yi akşamlar
biraz zor askeri doktorla görüş belki art görev yapabilir diyerek yaptırabilir
Evet öyle umarım... 6 ay yapıp gelicem öyle sorun olmaz yani sağ %20 sol %60 görüyorum tek gözde retine dekolmani var ii gözde değil ki
yüzde 25i geçmezse sorun değilde 1i 60 sa sorun çıkabilir
Arkadaşım ben %60 görüyorum sol sağ %20 görüyorum dedim %60 görmüyorum demedim ki
tamam o zaman
Alırlar mı 6 aylık çünkü askeripersonel olan subay olma diyor sen ne düşünüyorsun
zaten o gözle subay zor ana askeri personel olabilirsin art artçı görevler alırsın
6 ay sadece başka olmasa da olur (olrsa olur ama malum hastalığım) belki olur yan art artçı nedir
geri hizmet yani askeri personel bunlar genelde masa başı iş yapar ya da ofis boy gibi getir götür işine bakar
Yay iyi de sol gözüm ileriye görüyor yakını da görüyor sağ gözüm ise yakını görüyor eee daha ne neyse...
illa komando olmak istiyorsan gönüllü yazıl millet masa başı iş için adam sokuyor sen beğenmiyorsun bunun için maaş alacan hem de 3 kuruş asker maaşı değil onlardan fala
Benim param ile pul ile işim olmaz ben derdim vatan sagligim tamamen iyi olsaydı MSÜ yapardım ama işte napalim en azından 6 aylik olsun istiyorum
Yapılır
Cidden sorun olur mu sol %60 sağ %20 tek gözde retine dekolmani ama solda yok yani iki gözde yok