Anneme ananın evinde temizlikçi mi vardı Bir kat yemek yapıp kocanın önüne koyamıyorsan yazıklar olsun senin kadınlığına dedim?

Biz annem babam ben 3 kişilik bir aileyiz İstanbul'da yaşıyoruz yani yaşıyorduk bir tane yardımcımız var Meral abla ben 7 yaşından beri bizim evde çalışıyor ben küçükken de Seher teyze vardı neyse ben üniversiteyi Manisa'da kazandım doğal olarak Meral ablamın yardımcımızın da benimle gelmesini istiyorum burada ev tuttuk annem hanım göndermek istemiyor Yok neymiş ona da gerek yokmuş ya ben hiç tanımadığım bir yere gidiyorum babam ona başka bir yardımcı alacağını da söylüyor kabul etmiyor ben de sinirlendim ananın evinde temizlikçi mi vardı dedim ki büyük temizliği zaten şirket gelip yapıyor bir kap yemek yapıp da kocanın önüne koyamıyorsan hiç kadınım diye gezme ananın evinde temizlikçi mi vardı dedim ki annem orta halli bir aileden geliyor zaten haksız mıyım yani temizlikçi benimle göndermiyor dediğim gibi alt tarafı bir yemek yapacak bir toz alacak kocasının önüne koyacak yani bunu da yapamıyorsa hiç kadınım diye gezmesin haksız mıyım

Anneme ananın evinde temizlikçi mi vardı Bir kat yemek yapıp kocanın önüne koyamıyorsan yazıklar olsun senin kadınlığına dedim?