AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aklıma tek şey geliyor
Evlatlıksın
Evlatlık sizin için ne ifade ediyor. Misal hastanede karışmışsam yine evlatlık denebilir mi
La baban ya senin baban değilse tövbe tövbe
Ailem öz değil zaten ama haberleri yok
Nasıl haberleri yok
Hastanede karışmışım çünkü hastanede doğduğum için bi tek orada bişi olmuşsa olmuş
Ben nasıl anladım diye soracaksan e nabızda yazan kan grubumdan şüphelendim. Test yaptırdım maalesef
Olabilir de bu çok kötü bence
Oha yuh la nasıl böyle rahatsin
Tek dileğimdi şükür Rabbime
Nasıl başka evlatlık kardeşin falan mı var
Yoksa berbat bir sülale üstüne kuzen evliliği ailenin çocuğu olacaktım. Sessize yatıyorum çünkü ölmelerini bekliyorum çok kalabalık sülale kimseyle konusmuyrosak bile hiç kimseyle muhatap olmak istemiyorum
İyi sen mutluysan bu durumdan
Evlatlık değilim hastanede karışımışım ailemin öldüğünü düşünüyorum
Bunların çocuğu da öldü ya da yurttadir ya da başka ailede.
Bunu 18 ime girdiğim gibi fark etmem garip değil mi sencede
Anladım öz değilsin
Yeni mi fark ettin
18 giriyorum hop ablamın daha önce benim haberim olmadan kendi kafasından girdiği kan grubu değişmiş oluyor sistemde
Nasıl ya ablan biliyor mu
Sonra düşünüyorum ömür boyu bi hastalığım dolayısıyla çok kez kan verdim neden hiç kan grubum gözükmedi 1 kere bile o testlerde. Allah'ın işi işte. Reşit değilim diye hiç göstermemiş
Zamanı buymuş demk ki
Ablam bilmiyor. Evde benim küçükken kalma kan grubumun yazdığı bir kart vardı ama elle yazılmış anlaşılmıyordu. Ablamda B bu diyip reşit değilken annem üzerinden e nabıza kaydetmiş B diye. Sonra ben 18 olunca e nabıza kendi e develet bilgilerimle girince kan grubumun 0 yazdığını gördüm. Doktor kuzenime sordum ben kendim girmedim bunu dedi onlar (devlet) girmiştir o zaman dedi
Anne b baba ab 0 ne alaka oldum araştırdım %0 ihtimalle 0 rh çocukları olurmuş
Evet öyle olamaz çocukları
Zamanı bumuymuş bilmiyorum bu durumu bilmeden öncede hep sanki gercek annem ölmüş gibi hissederdim veya beni bunlara emanet etmiş Allah diye. İçten bı ağlama olurdu
Ne diyeceğimi bilmiyorum ki yanlış anlama
Garip şekilde anneme benzetenlerde oluyor ama ben kiloluyum annemde kilolu ondan benzetildigini düşünüyorum. Çünkü küçüklük fotoğraflarıma bakıyorum zayıfkenki hale anneme benzemiyorum hiçte. Babama zaten benzemiyorum.
Bi de bende yeni yeni sari tuyler çıkmaya başladı sakalda falanda. Ne babam ne annem sarışın ne babamda sarı tüyler var. Anneme soruyorum niye böyle sarı diye. Bi gün babanen bi gun amcan bı gün deden sarışın diyor ebesinin o da babam niye değil misal di mi
Evet mantıken yani her gün birine benzetilmek saçma
Soruya gelirsekte annem diyo babamın amca oğulları var onlara benzetiyorlar diyo seni. Onlarla da alakam yok onlarda amcama benzetiyor. Yok anasının nikahı. Sonuç olarak kimseye benzemiyorum.
Ne güzel işte kimseye benzememk güzel bence
Annem zaten sinir bozucu biri zaman ilerliyor ölüp gidicez bişi öğrenemeden kadın hergün yok deden sarışındı yok amcan sarışındı.
Ne dedemin oğulları sarışın ne de torunları. Gökten de bana sarı tuyler geliyor. Bu da garip 16 dan sonra belli olmaya başladı sarı tüyler
Anladım
Benzememek güzelde dışarda tanıştığım her kişi bi tanıdığına benzetiyor o beni çıldırtıyor. Onune gelen sen benim bi tanıdığıma benziyon diyo 😅😅
Aman salla gitsin ya
Başka çare yok. Ama şükürler olsunki öz değilim. Kaç defa bu ailenin zihniyeti yüzünden intahara teşebbüs ettim.
La saçmalama