Diğer Cezvedeki bu yanığı nasıl çıkarabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bulaşık teliyle de yaptım normal bulaşık süngeriyle de yaptım ama çıkmıyor, nasıl çıkarırım? Güncellemeler1 yıl Sorun çözüldü, kendim çözdüm neyseki ve önerileriniz için teşekkürler Cezvedeki bu yanığı nasıl çıkarabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Toz deterjan koy kaynat. Limon tuzu ya da kabarma tozu 0 0 Yorumla
helinbynn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Biraz çamaşır suyu, sirke, deterjan ve tuzu karıştırıp oraya dök iki dakika beklet telle yika geçer 0 0 Yorumla
Zzzbxeeyyeyiy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Çamaşır suyuyla tabiki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çamaşır suyunu döküyimde daha kötü olsun demi?😂 Neyse ben kendim çözdüm zaten sorunu Yorumla Zzzbxeeyyeyiy 1 yıl Ee tamam dur kızma kız kabartma tozu döküp kaynat😅 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% 1 yıl Diğer konusunda 476 cevap paylaştı. Buşuk teli cıkarır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Denedim, çıkmıyor Yorumla KaRTaL_27 1 yıl İyi bastır güçün yetmemiştir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Toz deterjan koy kaynat. Limon tuzu ya da kabarma tozu
Biraz çamaşır suyu, sirke, deterjan ve tuzu karıştırıp oraya dök iki dakika beklet telle yika geçer
Çamaşır suyuyla tabiki
Çamaşır suyunu döküyimde daha kötü olsun demi?😂 Neyse ben kendim çözdüm zaten sorunu
Ee tamam dur kızma kız kabartma tozu döküp kaynat😅
Buşuk teli cıkarır
Denedim, çıkmıyor
İyi bastır güçün yetmemiştir
Tu, karbonat
Beyaz sirke kaynat