Ben 3 yıldır evliyim ve 5 yıla kadar çocuk düşünmüyordum evliliğe ve hayata adapte olmak istiyordum. Eğitimim yok herhangi bir mesleğim yok bu süreçte kendimi geliştirmek istiyordum. Sağlık sorunum oldu jinekolağa gittim bana proloktin hormonumun yüksek olduğunu ve gebe kalmamın imkansız olduğunu söyledi hormon tedavisi görmem gerekmiş bende bunu duyunca korunmayı önemsemedim 1 ay sonra hamile kaldım. Bu istediğim ve beklediğim bir şey değildi anlayacağınız
Ve ben bebeğime nasıl iyi bir anne olacağım bilmiyorum sürekli bebeğimin sağlığını düşünüyorum sonra geleceğini ölürsem ne olacak diye düşünüyorum Allah korusun bir sağlık sorunu olsa veya kötü bir hayat yaşasa sanki kendi hayatım bitti artık onun için yaşamam lazım gibi hissediyorum onu iyi yetiştirememkten korkuyorum
Ve ben bebeğime nasıl iyi bir anne olacağım bilmiyorum sürekli bebeğimin sağlığını düşünüyorum sonra geleceğini ölürsem ne olacak diye düşünüyorum Allah korusun bir sağlık sorunu olsa veya kötü bir hayat yaşasa sanki kendi hayatım bitti artık onun için yaşamam lazım gibi hissediyorum onu iyi yetiştirememkten korkuyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
3 yıldır evlisin 2 sene sonra 5 olacak 2 senede kendini geliştirmen imkansız bir iş için en az 4 sene vakit harcaman gerekirdi önemli olan çocuk doğumundan sonra sana destek olacak birileri var mı aileden
Bir eğitim alacaktım o 2 sene sürecekti belki de süreç uzardı ama en azından kendimi hazırlardım
aldırırsan bir daha anne olamamaya bilirsin
Aldırmam zaten 5 aylık oldu öyle bir şey asla düşünmedim ona çok bağlandım zaten korkum iyi bir anne olamamak bebeğimi seviyorum
benim arkadaşım doğum yaptı ilkini 5 sene önce çok korkuyordum ama doğum yaptıktan annelik koruma içgüdüsü çok kuvvetli oluyor dedi
Bende zaten o için güdü oluştu ve korkum iyi bir anne olamamak mesela şöyle diyim ben fazla kilolu hamile kaldım şu an bebeğim de fazla iri doktor dikkat et daha fazla büyümesin dedi şeker yemem lazımmış bu beni çok üzdü eğer öncesi bir diyet vs yapsaydım bebeğim bu problemi yaşamazdı
iri kötü bir şey değil ki sadece 4 ay dikkat edeceksin iri doğan çocuklar daha bağışıklığı yüksek olur ama fazla kiloda almamaya çalış mesela çok şeker yersen çocuk şeker hastası olabiliyor ilerki yaşında ya da doğuştan
Doktor da öyle dedi ama şekeri tamamen kesemiyorum vücudum çok istiyor
ozaman meyve yiyebilirsin mesela
organik şeker sonuçta
O kesmiyor doktora kalsa onu da azalt dedi günde 2 tane yeter dedi ama ben 5 6 7 Allah ne verdiyse
folik asitine baktırıyor musun
İlaç olarak alıyorum ama öyle bir test vs yapılmadı en son 2li tarama yapıldı tüm sonuçlar iyi çıktı 1 2 hafta sonra şeker testi var
kendine şeker aleti al tansiyon aleti al eve mutlaka
Var zaten tansiyon ama şeker yok
bir aç karnına şekerini ölç bide yemekten 2 saat sonra
Doktor test yapacak ona da iyi değil diyorlar ama bilmiyorum
ne iyi değil
Şeker testine yaptırmayın diyorlat
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!