Diğer Lambadan cızırtı sesi geliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evde tekim vızır vızır ses geliyor neden olur bu korktum nedense Lambadan cızırtı sesi geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Işığı kapat, ampülü duydan gevşetip tekrardan sık.. Tam oturmamıştır duya.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ampule yetişemem ki merdiven yok sandalyeyle de boyum yetmiyor Yorumla
batushn0 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Lamba işlevini yitirecek o yüzden ses çıkarıyor. Rahat ol, bişey olmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Lamba dayanmıyor sürekli işlevini yitiriyor ya, o yüzden korkuyorum. Yorumla
Ölümeİnat999 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl İçinden cin çıkabilir dikkat et 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nesin sen yürüyen güldür güldür mü Yorumla Ölümeİnat999 1 yıl Yok ben uçan versiyonunu kullanıyorum yürüyen pek iş gormuyor bu aralar Yorumla Soran 1 yıl Yere çakılma dikkat et Yorumla Ölümeİnat999 1 yıl Ahahaha tamam denerim Yorumla
user318389193 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 479 cevap paylaştı. Düzgün oturmamış 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. Değiştir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Işığı kapat, ampülü duydan gevşetip tekrardan sık.. Tam oturmamıştır duya..
Ampule yetişemem ki merdiven yok sandalyeyle de boyum yetmiyor
Lamba işlevini yitirecek o yüzden ses çıkarıyor. Rahat ol, bişey olmaz
Lamba dayanmıyor sürekli işlevini yitiriyor ya, o yüzden korkuyorum.
Kondansatör öter bazen veya röle
İçinden cin çıkabilir dikkat et
Nesin sen yürüyen güldür güldür mü
Yok ben uçan versiyonunu kullanıyorum yürüyen pek iş gormuyor bu aralar
Yere çakılma dikkat et
Ahahaha tamam denerim
Düzgün oturmamış
Değiştir
Kapat bi