Yaa ben yemek işlerine pek bulamıyorum diye bana kalmasın diye ama sürekli tatlı falan deniyorum. Hatta bugün yine tatlı yaptım ama tarife bakarak fkdkdkdkdk
Yok yok yemek yapabiliyorum ama yaptığımı çaktırmıyorum sadece jxxjdjdk bir zorda kalsam çeşit çeşit yemek döktürürüm ortaya ama şükür henüz zorda kalmadım 😂😂bu arada anneler sadece kızlara böyle nasihat ediyor sanırdım erkeklere böyle nasihat etmelerine şaşırdım xkxkdkd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bakarak bile ne kadar yapabilirim orası bile bir bilinmez
Baya hamaratsın anlaşılan kdkdkdkr
Ooo hemde nasıl parmaklarını yersin,🤌🏻
Neyse ben parmaklarımı seviyorum sana afiyet olsun dkdkdkdk
Uuu yorumdaki sübliminali fark eden biri 😂 olsun bana afiyet sağol
Tabi ne sandınn dkdkdkdkd
Rica ederim ne demek
😂hadi sana iyi geceler
Yağ soğan salça ne koyarsan yemek oluyor zaten sonra
Yok öyle olmuyor ya bence
Ana yemeklerin çoğu öyle ben yanlız yaşıyorum çoğu yemeğide tarifsiz yaparım yapıyorum 😄
Ya ben dümdüz kek yapsam da illa tarife bakıyorum dkdkdkd 50 defa yapayım yine de o tarif olmadan olmuyor
Ben kek tatlı tarzı sevmiyorum hiç denemedim şimdi 😄
Yaa ben yemek işlerine pek bulamıyorum diye bana kalmasın diye ama sürekli tatlı falan deniyorum. Hatta bugün yine tatlı yaptım ama tarife bakarak fkdkdkdkdk
Bulaşmıyorum *
Helal bee 😄 bence bulaş yemeklere de annem yıllarca öğretmeye çalıştı oğlum yarın gurbete gidersin kendini doyurmayı öğren diye dinlemedim sonra gelince gurbete 3 haftada herşeyi söktüm ,😄
Yok yok yemek yapabiliyorum ama yaptığımı çaktırmıyorum sadece jxxjdjdk bir zorda kalsam çeşit çeşit yemek döktürürüm ortaya ama şükür henüz zorda kalmadım 😂😂bu arada anneler sadece kızlara böyle nasihat ediyor sanırdım erkeklere böyle nasihat etmelerine şaşırdım xkxkdkd
Benim annemin kızı olmamış bizi kızı gibi yetiştirdi bir sarma sararım aklın gider 😄😄
Hey maşallah nazar değmesin 😂
Amiiiğğğn 😄
youtube.com/shorts/ZCFSTMC256c?si=qpseub1-r1Zzzvgo
😄😄😄
Evlenince kendiliğinden kazanılıyor bu yetenekler😅
😂😂
Tatlı yaparken mutlaka tarife bakıyorum, onun dışında normal yemekleri tarife bakmadan yapabiliyorum
Anneler bunu nasıl bakmadan yapıyor 🤦♀️
Annelere Özel bir yetenek sanırım mxmxkd
Ama eski annelere özel 🤣
Tespit gibi tespit 😂😂
🤫🤫
Bende öyle 100 defa da yapsam yine bakarım
Ay bende bende
Deneye deneye en güzel yemeği yaparsın
Öyle ama tarife illa ihtiyaç duyuyor insann
En çok hangi yemeği yapıyorsun
Özellikle yaptığım bir yemek yok kafama estiği gibi zaten uzun süredir okuldan dolayı evde olmadığım için tatlı dışında pek yemek yapmadım
Gece gece ne yemeği
Az kilo ver
Yapıyorum bildiğim yemekleri
yeap