Diğer Neden herkes cok soğuk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konya ya geldim herkes çok soğuk kimse ile tanisamadim ve çok sıkıcı Güncellemeler1 yıl Guncelll Güncellemeler1 yıl Üni mi okudun Neden herkes cok soğuk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
zelallimsin Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Iy konyadaki insanla tanisilir mı bide mağaradan çıkmış gibi insanlara bön bön bakiyorlar 0 28 Yorumla Soran 1 yıl Yeni geldim ne yapayım? Yorumla zelallimsin 1 yıl Eve kilitlen insanları çok samimiyetsiz ayrıca hepsi g. t Yorumla Soran 1 yıl Kitlenemem yenu atandim Yorumla zelallimsin 1 yıl Selçuklu ünisine mı atandın yoksa 😬 Yorumla Soran 1 yıl Yok hayir kamu degil banka Yorumla zelallimsin 1 yıl İyi iyi psikolojin bozulacak yakından Allah sabır versin sana Yorumla Soran 1 yıl Sen selcuktamiydin Yorumla zelallimsin 1 yıl Yok ben bi kere gezmeye gelmiştim soğudum bidaha gelmedim her yeri gezmistim mevlana, kelebekler vadisi, kırık minare, devri alem parkı, japon parkı falan Yorumla Soran 1 yıl Kendime fb bulsam yeter simdilik jdnnaisd Yorumla zelallimsin 1 yıl Fşvosifş boyun posun yerindeyse kolay bulursun Yorumla Soran 1 yıl 1.90 84 21 baska ne diyeyim 😂😂 Yorumla zelallimsin 1 yıl oo kavgada cok güzel adam doversin sen ya fcododpdsfr Yorumla Soran 1 yıl Kavga umrumda degil Yorumla Soran 1 yıl Savasma seviş jdjsjdjs Yorumla zelallimsin 1 yıl Yav ne diyon fşceoroşcidr Yorumla Soran 1 yıl Bu arada o soruda ki avukat dedin ya ta kendisiyim jdjskss Yorumla zelallimsin 1 yıl Yav sen misin o fşcesgxdfş Yorumla Soran 1 yıl Evettt jdjsnkdkd Yorumla zelallimsin 1 yıl Allah kahretsin milletin arasını mı bozmaya çalışıyon sende konyalı olmuşsun iyice Yorumla Soran 1 yıl Dediklerim dogru bir yanlis yok Yorumla Soran 1 yıl Banka avukatiyim Yorumla zelallimsin 1 yıl Torpil yapsana bende avukat oliyim Yorumla Soran 1 yıl Ne mezunusun Yorumla zelallimsin 1 yıl Mezun değilim okuyorum daha üni 2 Yorumla zelallimsin 1 yıl şaka yapıyorum zaten gastronomi okuyorum Yorumla Soran 1 yıl Afyon hatay anteo disinda okuyorsan bos bolum Yorumla zelallimsin 1 yıl İzmir Yorumla Soran 1 yıl Bana bur tane sef demisti ben demedim bu arada Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Çünkü havası soğuk 😄 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne soguk yerlerde sehirlerde bulundum ama insanlari aicak kanlı samimimiydi Yorumla s MFBH22 1 yıl İnsanı insan değil ki sıcak olsunlar neler çektim ben Konya'da kabus gibiydi bildiğin Yorumla Soran 1 yıl Şu an nerdesin arasindaki fark. Ne Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Iy konyadaki insanla tanisilir mı bide mağaradan çıkmış gibi insanlara bön bön bakiyorlar
Yeni geldim ne yapayım?
Eve kilitlen insanları çok samimiyetsiz ayrıca hepsi g. t
Kitlenemem yenu atandim
Selçuklu ünisine mı atandın yoksa 😬
Yok hayir kamu degil banka
İyi iyi psikolojin bozulacak yakından Allah sabır versin sana
Sen selcuktamiydin
Yok ben bi kere gezmeye gelmiştim soğudum bidaha gelmedim her yeri gezmistim mevlana, kelebekler vadisi, kırık minare, devri alem parkı, japon parkı falan
Kendime fb bulsam yeter simdilik jdnnaisd
Fşvosifş boyun posun yerindeyse kolay bulursun
1.90 84 21 baska ne diyeyim 😂😂
oo kavgada cok güzel adam doversin sen ya fcododpdsfr
Kavga umrumda degil
Savasma seviş jdjsjdjs
Yav ne diyon fşceoroşcidr
Bu arada o soruda ki avukat dedin ya ta kendisiyim jdjskss
Yav sen misin o fşcesgxdfş
Evettt jdjsnkdkd
Allah kahretsin milletin arasını mı bozmaya çalışıyon sende konyalı olmuşsun iyice
Dediklerim dogru bir yanlis yok
Banka avukatiyim
Torpil yapsana bende avukat oliyim
Ne mezunusun
Mezun değilim okuyorum daha üni 2
şaka yapıyorum zaten gastronomi okuyorum
Afyon hatay anteo disinda okuyorsan bos bolum
İzmir
Bana bur tane sef demisti ben demedim bu arada
Çünkü havası soğuk 😄
Ne soguk yerlerde sehirlerde bulundum ama insanlari aicak kanlı samimimiydi
İnsanı insan değil ki sıcak olsunlar neler çektim ben Konya'da kabus gibiydi bildiğin
Şu an nerdesin arasindaki fark. Ne