+1 yılsakın boyatma saçların yanarsa açık renkten çok pişman olursun ben yaz günü boyatmıştım doğal rengime dönmeye çalışırken canım çıktı belime kadar olan saçlarımı kestirdim omuzlarımda.. ve uçlarında hala oryalmi açıcımı ne kalıntıları var :'( ve saçların çok sertleşir çok bakım yapman lazım öyle göründüğü gibi kolay değil kullanışı
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
kendi saç rengine ve yaşına bağlı. bence 20 yaşın altındaysan tamamen sarı saç için çok erken olur. ayrıca saç tipin ince telliyse iyi düşün ve iyi araştırıp ona göre kuaförünü seç çünkü saçlarının yanma riski çok yüksek.
01 Yorumla
Saçları boya ile değil açıcı ile açacakları için sağlığı büyük ölçüde gidecek ve sağlıksız saç kuruyacak. Bakımı için daha fazla vakit harcatabildiği gibi makyajsız olarak bakımsız görünmenize neden olabilir. Saçları tamamen sarı yapmak yerine kesim ve balyaj ile değişikliği öneririm.
03 Yorumla
- Saç Bakım konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılSarışın aptal olma da. Zevk senin. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif08 Yorumla- +1 yıl
Aptallıgı oynamaya kalkmak daha aptallıktır
- +1 yıl
Etrafındakilerin sana aptal dediği kadar zekisindir. Çünkü hic bir aptal seni çözemez. Onlarla oynamanın en iyi yolu aptalı oynamaktır. Muhabbete karıştığım için sori. Görmezden gelin.
- +1 yıl
Yorumum bit pazarı gibi olmuş. :)
- +1 yıl
EİG için teşekkürler. ¦¬)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yıltavsiyemi dinle fotona bakarsak beyaz ten yeşil göz (aman allahım) hayalimdeki kız modelinden tek eksik olan beline kadar uzanan dümdüz ve SİMSİYAH bir saç işte bu yani :D boşver sarıyı madem eski rengine dönmemesinden korkuyosun siyah yap en azından koyu renk :)
02 Yorumla- +1 yıl
ya ne bileyim kuaföre gidince peruk gibi bişi tak hani bak yani nasıl duruyor karşılaştır ama ben kesinlikle siyah diyorum :)
Saç Bakım konusunda 541 cevap paylaştı. Sen kendine yakıştırıyosan boyat bence. Kimsenin dediğine bakmadan. Ben saçlarımın uçlarını neredeyse her ay farklı bir renge boyatıyorum. Önemli olan senin zevkin, beğenin. Kim ne derse desin aynaya baktığında mutlu hissedeceksen yap.
01 YorumlaBu rengin gayet hos aksine siyah ya da daha koyu bir kahve yaptirabilirsin ama sen bilirsin. Demek istedigim sey bence sariya boyatma bende saclarimin rengini actirdim sariya donuk oldu fakat mahvoldular pisman oldum ama is isten gecti.
06 Yorumla
+1 yıl07 Yorumla- +1 yıl
Doğal rengine dönmesi buna zaman gösterir. Ancak sarı renk kapatır tabi ki bu boyanın kalitesine bağlı ve zamanla boyadıkça sarı olur bakımına gelince sağlığına daha fazla kat kat dikkat etmelisin saç bir canlıdır. ;)
- +1 yıl
#Ornella ben bayan olmadığım için pek bayanların kullandığı kozmetik ürünlerini bilmem ama sen daha iyi bilirsin ama bana kalırsa bu halin daha çok güzel.. Bilirsin bazı Türk insanları sarışınlara karşı çok yerden yere laf vuruyorlar bence böyle kalmalısın bunu söylememin sebebi ise yakın çevrende yarın bir gün aranızda soğukluk olduğunda arkandan konuşulması skıntı yaşarsın o bakımdan söyledim..
- +1 yıl
Evet öyle bu yüzden bazı insanları anlayamıyorum neden böyle davranır ki..
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/n5pLQR.png
Yalçın abinin saç boyama taktiğiyle boyadım sen karar ver :DDD23 Yorumla- +1 yıl
Canım sıkılıyordu. Denk geldim. Çok eğlendim yaparken sende kurban gittin kusura bakma :DDD
+1 yılherkes sarı oldu bu aralar boşver ya dünya iyice sarışın kızlara dönücek robot gibi diye endişeleniyorum farkın olsun seninde bence ^^
15 Yorumla- +1 yıl
ya da yap ya ilerde yaptıkların için değil yapmadıkların için pişman olmak daha kötü bence
- +1 yıl
bence her zaman doğallık iyi teyzem saçına sürekli ına yaktığı için şu an 40 yaşında hi beyaz yok saçında yazın papatya suyunu dene bence onlar sayesinde saç rengim bayağı açıldı sarı oldu neredeyse :)
+1 yılb*k var sarida git boyat ondan sonra 30 yasindaki pavyon karilari gibi gezersin. Oynamayin su saclarinizla yahu.
07 Yorumla- +1 yıl
Ya deli. oluyorum cidden. Sari nedir ya. Sacma sapan bir renk o. Kendi. sac rengin ne guzel halbuki. Sonra donmek istesen kendi rengine donemeyeceksin.
- +1 yıl
Erkekler herseye tav oluyor sariyla alakasi yok ki onun. Ayrica saydigin kisilerin de hoc birine yakistirmiuorum. Seda sayanin kumral oldugu fotograflarla sarisin olduklarini bir karsilastir bakalim. Arada en az 10 yas var. Ama ne. soylesem bos. Bunu erkeklerin tav olmasina kadar. bagladigina gore demek ki ona gercekten inanniyosun.
- +1 yıl
Valla benim cevremde gordugum bu. Cok. nador yakisiyor sari bazi kadinlara. Dogalda sarisin olmayana yakistiramiyorum sariyi bir. turlu. aslinda saridan ziyade saci boyama olayinin kendisi cok irrite ediyor beni. Allah insani cidden ona gore yaratiyor. Teninin rengi yzunun ifadesi bile ona gore sekilleniyor. E sen kalkip boyayinca o dogalligi bozmus oluyosun.
+1 yılSacını boyatip ne yapacaksın. Bırak sal gitsin en doğal haliyle. Tüm renklerden daha güzel durur.
13 Yorumla- +1 yıl
Bir saçı daha kurtardık!
Saç Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Size bu saç yani doğal olanı yakışıyo. Sarı değilde kestane sarısı o da güzel bence tam sarı abes durmaz mi.
08 Yorumla- Saç Bakım konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılAllah'ım bu nasıl güzelliktir telefonun megapikselleri kaldırmıyor sabah uyanınca bakarım
013 Yorumla- +1 yıl
Çok güzelsiniz diyorum ne renge boyarsanız yakışır ah ahhhhh
- +1 yıl
Ah AhhHhHhHhHHhhH... teşekkür ederim (boyatma)
- +1 yıl
Oleeyyyyyyyyyyy şimdi rahat uyuyabilirim bu iyiliğinizi nasıl ödeyebilirim bunun altında kalamam lütfen sakın saçmalama falan demeyin :Ddd
- +1 yıl
Ya ben insan değilsem asdf
- +1 yıl
O zaman beni çok seveceksiniz benimle bir kap yemek yemeye ne dersiniz yanına da bir kap su sonra da yürürüz
- +1 yıl
Hihii Miaayyavvvv :(
Saç Bakım konusunda 11,8b cevap paylaştı. Boyatma sakın.. Doğal rengi senin cildine en uygun olan renktir bence.
03 YorumlaSaçını sarı boyayanlara anlam veremiyorum. Çakma olmanın neyi güzel sanki neyse bence boyama.
02 YorumlaSari iyidir, hostur ama zordur. Platin sacli olarak ne yaparsan yap yipranir saci..
03 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. kız seni görünce korkuyorum ne biliyim bir tuhafsın ama saçlar böyle iyi gibi
01 Yorumlakaşlar siyah saçlar sarı :D bizimde tam olarak isteiğimiz bu dljsbglds profil fotoğrafına bakmadım bile ama yinede yapma kendine kıyma
16 YorumlaBoyatma bence böyle ideal. Yalnız fotoğraftaki sensen bir yerden tanıdık geliyosun ama çözemedim tam
03 Yorumla
+1 yılİçinde kalmasın boyat gitsin :) Ama dip boyası, kaş boyası çok uğraşırsın haberin olsun.
01 YorumlaBoyatma böyle daha iyi bence sarışın seni yaşlı gösterir ama böyle tam genç be guzelsin
07 YorumlaSaçlarini sariya boyattiginda sarišin olmazsin o yuzden sakin boyama çok itici
02 YorumlaÇakma sarışınlar kadar itici gelen bir şey yok.
Çok yapma.24 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin sac rengin cok guzel natur sakin boyatma coooooook pisman olursun cooook
01 Yorumla- Saç Bakım konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılplatin sarısı maşalı hafif simli saç pembe parlak ruj mavi far <3<3<3<3<3<3<
04 Yorumla- +1 yıl
yhaaa :(:(:(:(::(
- +1 yıl
peygamber gibi kadın
+1 yılSana her renk gider bence guzel kizsin boyat be 3 gunluk dunya :D
01 YorumlaYarına sağ cıkacagın meçhul?
Boyat gitsin boşver ıncıgını boncugunu.03 YorumlaGözlerin renkli olduğu için hoş olur, boyat ama civciv sarısı olmasın..
07 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/ZApQl3.jpg
Bu renk gider sana tahminimce..
Bir şeyi yaparken tereddüt edeceğine hic yapmamak daha iyidir. Sarı sen bozar.
05 Yorumla
+1 yılSaçlarına yazık, sonra bir de dip boyası tiplerine gireceksin. Boyatacaksan kızıla boyar.
02 Yorumla- +1 yıl
Kız demiş ki şaire "sen daha iyilerine layıksın"
Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Parmakta dudakta mesaji?
Yirim
Dudaklarim dolgun
Cok sikistim
Hangisi -_-00 Yorumla
+1 yılayni yigenime benziyorsun :D ama o daha 12 :) boyatma
01 Yorumla
+1 yılzaten yaşadığımız düzende biyerden sonra boyatıcaksın. Çok düşünme
03 Yorumla- +1 yıl
üzülme yani boyattığın için. boya gitsin.
hop orda kal böyle kal gözler nefis tü tü tüh maşallah
01 Yorumlaoksijenli suyu tavsiye ederim
01 Yorumlaiçinde kalacağına saçında kalsın :)
04 Yorumladoğallık en güzel şey bence boyatma hiç
03 Yorumla
+1 yılBu hali daha iyi gidiyor sana kanimca
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ne demek efendim :-D
Saç Bakım konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ombre güzel olur yaptır bence
01 Yorumlasaç boyatmak size nasıl bir zevk veriryor...
03 Yorumlaboyama orjinal rengi her zaman daha iyidir :)
01 YorumlaBence böyle gayet iyi
01 YorumlaBoyayabilirsin, kendi saç rengin geliyor
01 Yorumla
+1 yılYapma bence bu halin daha iyi.
04 Yorumla- +1 yıl
Üzerindeki kazak mı neyse artık çok güzel uymuş gözlerin ve saçlarınla.
- +1 yıl
Rica ederim.
- Saç Bakım konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yıldönmezse dönmesin sarı yakışır sana
03 Yorumla- +1 yıl
sarı saç yeşil göz bence ideal ikili bu benim düşüncem yinede sen bilirsin :)
- Saç Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılherşeyin orjinali makbul
01 Yorumla
+1 yılGözlere bak aman Allahım
02 Yorumla- +1 yıl
Aşık oldum sana :))
- Saç Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılkahve tonları sec sarı gıtmez sana
02 Yorumla- +1 yıl
boyatma bencede :D
Sonrası allah büyük yani herşey olacağına varır :D
05 YorumlaSaç Bakım konusunda 49,9b cevap paylaştı. Sarı olmaz sana kestane filan yap
016 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence boyatma dur yerinde
01 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılboyatma canım böyle çok tatlısın
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim sevgilin var mı? :))
- Saç Bakım konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılDoğal boya kullan zarar vermez
04 Yorumla- +1 yıl
Kız siz guzelleşeyim diye beyninizi aldırıyormusunuz? Aktara gidicen doğal sarı saç boyası istiyorum diycem benim tanıdık var alıyım istersen 😎
- +1 yıl
Boyatma o zaman böyle daha güzelsin en doğalı böylesi en guzelide
Sarı mi çok kötü
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence yeterince güzelsin böyle kal :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederim doğal halinle güzelsen başka arayışlar içinde olma :)
+1 yılAnal seks yaşadınmı
00 Yorumla
+1 yılBoyatma
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakışmaz bence, boyatma ;)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldoğal rengi güzel elleme hiç ;)
+1 yılTip siz sey.
06 Yorumla- +1 yıl
Aff coff cirfinim bla bla bla aynen bencede..
- +1 yıl
Yesil gozler acik ten aptal dudaklar..
- +1 yıl
Benimle evlenirmiain 😘
+1 yılKendi rengine don
07 Yorumla- +1 yıl
Kizil mi
- +1 yıl
Once saclarina bakim yap cok cansiz. Yaptiracagin boya sacina daha cok zarar verir
- +1 yıl
Ee sen bu kadar gerileceksen neden fikir belirtiyorum kiricisin
+1 yılGüzel kızsın :)
01 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. boyama
01 Yorumlaboyatma bence
01 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem