Diğer Sürekli neden hesabını açıp kapatır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Biyografisini bile değiştirşyor Sürekli neden hesabını açıp kapatır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
RedDragon97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben değiştirip kapatıyorum çünkü eski hesabımda görmek istemediğim hesapları silemiyorum 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ya birlikteliği var ya evli ya da ilgi arsizi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bazıların dikkatini üstüne çekmeye çalışıyordur 1 23 Yorumla Soran 1 yıl Daha öncesinden konuşmuştuk ben istemedim konuşmayı o da yazmadı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazmasını I bekliyordun Yorumla Soran 1 yıl Beklemiyorum yazmasını yazsa bile bizden olmazdı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden tipsizim karaktersizmi Yorumla Soran 1 yıl Farklı dünyaların insanlarıydık Yorumla Soran 1 yıl Onun için can sıkıntısını giderebileceğim biri olduğumu düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O halde salla gitsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani sadece ilgi gösteriyorsun ona karşı bumu yani Yorumla Soran 1 yıl Engellemek istiyorum takipleşmiyoruz da ama arama yerinde sürekli profili var sinir oluyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Silemiyormusun Yorumla Soran 1 yıl Aslında ilgi de var yalan yok ama olamayız işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir sebebi var ama anlatmak istemiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Kendime bile anlatamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Zaten o da istemiyor ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belkide kendini ona beğendiremiyorun veya kendini çekici bulmuyorsun ondanmı Yorumla Soran 1 yıl O takipçi listesinin içinde benim garibanlığı görmen lazım hahshhh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşın kaç senin Yorumla Soran 1 yıl Zaten isteseydi yazardı bir şekilde yolunu bulurdu Yorumla Soran 1 yıl 25 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bak canım eyer cocuk sana yürümüyorsa suç sendendir yeterince bakım yapmıyorsundur inst varsa bakim öyle değerlendirin dicem ama sen bilirsin Yorumla Soran 1 yıl İnsta hesabım çok iyi profilim de çok iyi açıkcası güzel bir kızım da ama olmuyor onunla Yorumla Soran 1 yıl Benim aşkdan yana şansım yok acı iki tecrübem var buda başındn belli etti istemediğini diğerleri gibi olmasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üstünlüğü sen sağlicaksın erkek değil sen onu kendine bağlayamafığın sürece onun gözünde çekici biri olmasın ve aklında kalmazsın önmeli olan onun sihnine girebilmen Yorumla
Çiçekkkgibi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 506 cevap paylaştı. Ilgi cekmeye calisan ezik bi tiptir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben değiştirip kapatıyorum çünkü eski hesabımda görmek istemediğim hesapları silemiyorum
Ya birlikteliği var ya evli ya da ilgi arsizi
Bazıların dikkatini üstüne çekmeye çalışıyordur
Daha öncesinden konuşmuştuk ben istemedim konuşmayı o da yazmadı
Yazmasını I bekliyordun
Beklemiyorum yazmasını yazsa bile bizden olmazdı
Neden tipsizim karaktersizmi
Farklı dünyaların insanlarıydık
Onun için can sıkıntısını giderebileceğim biri olduğumu düşünüyorum
O halde salla gitsin
Yani sadece ilgi gösteriyorsun ona karşı bumu yani
Engellemek istiyorum takipleşmiyoruz da ama arama yerinde sürekli profili var sinir oluyorum
Silemiyormusun
Aslında ilgi de var yalan yok ama olamayız işte
Bir sebebi var ama anlatmak istemiyorsun
Kendime bile anlatamıyorum
Zaten o da istemiyor ki
Belkide kendini ona beğendiremiyorun veya kendini çekici bulmuyorsun ondanmı
O takipçi listesinin içinde benim garibanlığı görmen lazım hahshhh
Yaşın kaç senin
Zaten isteseydi yazardı bir şekilde yolunu bulurdu
25
Bak canım eyer cocuk sana yürümüyorsa suç sendendir yeterince bakım yapmıyorsundur inst varsa bakim öyle değerlendirin dicem ama sen bilirsin
İnsta hesabım çok iyi profilim de çok iyi açıkcası güzel bir kızım da ama olmuyor onunla
Benim aşkdan yana şansım yok acı iki tecrübem var buda başındn belli etti istemediğini diğerleri gibi olmasın
Üstünlüğü sen sağlicaksın erkek değil sen onu kendine bağlayamafığın sürece onun gözünde çekici biri olmasın ve aklında kalmazsın önmeli olan onun sihnine girebilmen
Ilgi cekmeye calisan ezik bi tiptir
Dikakt çekmek amacıyla