Kardeşim eşcinsel olduğunu itiraf etti?

kardeşimle aramız hep fazla iyi olmuştur aramızdaki yaş farkının da etkisiyle hem abilik hem babalık yaptım denebilir. Birkaç gündür canının sıkkın olduğunu anlamıştım gel bir sahile inelim biraz hava alırsın diye çıkardım arabada başladı zaten biraz gevelemeye. İşte abi sana bir şey söylemek istiyorum ama nolur kimseye söylemeyeceksin falan dedi benim aklıma ilk uyuşturucuya falan mı düştü diye geldi tabi herneyse park edince arabada tam olarak anlatmaya başladı aslına bakarsak az çok tahmin ettiğim bir şeydi ama tabi direkt sormadım şimdiye kadar söyledikten sonra iyice beti benzi attı çocuğun sarıldım ettim oğlum ben senin her zaman abinim korkma dedim vs baya sürdü zaten kendine gelmesi biraz kendine geldi indik biraz temiz hava aldı vs herneyse en son dönmeden önce hiç birisiyle ilişkin oldu mu konuştuğun ettiğin var mı diye sordum yokmuş biraz rahatladım tabi ama gençler napacağız bilmiyorum çocuğa bir şey diyemedim ama ben korkuyorum ben yıllarca çalıştığım yerlerde bir çok eşcinsel tanıdım ilişkilerine az çok şahit oldum inşallah benim tanıdıklarım uç noktalardır çünkü hiçbirinde duygusal bir bağ görmedim ben don değiştirir gibi eş değiştiren tiplerdi benim şahit olduklarım şimdi tamam ben kardeşimin durumunu kabullenirim ama şunu da biliyorum bu çocuk hemcinslerinden hoşlanıyor olabilir ama duygusal ve o karakterde bir insan değil yani işin özü iki ucu boklu değnek dediğimiz noktadayım şu an bir yere kadar koruyabilirim evet ama bir yerden sonra ben de bir şey yapamam. siz olsanız ne yaparsınız akıl verin

Kardeşim eşcinsel olduğunu itiraf etti?