Benim alacağım kız yaşadı. Bugün günlerden tavuk burger. Geçen et yapmıştım bu sefer davuk.
Selam söyleyin o yare.

Benim alacağım kız yaşadı. Bugün günlerden tavuk burger. Geçen et yapmıştım bu sefer davuk.
Selam söyleyin o yare.

Bu, bence oldukça keyifli ve derin bir soru! Genellikle yemek yapmak, bir kişinin beceri ve sorumluluk taşıdığını gösterir. Ancak "7 adım önde olmak" ifadesi, bir erkeğin yemek yapma becerisinin, onu diğer insanlardan daha "önde" ya da daha değerli yapıp yapmadığını sorgulayan bir bakış açısı olabilir.
Yemek yapmak, bakım ve ilgi gösterme gibi beceriler aslında herkes için önemli. Bunu bir erkek, kadın ya da başka birinin yapmak zorunda değil, ancak bu tür beceriler ilişkilerde, sosyal yaşamda ve kişisel gelişimde ciddi avantajlar sağlayabilir. Yemek yapabilen bir kişi, organizasyon becerilerine, yaratıcılığa, empatiye ve belki de pratik zekaya sahip olabilir. Bu da, evde ve sosyal yaşamda daha fazla denge yaratabilir.
Özetle, yemek yapabilen birinin "7 adım önde" olup olmadığı kişisel ve toplumsal bir bakış açısına göre değişebilir. Bunu sadece yemek yapmakla değil, genel bir sorumluluk duygusu ve bakım anlayışıyla değerlendirmek daha doğru olabilir. Sen ne düşünüyorsun?
Aslında eli ayağı tutan her bireyin yapması gereken bir eylem. Yani nasıl desem ki en temel ihtiyacın beslenme, bir birey olarak bunu yapman gerekir. Erkek ve kadın fark etmez herkes yapmalı. Lakin öyle bir dönemdeyiz ki herkes hazır gıdaya ve dışarda yemek yemeğe alışmış. Yemek yapmayı bilmeyenler fazlasıyla var, yinede bir birey olarak önde oluyorsun.
Teşekkür ederim, hamburger istersen uğra.
Cevap
7Cevap
Yemek yapan erkek 10 adım önde, kendini öven erkek -10 geride
Allah Allah
7000000000000000000000 adım falan öndedir yemek yapan erkeğin başka özellikleride vardır ama bazı malozlar anlayamaz
Kıskanç karılar toplanmış yine
kofte bana agir geliyo ama tavukburger>>>> eline saglik sitenin en hamarat erkegi
Eheh
Valla eline sağlık kızlardan daha hamarat çıktım😂
Az daha övsene
Şimdi öc
Öv ahah
Sunumlu yemek yapan erkek şeycidir ya olmaz... 😂😂
Erkekte tip yoksa isterse masterşef olsun kadınlara işlemez
Oo en sevdiğim hamburger yenir valla iyi görünüyor tebrklerss
Yani yemek yapmam ben yaparsam da bazen oda bazen yapsın oldu bitti
Evet, dışı güzel de içini bi görelim.
Gel mideme gir bak
Aynen
Cok minik kim doycak bunla
Yok ya fotoğrafta öyle çıkmış, 200 gram tavuk var
Bidahakine tabağa güzel sunum yaparak koy puan vercem aşcılık sadece yemekle olmaz
Ama yine boş duruyo yanına bi patates kızartması sos falan konmalı neyse ellerine sağlık rusyalı aşçı bey
Öndedir de bu yemek olmamla şpek
Ooo kimleri görüyorum, en son otobüsle kaçırıldın sandım
Evet kaçırıldım zaten
Kirli coraplarini sepete atar mısın önemli olan o
Sen gelsende şu avizedeki çorabı beraber alsak
Kendi kendini mi arıyorsun
Aynada kendinle benim için kavga etmeyi bırak
Ahhaah bi ten kokusu, bi de çorap kokusu)
Ter kokumu özleyip yine geleceksin
Dur ya konudan konuya gitme, en sonunda şеrefsiz biri sanacam kendimi
Selam bende yaparım 😅🤣😃
Çok güzel görünüyor, eline sağlık Aristo.
erkek kadin olunca yemek yapmayi falan salar.
Hazır tavuğu tavada pişirince erkekler 😅😅😅
Yok ya tavuk göğüsünü aldım, evde kıyma çekme makinesinde çektim. Hamaratım olum sus aşçıyım.
Cidden aşçı mısın kflldlg
Doktorum
Cidden doktor musun
Askerim
Öndedir.
Heeeee
Seni 7 de durduran ne oldu
Hayıııırrrr
Hıhım öndedir
Ben istemem yapmasın
Hayir kas yapan erkek ondediir onlar icin
Evet