Diğer Birini seviyorsunuz ve o kişi de sizi seviyor, çok ilginç değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Denk gelmesi yani sjsj Güncellemeler1 yıl Dımdımdıdııdııııııımm Birini seviyorsunuz ve o kişi de sizi seviyor, çok ilginç değil mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mys_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Vay anasını be oluyo mu gerçekten öyle ? Ben sadece filmlerde var sanıyodum kdjskx 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaa oluyo gerçekten ama düşük bir ihtimal Yorumla
ArcticMonkeysfan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Ve dünya bi anda güzelleşiyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Elbette 🫠 Yorumla ArcticMonkeysfan 1 yıl Emojiyi göremedim ama olsunn Yorumla Soran 1 yıl Erimiş emoji Yorumla ArcticMonkeysfan 1 yıl He tamam niye gözükmediyse Yorumla
Bilinmegen Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Çooooook güzel biseyy💗 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İvett 👾 Yorumla
h8h899hh89 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl sadece güzellerin yaşadığı şey 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler sjdj Yorumla
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gezegenler bile hizaya geldi o denk gelmedi 🚬🚬 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Gelir gelir Yorumla Alastor39 1 yıl Umut elçisi misiniz hanımefendi Yorumla Soran 1 yıl Birazcık olumlu bakıyorum sadece efenim, şu kadarcık 🤏 Yorumla Alastor39 1 yıl Oraya ufak bir evren sığar 😇 Yorumla Soran 1 yıl Tabii Yorumla
Distimi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İlk kez mi yaşıyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sjsjsjs Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Birini sevince o da seviyor muymuş? 😲 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Öyleymiş.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok ilginç Yorumla Soran 1 yıl Bence de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biz hayal kurmayalım Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu zamanda insanlar güvenilir değil Yorumla Soran 1 yıl Olsun güvenmedeen de sevilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle olmuyor işte, sonra çiçeğimizi yanlış mevsimde dikiyoruz. Ya don vuruyor ya da toprak kavuruyor. Yorumla Soran 1 yıl Niye üzdün şimdi 🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl üzülme, üzülenler üzenleri üzelmesine üzülüp büzülmesine üzülemden üzüm büzüm büzülme Yorumla Soran 1 yıl Üzüm Yorumla Soran 1 yıl Tek anladığım.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baka baka kararırmış Yorumla Soran 1 yıl Aa doğru Yorumla Soran 1 yıl Niye böyle saçmaladık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saçmalama perileri gelmiş 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hıhı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi geceler bağyan Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler beyefendii Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Daha siftah açamadım ya ben ya onlar sevmedi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tüh Yorumla
Mature777 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 1 yıl Kimse karşılık li aynı srkilde sevilmex 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olsun en azından sevebiliyor birbirini Yorumla Mature777 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Denk g3lmesi dusuktur ihtimal genelde cok hemde 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sizin nasıl denk nasıl oluyo Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yeni bir keşif galiba 😱😱😱 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum o kadarını Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Durum çok vahim Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yine anlamadin... Yorumla Soran 1 yıl Yorgunum net olun bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tüm yorumlar oldukça net geldi bana galiba geri kalan herkes bir birini de anladı. Neyse sen dinlen iyi geceler... Yorumla Soran 1 yıl Ne demek bu şimdi yaaaaaaa Yorumla Soran 1 yıl Söle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorgunsun ya iyi geceler demek. Yorumla Soran 1 yıl Peki iyi geceler Yorumla
Businesssmannn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Rol yapıyordur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Mümkün, yapabilirler Yorumla
mertcan4334 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Bilmiyorum ya 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Niye ya Yorumla mertcan4334 1 yıl Ne bilim gizemli Yorumla Soran 1 yıl Sanki kendisi çok farklı Yorumla mertcan4334 1 yıl Farkliyim da Yorumla Soran 1 yıl Şimdi farklısın Yorumla mertcan4334 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Vay anasını be oluyo mu gerçekten öyle ? Ben sadece filmlerde var sanıyodum kdjskx
Yaa oluyo gerçekten ama düşük bir ihtimal
Ve dünya bi anda güzelleşiyor
Elbette 🫠
Emojiyi göremedim ama olsunn
Erimiş emoji
He tamam niye gözükmediyse
Çooooook güzel biseyy💗
İvett 👾
sadece güzellerin yaşadığı şey
Teşekkürler sjdj
Gezegenler bile hizaya geldi o denk gelmedi 🚬🚬
Gelir gelir
Umut elçisi misiniz hanımefendi
Birazcık olumlu bakıyorum sadece efenim, şu kadarcık 🤏
Oraya ufak bir evren sığar 😇
Tabii
İlk kez mi yaşıyorsun
Sjsjsjs
Birini sevince o da seviyor muymuş? 😲
Öyleymiş..
Çok ilginç
Bence de
Biz hayal kurmayalım
Niye
Bu zamanda insanlar güvenilir değil
Olsun güvenmedeen de sevilir
Öyle olmuyor işte, sonra çiçeğimizi yanlış mevsimde dikiyoruz. Ya don vuruyor ya da toprak kavuruyor.
Niye üzdün şimdi 🥹
üzülme, üzülenler üzenleri üzelmesine üzülüp büzülmesine üzülemden üzüm büzüm büzülme
Üzüm
Tek anladığım..
Baka baka kararırmış
Aa doğru
Niye böyle saçmaladık
Saçmalama perileri gelmiş 😂
Hıhı
İyi geceler bağyan
İyi geceler beyefendii
Daha siftah açamadım ya ben ya onlar sevmedi
Tüh
Kimse karşılık li aynı srkilde sevilmex
Olsun en azından sevebiliyor birbirini
Evet
Di mi
Dii
Denk g3lmesi dusuktur ihtimal genelde cok hemde
Evett
Sizin nasıl denk nasıl oluyo
Bilmem
Yeni bir keşif galiba 😱😱😱
Bilmiyorum o kadarını
Durum çok vahim
Hmm
Yine anlamadin...
Yorgunum net olun bana
Tüm yorumlar oldukça net geldi bana galiba geri kalan herkes bir birini de anladı. Neyse sen dinlen iyi geceler...
Ne demek bu şimdi yaaaaaaa
Söle
Yorgunsun ya iyi geceler demek.
Peki iyi geceler
Rol yapıyordur
Mümkün, yapabilirler
Bilmiyorum ya
Niye ya
Ne bilim gizemli
Sanki kendisi çok farklı
Farkliyim da
Şimdi farklısın