AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Neyin var ki jdjdjfjfjv
Sarmıyor hiçbir şey darlaniyorum bağlılık duyamıyorum arzulayamıyorum heyecanım kalmadı
Hmm anladım, umarım duzelirsin
Sen nelerden keyif alıyorsun hobi vs var mı sende
Yani pek yok bazen çok sıkılıyorum ama sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum , yürüyüş yapıyorum canım sıkılınca, kitap okuyorum, mandala boyuyorum, müzik dinlemeyi ve söylemeyi seviyorum. Bunlari yapıyorum genelde. bide kursa yazıldım onlara gidicem Şubat 'ta
Arkadaşların var mı düzenli buluştuğun
Var ama düzenli bulusmuyoruz ayda bir bulusuyorum çoğuyla
Sizin var mı arkadaşlarınız düzenli buluştuğunuz
Herkes aynı tabi
Evet aynı
Benim yok hepimiz kendi hayatlarımıza karıştık kimi farklı arkadaşlar edindi ben yalnızım artık ama arkadaş ta aramıyorum kafam uyuşmuyor bi yaştan sonra herkes kendi işinde gücünde ufacık bulunan boş günlerde de insanlar kendilerine ve en yakınlarına harcamak istiyor ben de öyleyim
Nasıl yani sevdiklerini mi harcıyorsun
Harcamıyorum onlarla vakit geçirmek anlamında ailemle zaten hep başbaşayız onlara biraz mecburen takıliyorum da onun dışında irtibatta olma arzusu duymuyorum insanlara kapandım kendime hevesim kalmadı yemek ve oyun oynamak dışında heves ettiğim bir şey yok okul bitince çalışıp çok para kazanmak istiyorum ki kendi arzuladığım hayatı kurayım kadınlara da hevesim kalmadı onlardan yana da bir olumlu gidişat göremedim garip bi hayat sanki hayalet gibiyiz
Arzuladığım hayat ta bahçeli büyük bir ev ve güzel bir araba vs düzenli bir gelir kapısı olan yatırımlar
Umarım istediğin gibi olur sıkma canını
Yok sıkacam
Tamam sık bol bol
Bazen evet
Ben her zaman
Seni mutlu eden , can sıkıntını gideren hiç bişi yok mu?
Hayır yok eski keyfi alamıyorum
Seni mutlu eden şeyler neler
Yani görülmekten keyif aldığım kişiler var onun dışında, keyif aldığım hobilerim vs var. Hayatımda olumsuz şeyler elbet var ama onlara takılı kalmamaya çalışıp kendimi mutlu etmenin yollarını buluyorum bir şekilde
Görüşmekten*
Sen biraz daha yolun başındasın 3 sene sonra tekrar görüşelim :)
Hayatın zorlu tarafı ile küçük yaşlarda tanıştım buna emin olabilirsin. Bazı şeyler yaşlarla değil yaşanmışlıklarla ölçülüyor ve o zamanları bir nebze olsun atlattım ve şimdiki Halime şükretmeyi öğrendim. Evimde huzurlu bir şekilde zararsız oturmak bile büyük bir nimet artık benim için. Bazen hayatın olumsuz taraflarına takılmak yerine farklı bir pencereden bakabilmek gerekiyor. Bir kaç sene sonra hayatın bana neyin getireceğini bilemem tabi ama düşüncelerimin pek değişeceğini düşünmüyorum açıkçası.
Hayat hiçbir zaman sabit bir noktada durmuyor keşke hep tarif ettiğin gibi olsa ileri gitmezsen geride kalıyorsun sabit bir nokta yok bu hayatta
Geride kaldıp kalmama konusu kişiden kişiye de değişir ama neyse o konuyu fazla açmayayım yorarrrr :)
Elbette değişim olacak aksini iddia etmiyorum Zaten ama kendimi mutlu edebilmek konusunda değişeceğimi düşünmüyorum dedim. En fazla bana mutluluk veren kişiler değişir, bugün beni mutlu eden insanlar artık bana mutsuzluk veriyor olur ötesi değil
Senin gibi mutlu biriyle daha fazla konuşup olumsuz enerjimi yansıtmak istemiyorum
Farklı senaryolar farklı yollar farklı hayatlar
Her zaman böyle mutlu değilim. Ağır depresif olduğum zamanlar da oluyor elbette. Her zaman mutlu olursam mutluluğun da bir kıymeti kalmaz sonuçta. Her zaman mutsuz olmak da yorar insanı hayatı çekilmsz kılar. Sadece seni mutlu edebilecek bir şeyi keşfedip ona tutunman gerek yoksa bu genç yaşında kendine yazık edersin. Tavsiyeme ihtiyacın yoktur elbette sadece söylemek istedim
Güçlü kalamıyorum bilmiyorum tavsiyelerin için teşekkürler
Umarım her şey senin için güzel olur
Rica ederimm
Evet
Aşamadınız mı bu durumu ben bir türlü aşamıyorum bir şeyinden peşinden gidip kendimi mutlu etme hevesim kalmadı. Hevesim olduğu zaman ne kadar güçlü olduğumu biliyorum ama heves istek kalmadı ruh gibiyim
Asamadim
Valla delireceğim gibi az kaldı
Ne derdin var
Bir şeyin peşinden gitme hevesim kalmadi hayat çok anlamsız gelmeye başladı her şey ulaşılır oldu zaten merak kalmadı bir şeyi yaparken ee yani modundayım eskiden kız arkadaşım olsun isterdim kadınlardan da artık beklentim kalmadı çok ufak şeylerden zevk alıyorum yemek yemek oyun oynamak insanlarla iletişimin içi boş oluyor çoğu zaman her şey yavan geliyor nasıl düzeltirim bilmiyorum
Müzik dinleme Arzum bile kalmadi çok müzik dinlerdim
Benim de maddi sorunlar
Herkes benzer sorunlar gibi
maalesef