Kendilerinden başka hiçbir şeye, kendilerine inananlardan başka hiç kimseye saygısı olmayan dinlerin saygı beklemeye hakları var mı?
Dinlere saygı duyuyorum
Dinlere saygı duymuyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendilerinden başka hiçbir şeye, kendilerine inananlardan başka hiç kimseye saygısı olmayan dinlerin saygı beklemeye hakları var mı?
Hepsine var ama hristiyanliga yok Görünmez bir adamla konuştuğunu iddia eden, konuşan yılanlara, bakire doğumlara inanan ya da Dünya'nın sadece 6000 yaşında olduğunu düşünen insanlara neden saygı duymalıyım? Hristiyanlara niye saygı duymaliuim
Bana bir sebep söyle.
Hatta rol yapmada bile iyi değiller. Onları aynı anda izlemek hem üzücü hem de komik. Daha da tuhafı, bjzim de onlar gibi davranmanızı sağlamak için can atıyorlar!
Çok saçma!!!
Herhangi bir nedenle bu manyak, dindar, propagandacıları eşit olarak adlandırmak zorunda kalmamı saçma buluyorum.
Eleştirel düşünme yetenekleri yok. Sanki kırılmışlar ya da ağır bir istismardan yeni kurtulmuşlar gibi.
Müslümanlardan iyiler
Nah
Haçlı seferleri, enginizasyon , holokost , Gazze katliamı , hepsi onların başının altından çıktı
Haçlı seferleri kendilerine saldıran barbarlara karşı yapıldı. Engizisyon bugün Türkiye'de var. Gazze Yahudilere aittir. Hatta Medine ve Taif gibi başka pek çok yahudi şehrini müslümanlar işgal ettiler.
Ezbere konuşma karnımı tok bu laflara. hristiyanljk daha iyiye kimse inanmaz Çünkü bazı insanlar din hakkındaki gerçeği kabul ederler.
Minberden sevgi vaaz eder, ancak çocuklarına aynı tanrıyı takip etmeyenlerden nefret etmeyi öğretirler bunlar
Sayılar 31; 17–18 her erkek çocuğu öldürün ve kişisel kullanımınız için kadın bakireleri köleleştirin.
Sayılar 33; 50–56 ev sahiplerini öldürün ve mallarını kişisel kullanımınız için alın.
Tesniye 20; 10–17 köleniz olmayı reddedenleri öldürün.
Tesniye 21; 10–14 çekici bulduğunuz herhangi bir kadını eş olarak alın ve size zevk vermezse onu dışarı atın ve onu çekici bulan bir sonraki İsrailliyle “evlendirin”.
Bir çocuk katilini övüyorlar ve çocuk cinayetini "o" emrettiği için haklı çıkaracaklar.
Kendi kitaplarının onlara tanrıları hakkında ne söylediğine bakmayı reddediyorlar.
Manşon, Hitler vs hepsi hristiyandi
Burada yazılanların hepsi ve daha fazlası İslam hukukunda var. Müslümanlar tam olarak bunu yapıyorlar cahil herif.
Ya ezbere konuşma bı tane örnek ver ya cahil herifmis hadi bı örnek ver ya
Bak ben sana İncil den ayet getiriyorum sende bı tane örnek ve ya bu nasıl bı tartismadir ya
Önce ahlaklı ol edepli konuş bak Anna falan karıştırma
Örnek veremiyorsanda konua
Cevap
2Cevap
Dinlere değil insanlara saygı duyulur
İnsan olduğu için
Saygı duymalısınız
duyarım duymayanları duydururum
evet duyuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?