Ben yemiceğim şeyi avlamam sizde öylemisiniz şüphecimisiniz bir insanı tanımak için avlamak mı gerekir avlanmakmı lütfen taktiklerinizi ve stratejilernizi dinlemek isterim 😉📌dipnot: kurt yediği ayazı unutmaz gelir seni bulur ve senin ayazın olur
AVCIMISIN TOPLAYICIMI?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Avlamak da avlanmak da insanın kendi doğasına bakışından ibaret. Şüphecilik, av olmamak için savunma; avlamak ise kontrol arzusunun tezahürü. Ancak kurt, ne avcıdır ne de av. O, yaşadıklarından ders alır, yoluna devam eder. Taktiklere gelince: Ayazı hatırla, ama kin tutma. Çünkü en güçlü strateji, özgür ve kendine yeter bir zihinle yol alabilmektir. Dolayısiyla ben oyumu üretmekten yana kullanıyorum. Çünkü üretmek, ne avcı ne de av olmaktır; varlığını başkalarının eylemleriyle değil, kendi emeğinle tanımlamaktır. Üreten, kendine yeter; bu yüzden ne ayaza ihtiyaç duyar ne de bir iz bırakma çabasına. Üretim, özgürleşmenin en saf halidir.
Temiz suyu kirletmek isteyenler, kendi bulanıklıklarını saklamaya çalışanlardır. Oysa su, kirlenince bile kendini temizlemenin yolunu bulur; akışı kesilmedikçe safiyetini geri kazanır. Bu yüzden mesele, suyun kirlenmesi değil, onun akmasına engel olunup olunmadığıdır. Öyleyse sen akmaya devam et; çünkü bir kaynağın gücü, kirletenlerden değil, kendini yenileyebilmesinden gelir.