Diğer Arkadaşım ev işlerini yaparsam kira vermezsin dedi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce kabul etmeli miyim maddi durumum kötü Güncellemeler1 yıl Gncl Arkadaşım ev işlerini yaparsam kira vermezsin dedi? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bi zaman sonra sinir bozucu olur kendini hizmetçi gibi hissedersin ama mecbursan yapacak bir şey yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Biraz mecburum o da bunun farkında alay ediyor bide Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Diğer konusunda 945 cevap paylaştı. Ben yapıyorum sıkıntı olmuyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne yapıyorsunuz Delibirisi1 1 yıl Temizlik işlerini Soran 1 yıl Arkadaşım çok alay ediyor ama Delibirisi1 1 yıl Yapacak bişey yok ya kira ödeyeceksin ya da durumu kabul edeceksin
Revna_22 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kabul et 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Zor mu ev işleri Yorumla Revna_22 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Niye kabul et dedin o zaman Yorumla Revna_22 1 yıl Maddi durumum kötü diyen siz siziniz bu durumda kabul etmeniz gerej Yorumla Soran 1 yıl Evet ama alay falan ediyor utandırıyor Yorumla Revna_22 1 yıl O zaman kabul etme Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hizmetçisi olmada 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evin hanımı olacaksın falan diyor alay ediyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl kabul et gitsin 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Alay ediyor ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl salla knk yapıcak bişi yok Yorumla Soran 1 yıl Utandırıyor ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ln para yok napıcan Yorumla Soran 1 yıl Bende karsrsz kaldım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yap dalga geçerse ben döverim agam rahat ol Yorumla Soran 1 yıl Nasıl dovecen mk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hocam naptın Yorumla
Demimi Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Et bence 0 11 Yorumla Demimi 1 yıl Ya da etme ya Yorumla Soran 1 yıl Karar ver Yorumla Demimi 1 yıl Etme Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Demimi 1 yıl Şimdi tamam desen kasten her yeri fazla dağıtabilir ya da çok üstüne gelebilir seni hizmetçi gibi kullanabilir Yorumla Soran 1 yıl Evet kesin yapar , alay ediyor zaten Yorumla Demimi 1 yıl Bak işte Yorumla Soran 1 yıl Maddi durumum kötü ama evde güzel çıkmak istemiyorum bu evden Yorumla Demimi 1 yıl Sen kararını ver Yorumla Soran 1 yıl Çok kararsızım Yorumla Demimi 1 yıl Benden daha çok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bi zaman sonra sinir bozucu olur kendini hizmetçi gibi hissedersin ama mecbursan yapacak bir şey yok
Biraz mecburum o da bunun farkında alay ediyor bide
Ben yapıyorum sıkıntı olmuyor
Ne yapıyorsunuz
Temizlik işlerini
Arkadaşım çok alay ediyor ama
Yapacak bişey yok ya kira ödeyeceksin ya da durumu kabul edeceksin
Kabul et
Zor mu ev işleri
Evet
Niye kabul et dedin o zaman
Maddi durumum kötü diyen siz siziniz bu durumda kabul etmeniz gerej
Evet ama alay falan ediyor utandırıyor
O zaman kabul etme
Hizmetçisi olmada
Evin hanımı olacaksın falan diyor alay ediyor
kabul et gitsin
Alay ediyor ama
salla knk yapıcak bişi yok
Utandırıyor ya
ln para yok napıcan
Bende karsrsz kaldım
yap dalga geçerse ben döverim agam rahat ol
Nasıl dovecen mk
hocam naptın
Kabul et
Et bence
Ya da etme ya
Karar ver
Etme
Neden
Şimdi tamam desen kasten her yeri fazla dağıtabilir ya da çok üstüne gelebilir seni hizmetçi gibi kullanabilir
Evet kesin yapar , alay ediyor zaten
Bak işte
Maddi durumum kötü ama evde güzel çıkmak istemiyorum bu evden
Sen kararını ver
Çok kararsızım
Benden daha çok