Arkadaşlar ben eşit ağırlık okuyorum ve matematiği yapamıyorum yani aslında küçükken matematiğim daha iyiydi Türkçe'den ama lisedeki matematik hocam yüzünden matematiğe düşman oldum gerçekten o kadar çok kötü bir hocaydı ki yemin ediyorum okuldan soğudum hatta okul değiştirdim onun yüzünden aynı zamanda o sene yani 10. sinifta kimya hocamda çok tersti. Ve en kötüsüde benim sınıfım o zaman okuldaki en başarılı öğrencilerin olduğu sınıftı ve çoğu sayısal seçti ama çoğu bana çok kötü davrandı o zaman ve onlar yüzünden okul değiştirdim o sıralarda bende şöyle bir algı oluştu sayisalcilar kötüdür diye ve bana kötü davranan herkesi daha iyi matematik mi yoksa Türkçe mi yapıyor diye ayırdım ve cidden diyorum sayisaldan o kadar çok soğudum ki ben normalde doktor olmak istiyordum ama sırf bu yüzden hukuk yazacağım ama içimde hâlâ tıp okuma isteği var sizce seneye girip tıp mı yazsam siz ne dersiniz
Güncellemeler
1 yıl
Hep matematiksel hocalarıyla aram kötüydü edebiyat hocalarıyla da çok iyiydi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
seç sayısalı eşit ağırlık sıkıyor
Aslında sözel derslerin çok seviyorum tarih edebiyata özel ilgim de var ama asıl yapmak istediğim meslek tıp
sayısalı seç knk. eşit ağırlık gerçekten çok yoruyor. hiç uğraşma. bi mat bi edebiyat bilmiyorum kötü bence. mat yaparsan fizikte yaparsın. hepsi birbirleriyle bağlantılı. ama yine de şansımı denemek istiyorum dersen ikisini de yap istersen bilmiyorum. tıp istiyorsan kafan bulanmasın bence. seç sayısalı işte
Başarına eminsen seç. Sınıf kaç
12.. sınıfım ama cidden çok sinir oluyorum okuldakilere sayısal sınıfı var herkes çok kötü yaramaz ama notları iyi diye hocalar çok iyi davranıyor beni zorbaliyorlar. Sırf bu çocuklar yüzünden ben okul değiştirdim. Ama geri eski okuluma döndüm bu okulun puanı yüksek eğitimi daha iyi diye bu saatten sonra sayısal sınıfına da gecemem sene kaybetmekte istemiyorum sence 5 ayda tıp kazanılır mı
Kazanılır istemek önemli.
Bilmiyorum ya hiç emin değilim kendimden tıp kazanmayı o kadar çok istiyorum ki gerçekten kazanılır mı ya da diş hekimliği de olur
Olur olur
Seç kesinlikle
Ama bu sene çok kötü bir puan yaparım sayisaldan eşit ağırlıktaysa hukuk kazanırım suanki netlerime göre sence 5 ay kaldı bu sürede ne yapmalıyım