Saçma şeylerle uğraşıyorlar. Herkesin tek derdi ilşki falan yani ölümsüze odaklnıp kalıyorlar.
Fal baktıran büyü yaptıran cinsellik için yasayan para için yasayan ya biz beden den mi ibaretiz. Allahı hatırlayın size verdiği rızıkları insanlara tapmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben normal konuşacak insana hasretim rehberim meğerse bomboş muş
Yalnız değilsin
Cehennemin dibine kadar yalnızım
https://voca.ro/1jrMA5MoNzk2 anlatabildim mi dinle
Çok güzel anlatmıssın gerçekten çok doğru. Değersiz değiliz yanliş yerde yanlış insanlar arasınsayiz sadece. Anlattıkların beni duygulandırdı. Çünkü brnde şu an böyle hissediyorum. Bazen tuhaf gelir ama bir hayvan bile bazı insanlardan daha çok şey anlıyor gibi geliyor bana
Bir kedim var ve 30 yıllık tanıdığıma değişmem
Kesinlikle
Eyvallah
Çok güzel yazmışsın
Teşekkür ederim💓
👏🏻👏🏻👏🏻 bravo tebrik ediyorum haklısın reis
Kanka Allah falan yok
Yoksa sen dert etme bu sözler uyanmak isteyenler içindi
ben uyumuyorum
Detayı oku öyle uyumak değil
burdayım
Açıklama yı oku
Yooo zımba gibiyim
Detay
Anlamadım
Açıklamaya yazdım
Günde bin defa aklımda ölüm var anksiyete geçiriyorum hepsini bi anda düşünüyorum
Ölüm korkusu sanırım sizde ki bir inancın var mı?
Elhamdulillah müslümanım
Allah bize karsı cok şefkatli biz yaptıklarımızla kendimize zülm ediyoruz gerçekten, hani cennet cehennem diyoruz ya, cehennem Allah'tan uzak kalmak en büyük cehennem bu hani için daralıyor falan diyoruz ya aslında bu ondan uzak kaldıgımız için o bize yakın ama biz unutuyoruz. Cennet de Allah'a yakın olmak ona yakın olan bu dünyada o huzurla cenneti yaşar.
Ne olursa olsun ölecegiz ne olursa olsun yerin altı çok korkunç
Evet ama senin bedenin yaşamasa da ruh ölümsüz olan
İşte onun için korkunç yerin altında nasıl yaşayacağım yapamam yapamam
Sana bir soru sorucam anne karnını hatırlıyor musun? Hatırlamıyorsun ya da bebekliğini? Ölüm sandıgın gibi korkunç değil ölüme yakın deneyim yasayanların videoları izle, ne demek istediğimi anlarsın.
Anlamadım nasıl ölüme yakın deneyim
YouTube yaz ölüme yakın deneyimler diye orada ki bazı insanlardan, komaya girdiklerinde neler yasadıklarını ölümle burun buruna iken ruhlarının nereye gittiklerini anlatıyorlar ve hepsi aynı şeyi söylüyor. Anlarsın zaten izleyince
Ve emin ol sandığın gibi değil
Y’a mezarın altı ile o çok başka
Buradamısın 🆘
Burdayım
Bunların hepsi ateist ve hepsi aynı şeyi söylüyor
Ateist değilim dedi müslümanım dedi
Hiç inandırıcı gelmedi bans
Bilmiyorum doğrusunu Allah bilir
Aynen öyle
Sem meye odaklandın
Kendimce artık bunlaeın saçma olduğunu fark ettim yani bundan ibaret olamahız ya bi bu dünyada bunun için yasıyor olamayız
Sen ne için yaşadığının kararını verdin mi işte sana soruyorum
Artık bunlar bana saçma geliyor Allah için yasamaya çalışıyorum elimden geldiğince evet beden önemli ama ruhumuz da önemli bunu unutuyoruz. Yani bakın neden herkes mutsuz biliyor musun? Ruhundan uzaklastırlar maddeye tapıyorlar ya tapıyorlar paraya mala insana belki bende bunlar içindeyimdir ama artık uyanmamız lazım devir bu devirde
Bilmiyorum bana ters senin düşünce bi kere gelmişiz dünyaya yaşayalım bence ne varsa
Hayvandan bir farkımız olmalı. Yani ye iç yat cinsellik eğlen. Bu mu buraya kadar mıyız biz? Ruhumuz özümüz ne? Amacımı ne? Neye hizmet ediyoruz? Nereden geldik nereye gidiyoruz? Hic mi merak etmiyorsun
Ben uyuyom ya
İyi uykular
Haklısın
Taze çekmiş reis
Beyin düşünebilen bir organ kullanmanı tavsiye ederim ⭐
Mizahı da her beyin algılayamıyo maalesef haklısın
Mizahın güldürmesi gerekir
Anlayabilmekde önemli