Önce bunu kendime sordum? Sebebini bulamadım ya siz bulabildiniz mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uyumak istemiyorum yine aynı sıradan bir gün olacak
Belki farklı bir gün olacak. Evrene olumlu mesaj yolla deki yarın suç ve cezayı okuyacağım. Onu geçtim yarın iş teklifi alacağım de. Ya ben bunları millete diyorum ben yapmıyorum.
Suç ve cezayı 2 sene önce okudum, iş teklifi mümkün değil öyle bir beklentim yok :D. Öyle şeyler ummak kendimizi kandırmaktan ibaret güzel şeylerin olacağı yok. İşte millete diyorsun insanın karşı tarafa öğüt vermesi daha kolay oluyor
Şimdi askerden geldim işim yok halen işim yokta neyse. Dedim yarın çok güzel olacak diye tweet attım. Sabah uyandığımda şoktan aradılar dediler gelin bir görüşme yapalım. Sonra görüşmeye gittim dediler bölge sorumlusuna git ondan gittim tabi ki de ne oldu dersin. İşe alınmadım ama akşamında iş kur olarak başka bir markete girdim. Ama iş kur süresi bitince benim de işim bitti😀😀😀
Mutlu başlamış kötü bitmiş :D her zaman realist olmak lazım
Olsun sonuçta burada kendini gerçekleştiren kehanetin gerçekleştiğini görüyoruz. 😀😀 Yani isteyince oluyor ama benim bazı fiziksel sorunlarım olduğun için depresyondayım unutulmuş hissediyorum.
Anladımm
Ok o zaman ne diyelim sjsjsj 😀😀😀
Her gece biri bu soruyu sormazsa olmaz zaten. Yaptığınız bütün davranışlar sebep sonuç ilişkisine mi dayalı merak ediyorum
Acaba kafayı dağıtıp uyumak için insanlar bunu yapıyor olabilir mi? Soru içinde soru sordurdun bana?
Kafamdaki düşünceler susunca uyuyacağım
Ah ah işte bende aynısını yapabilsem keşke
Sıgır abımı beklıyorum kanks
Nerede knks
Dışarda ksnks
İçiyor mu?
Hemde nssıl ksnks
Kuru mu sulu mu?
Sulu kanks kuruyla ısı olmaz
İyi knks. Bide bu knks ve kankam olayı var. Kızlar bana kankam çok diyorlar. Ama sonunu bastıra bastıra diyorlar
Çalıştığım için
Kolay gelsin emekçi reis
Eyv reis
Ne işle meşgulsün
Unlu mamülleri
Knk bu karaköy poğaçası neden bu kadar güzel
Knk ben somuncuyum poğaça börek bilmiyorum onları
Tek bu ekmeğin üstünde bir tek çizgi var. O Allah'ın birliğine mi işaret gerçekten?
Sanmıyorum hurafe olabilir
Birinci Orhan gitmişte üç tane çizgi baba oğul kutsal ruh demişler. O da gitmiş ekmeğin üstüne tek çizgi çektirmiş. Yani taş ekmekti demi üstünde çizgi olmayan onun üstünde çizgi yok ne olacak şimdi?
Herkes bişey uydurur en ufak şeyde anlam çıkarırlar. O zaman tek çizgi olan her şey o anlama gelmesi lazım
Aynen. Ama Hristiyanlıkta bir olay var knk. Dün romanda okudum mayasız ekmek İsa'nın bedenini temsil ediyormuş şarap ta İsa'nın kanını temsil ediyormuş. Belki doğru olabilir.
Hristiyanların içine de girdim onlarla çok oturdum kalktım pastör arkadaşlarım var ama bu dediğini sanki duymuştum galiba
Biz şarap ekmek diye biliriz. Onlar da efkaristiya geçiyor. İsa son yemeğin de müritlerine söylemiş bu olayı. Hristiyanlık gerçekten ilginç bir din yani.
İncili okudum bir çok şeyi islamla aynı
Ensest ilişkiyi Tevrat bahsediyor demi. Hatırladığım kadarıyla İncil bölüm bölüm. Yuhanna Marcus Lucas bide Yuhuda vardı sanki
Ensest ilişkiye hiç denk gelmedim
İsa ikonunda olan İsa değil. Çarmağa gerilen Yuhuda diye biliyorum. Tam Çarmağa gerilirken göge çekiliuor kendisi
Çok pardon Tevrat veya İncil de okumuş olabilirim
Tam okumadığım için ne desem yalan olur
Anladım knk.
Aşırı b. ktan hayat
Gelecek kaygısı diyelim ona
Kafa dağıtmak icin
Beynindeki düşüncelerle mi savaşıyorsun?
Evet
Geçmiş olsun aynısını bende yaşıyorum şu an.
Şu kafanin açma kapama dugmesi olsaydi keske
Varda vergisi çok yüksek
Bunun bile vergisi var a. s
Alkol işte onu aldığında kapanıyor kafan
Kafeinden
O zaman fazla kahve alma knk
Dozunda kafein al o zaman @propranolol
Çünkü üzgünüm
neden
Aynen neden?
Çok değer verdiğim birisi beni çok fazla üzüyor ve benim elimden hiçbir şey gelmiyor.
dertlesmek istermisin