Duyguların varlığı dizginleyememenin kendisi değil midir? İstediğin yere çekip, koyulabilecek şeyler de değildir. Sadece az biraz kontrol sağlanabilir ama başarısı meçhuldür.
Duygular, insan olmanın en çetin armağanıdır. Onları dizginleyememek, aslında onların doğasının özgür oluşundandır. İnsanı insan yapan, duyguların içinde savrulurken yine de yolunu aramaya cesaret edebilmesidir. Evet, tam anlamıyla kontrol edilemezler belki, ama onların diliyle konuşmayı öğrenmek mümkündür. Bazen bir rüzgar gibi eserler, bazen bir fırtına gibi savururlar, ama her seferinde bizi daha derin bir benliğe taşırlar. Ve belki de güzellik, tam da bu belirsizlikte saklıdır. Değil mi :))
Çok güzel bir ifade oldu. Ne kontrol ne de bastırmak çözüm, dediğin gibi dilinden anlamak gerek. Evet güzelliği barındırdıklarında ve belirsizlikte gizli.👼
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Duyguların varlığı dizginleyememenin kendisi değil midir? İstediğin yere çekip, koyulabilecek şeyler de değildir. Sadece az biraz kontrol sağlanabilir ama başarısı meçhuldür.
Duygular, insan olmanın en çetin armağanıdır. Onları dizginleyememek, aslında onların doğasının özgür oluşundandır. İnsanı insan yapan, duyguların içinde savrulurken yine de yolunu aramaya cesaret edebilmesidir. Evet, tam anlamıyla kontrol edilemezler belki, ama onların diliyle konuşmayı öğrenmek mümkündür. Bazen bir rüzgar gibi eserler, bazen bir fırtına gibi savururlar, ama her seferinde bizi daha derin bir benliğe taşırlar. Ve belki de güzellik, tam da bu belirsizlikte saklıdır. Değil mi :))
Çok güzel bir ifade oldu. Ne kontrol ne de bastırmak çözüm, dediğin gibi dilinden anlamak gerek. Evet güzelliği barındırdıklarında ve belirsizlikte gizli.👼
Kontrol edilmek için değil de , anlaşılmak ve yaşamak için varlar aslında:) onların dilini çözdüğün de zaten tam anlamı ile insan bulur kendini:)
Kesinlikle👼
:)))
Öfkem sınıra ulaştığı zaman kendimi kontrol edemiyorum..
Sanırım bu ülkede ki. Ayrıca Sakarya'da ki tüm insanlar böyle hissediyor dur :))
Hissetmelerine gerek yok görüyorlar zaten :D
Hakikaten öyle , ben burada memurum , böyle sinir stresli bir toplum görmedim 😅
Hoşgelmişsin..
Normalde ailen nerde?
Teşekkür ederimm buraya göre çok ince birisin aslında :) aile Giresun da :)
Annem Giresunlu ondan olabilir :)
Haha , kan çeker miş insanı:) siz nerede oturuyorsunuz, buralısınız sanırım
Evet buralıyım. Erenler de oturuyorum.
Siz nerede oturuyorsunuz? Göreviniz ne?
Orman da memurum , var birtane pikabım bi aşa bi yukarı gezip dururum :)) akyazı taradındayım , erenleri de biliyorum güzel biryer
Sen tam teksas ta oturuyormuşsun ya. Normal bu kadar korkman insanlardan :D
Korkmak değilde , ne bileyim , tuhaf insanlar biraz herkes gergin 😅
Dedik ya küçük teksas tasın :D
Sanırım öyle🤦🏿♂️😀 sohbetin kapalı yazarsan burdayım , memnun oldum , adını bilmiyorum henüz :)
Mesaj kutum açık olsaydı sürekli abuk sabuk mesajlarla her gün karşı karşıya gelir olurdum. Gerek görmedim :)
O kadar haklısın ki , gayet iyi yapmışsın zaten :))
Evet çabuk affetme huyum olabilir
Çok yumuşak kalpli olmakta yorar insanı
Bu güne kadar çok yordu zaten umarım en kısa sürede bu huy beni terk eder😃
Huy seni terk etmez ama hadi hayırlısı :))