çocukluktan beri ayrımcılığa uğramak, boş yere hakaret yemek, dinsiz, mum söndü yapıyorsunuz denilmesi, insan değilmişiz gibi davranılması çok yorucu
keşke sünni olsaydım diyorum bazen en azından bunlardan kurtulurdum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çocukluktan beri ayrımcılığa uğramak, boş yere hakaret yemek, dinsiz, mum söndü yapıyorsunuz denilmesi, insan değilmişiz gibi davranılması çok yorucu
keşke sünni olsaydım diyorum bazen en azından bunlardan kurtulurdum.
Sünniyim diyenler ya da müslümanım diyenler bile ne sünni ne Müslüman bu dine bilmeden iman ediyorlar müslüman olabilmek için Arap ırkından olman gerekiyor Türkler isteseler de müslüman olamazlar bunun için Kuran'da İsra Sûresi 15 Fussilet 44 ibrahim 4 bu süreleri okumanız ve hadisleri okumanız yeterlidir
Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır." Muhammed
(Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk)
Uydurma bir hadis.
@Gizliuye330 aşağıya verdim kaynakları git oku İslâm tarihçileri 1nci ağızdan anlatıyorlar
@Gizliuye330 Üstüne üstlük inandığınız tanrı ırkçı bir tanrı Mekke'deki put ay tanrısı Kuran'daki necm suresi 19-20-21 oku sen türksün Kıyâmet alametisin
Boşş
@gizliuye330 dolduracaksın o zaman koçum 😘😘
İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, fetheden ordu ne güzel ordudur” (İbn Hanbel, IV, 335) hadisi hadi buyur cevap ver
@Gizliuye330 evet bu klâsik söylenen bir sözdür ama bunu asla Muhammed söylememiştir sahihi hadisler de böyle bir söz yoktur üstüne üstlük Türkleri sürekli aşağılamıştır Türkleri savaş âyetleri ve hadisleri söylemiştir Türkler isteseler de müslüman olamazlar
@Gizliuye330 ki bunu yavuz döneminde yaşadık halifeliği vermediler Türk olduğumuz için
@antil ben işime geleni yalanlayıp ya da doğrulamıyorum Kuran'da bir yerde dediğini diğer yerde yalanlıyor siz okumuyorsunuz araştırmıyorsunuz Muhammed öyle bir söz söylememiştir işine geldiği gibi algılayan ve yorumlayan sizlersiniz tatlı su müslümanısınız
@antil ona bakacak olursan yavuz döneminde Mısır'dan halifelik vermediler Türk olduğun için Osmanlı Türklüğü reddettmiştir
@antil Osmanlı Türklüğü reddetti Arap oldu Türksen müslüman olamazsın Müslümanlık Arap ırkına ait bir dindir Türk'ler isteselerde müslüman olamazlar Kuran'da hangi mucize var hepsi eski antlaşması Tevrat ve yeni Antlşama İncil ayeti Muhammed in ayı indirmesine mi inanalım bu kadar cahil olmayın 6666 tane ayet yok Kuran'da hepsi tekrar ayeti bir sonraki gelen bir önceki ayeti nesh etmiş Alllah dediğiniz de Mekke'deki bir taş ay tanrısı
@antil oğlum senin inandığın kitaptan konuşuyorum bilmeden iman ediyorsun o zaman İsa Mesih de İncil de sahte elçiler sahte Mesih ler çıkacak dedi günümüz de hala sahte Mesih ler sahte elçiler çıkıyor ki Muhammed de sahte bir elçi putperestliği devam ettirdi Kuran'da necm suresi 19-20-21 nci ayetler var el lât el Uzza el manat var bunlar Allah'ın kızları Allah kelimesi de el ilâh tan türemiştir hepiniz putperestsiniz ve Muhammed de sabilikten dönen bir putperest eskilerin masalıyla din yaratmıştır Kuran'ın Araplardan başkasıyla muhattap olmadığını öğrenmek istiyorsan Kuran'da İbrahim suresi 4 Fussilet 44 İsra 15 bunları oku sahihi hadis olarak da aşağıya bırakıyorum
Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır." Muhammed
(Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk)
Bu kaynaklara git oku son olarak da cennet ayetleri Arap erkeklerine verilen vaatlerdir Araplardan başka bir ırk cenette gitmeyecek ve zina olabilmesi için 4 kişinin erkek cinsel organını kadın cinsel organına girdiğini görmesi lazım
Evet Türkler ile Araplar savaşacak diye bir alamet var kıyametle ilgili savaş da amik ovasında yaşanacak bana birkaç tane ayet dışında bir şey atamıyorsun kendin kurup çizmişsin işine geliyorsa eğer internete gerçekleşmiş islam ayetleri ve hadisleri yazsana İslam'da ahir zamanla ilgili yaşanacak denilen her şey şu an yaşanıyor
@antil Ne yaşanıyor abisi senin izlediklerin hepsi İslâmcı kanallar hepsi İslam reklamı yapıyorlar sizin gibi okumamış kuran bilmeyen ayet bilmeyen insanları kandırmak için yapılan videolar onlar 😀 senin kitabından hadislerden konuşacağım başka ne konuşacağım Türkler bu dinde kıyâmet alametidir Kur'an Araplardan başkasıyla muhattap değildir senin peygamberin ve inandığın tanrın bunları Kuran'da söyliyor Kur'an yüzde 90 Tevrat yüzde 10 İncil ayetleriyle doludur okumuyorsunuz böyle kandırıyorlar sizi
@antil Bir şey söylemiyor oğlum 😀😀 sen Türk'sün sen ölmediğin sürece kıyamet kopmayacak kıyamet alametisin azıcık oku araştr aydınlanman gereken çok konu var 😀😀
@antil ben oğlum bu kitabın en uç noktasına gittim bu kitap abbasi saraylarında yazılmış uyduruk bir kıtap bu kadar kendini kaptırma 😀😀
İnsanlar üzerine öyle bir zaman gelecek ki fâiz yemeyen hiç kimse kalmayacak! Kişi doğrudan yemese bile ona tozundan[1] bulaşacak.” (Ebû Dâvûd, Büyû, 3/3331)[2]
“Öyle bir zaman gelir ki kişi malını helâlden mi, haramdan mı kazandığına hiç aldırış etmez.” (Buhârî, Büyû, 7, 23)
“Öyle bir zaman gelecek ki doğru söyleyenler yalanlanacak, yalancılar ise doğrulanacak. Güvenilir kimseler hâin sayılacak, hâinlere güvenilecek. Kişi kendisinden şahitlik etmesi istenmediği hâlde şahitlik edecek, yemin etmesi istenmediği hâlde yemin edecek.
İnsanların dünya (nîmetlerinden en fazla istifâde ederek) en mes’ûd olanı, Allâh’a ve Rasûl’üne îmân etmeyen alçak oğlu alçak olacak!” (Taberânî, el-Mu‘cemü’l-Kebîr, XXIII, 314; Heysemî, VII, 283)
“Öyle bir zaman gelecek ki insanlar iyiliği tavsiye etmeyecek, kötülükten de sakındırmayacaklar.” (Heysemî, Mecmau’z-Zevâid, VII, 280)
@antil oğlum senin Allâh dediğin Mekke'deki bir taş ay tanrısı günümüze ait hiç bir şey söylediği yok dünyanın oluşmunu yanlış anlatıyor dağların oluşumunu yanlış anlatıyor çocuğun oluşumunu yanlış anlatıyor daha ne diyeyim hayla kandırıyorsun kendini
@antil oğlum en dibine kadar gittim diyorum Abbasi saraylarında yazılmış orta çağ masalları sen niye aydınlanamıyorsun korkuyorsun çünkü kandırıldın bu yaşına kadar
Ahir zamanla ilgili ayet ve hadisleri oku eğer insan eliyle yazılsaydı milyar yıl önceden herşeyi nasıl bilebilirlerdi biz şu an 100 yıl sonra ne olur ne yaşanır tahmin edebilir miyiz? Telefonun icadı bile İslam'da geçiyor insanlar kendi seslerini bir cihazdan duymadan kıyamet kopmaz diyor sana zibilyon tane ayet hadis atarım ama ağır yobazsın o yüzden gerek yok
@antil hadi at göreyim burada bekliyorum günümüze dair bir tane ayet göster yemin ediyorum müslüman olacağım günümüze ait hiç bir tane ayet hadis yok günümüzdekiler bigbang teorisini Kuran'da geçtiğini söylüyor Arapça da bir tane harfi değiştirdiğinde farklı bir anlam teşkil ediyor ayetler sürekli değişmiş sürekli nesh olmuş daha hala diretiyorsun 😀😀
@antil kandırıldınız oğlum kandırıldınız Türksün istesen de müslüman olamazsın ağır geliyor herkese ağır gelir 😀😀
@antil bir gün Turan Dursun Din bu adlı eserlerinden bir tanesini oku
Abdullah bin Ömer -radıyallâhu anh- şöyle der:
Rasûlullah -sallâllâhu aleyhi ve sellem- bize yönelerek şöyle buyurdu:
“Ey Muhâcirler cemaati! Beş şey vardır ki, onlarla mübtelâ olduğunuzda, ben sizin o şeylere erişmenizden Allâh’a sığınırım. Onlar şunlardır:
Bir milletin içinde zinâ, fuhuş ortaya çıkıp nihayet o millet bu suçu alenî olarak işlediğinde, mutlakâ içlerinde vebâ hastalığı ve onlardan önce yaşamış milletlerde görülmemiş başka hastalıklar yayılır.
Ölçü ve tartıyı eksik yapan her millet, mutlakâ kıtlık, geçim sıkıntısı ve başlarındaki hükümdarların zulmü ile cezalandırılır.
Mallarının zekâtını vermekten kaçınan her millet, mutlakâ yağmurdan mahrum bırakılır (kuraklıkla cezalandırılır) ve hayvanları olmasa onlara yağmur yağdırılmaz.
Allâh’ın ahdini (emirlerini) ve Rasûl’ünün ahdini (yaptığı anlaşmaları ve Sünnet’ini) terk eden her milletin başına, Allah mutlakâ kendilerinden olmayan bir düşmanı musallat eder ve düşman, o milletin elindekilerin bir kısmını alır.
İdarecileri Allâh’ın Kitâbı ile amel etmeyip, indirdiği hükümlerden işlerine geleni seçtikçe, Allah onların hesâbını kendi aralarında görür (fitne, fesat ve anarşi belâsına mâruz kalırlar).” (İbn-i Mâce, Fiten, 22; Hâkim, IV, 583/8623; Beyhakî, Şuab, III, 197)
@antil Sen at bakacağız günümüze ait mi değil mi ben o ayetin kaynağını gösteririm sana
PEYGAMBER EFENDİMİZİN AHİR ZAMAN HAKKINDA BİLDİRDİKLERİ
Ahir zaman, kıyamet öncesinde dünya üzerinde yaşanacak olan bir dönemdir. Peygamber Efendimizin ahir zamanda gerçekleşecek olan olaylarla ilgili pek çok hadisi bize ulaşmıştır. Bu olayların, içinde bulunduğumuz dönemde birer birer gerçekleşiyor olması Peygamberimizin mucizelerindendir.
Peygamberimiz bazı hadislerinde ümmetinin ömrünün 1500 seneyi geçmeyeceğini söylemiştir. Ahir zaman olarak belirtilen son safhada yaşanacak kıyamet alametlerini 14 asır önce şöyle bildirmiştir:
-İnsanların başına öyle bir zaman gelecek ki , onlardan faiz yemeyen kalmayacak, yemese bile tozu mutlaka bulaşacak.
-Bir çok kisi, az bir dünyalık karşılığında dinini feda edecek.
-Kazanç, belirli kişiler arasında dolaşacak, dar gelirliler açlık ve sıkıntıya düşecekler.
-Kur'an'dan bir resim, İslam'dan bir isim, Müslümandan bir cisim kalacak.
-Kafirler Müslümanlara galip gelecek, dünya Müslümanlar için zulüm yeri olacak.
-Sonradan gelen nesiller , önceden gelenlere sövüp sayacaklar.
-Mihnet, bela, musibet artacak, rahat ve huzur kalmayacak, kimse eliyle bunları önleyemeyecek.
-İnsanlar yüksek bina yapmakta birbirleriyle yarışacaklar.
-Kişi elbisesini sakındığı kadar dinini sakınmayacak ve fakirler de namaz kılmayacak.
-Akrabalık bağları kopacak ve selam, sadece tanıdık olanlara verilecek.
-Zenginler ticaret için, hafizlar riya ve gösteriş için hacca gidecekler.
-Büyükler merhametsiz, küçükler hürmetsiz olacak;çocukları terbiye, köpekleri terbiyeden daha zor olacak.
-İnsanlar kötülüklerden birbirlerini sakındırmayacak ve iyiliği emretmeyecekler.
-Minareler çogalacak, camiler süslenip ziynetlenecek ve içlerinden yüksek sesler gelecek.
-Hainlere emin, emin olanlara hain denilecek ve ''şurada emin bir insan vardır''denilecek kadar emin insan sayısı azalacak.
Yıldız falları doğrulanacak, kader yalanlanacak.
-Alimler para ve dünyalık karşılığında ilim öğretecek, ahiret ameli ile dünyalık talep edecekler.
-Zina ve livata yaygınlaşacak
-Haram işlemeyi kolaylaştıran imkanlar artacak, gençler günah işlemeye ve kötülük yapmaya çok meyledecekler.
-Yalancı şahitlik ve boşanmalar artacak.
-Mal sahibi malına tapacak ve tüccarların çoğu hilekar olacak, hiçbir şeyde bereket kalmayacak.
-Gönüller birbirini sevmez olacak, din ve dünyalık işlerde muhtelif görüşler belirecek, kardeşler bile dinde ve mezheplerde ihtilaf edecekler.
@antil Bu hadisler de şimdi günümüze ait olaylar mı var ne var bunda?
Her Türk müslüman değil zaten ablacım ama çoğu Türk müslüman isteyen inanmaz yani napalım. Sadece ahir zamanla ilgili ayet ve hadislere bile bakıp okusa bir insan zaten İslam'ın hakiki din olduğunu anlar eğer Türkçe mealde çelişki var diyen varsa da gitsin Arapça öğrenip öyle okusun Kur'ân-ı
@antil Zinayı bana tanımlar mısn bir kişinin zina yapabilmesi için ne olması gerekir hala orta çağ masallarıyla kandırıyorsun kendini oğlum aklını bilime ver Kuran'da yazıyor mu yapay zeka ile ilgili bir şeyler yüz yıllarca hatta milyarlarca yıl insanlar hırsızlık yapmış evli olduğu halde birbirleriyle birlikte olmuşlar bunun kuranla ne ilgisi var kuran 1500 yıllık bir kitap
@antil Ayetlerde zaten bol bol çelişki var hepsi çelişki sen Turan dursun oku
@antil bunun kuranla ne ilgisi var bunlar zaten yaşanan şeylerdi var olan şeylerdi milyarlarca yıl vardı kuran mı vardı o zamanlar
@antil zina sadece nikahsız ilişki değildir İslâm da birisinin zina yapabilmesi için 4 kişinin şahit olması gerkir ve kadın'ın şahitliği sayılmaz bir erkeğin cinsel organına bir kadının cinsel organına girdiğini 4 kişi görmesi gerekir zina bu şekilde olur İslâm da Hristiyanlık da ise zinayı baba tanrı affeder
@antil 😀😀😀 oğlum Atatürk Türkçeye çevirtti ki sen oku öğren bu Arap oğlanın saçmalıklarında kaybolma diye 😀😀
@antil oğlum günümüze ait bir tane hadis vermedın ki var olanları söyledin zatn 😀😀
@antil hayır zina olabilmesi için 4 kişinin görmesi gerekiyor zina serbest 😀😀
Ayetlerde çelişki de ne malumsa sadece Türkçede var belki de doğru çevirtilmedi zamanında. Elin gavur Avrupa'sında bile insanlar kuranın İngilizce çevirisini okuyup müslüman oluyor Avrupalılar ya da başka ırktan insanlar da mı Türkçe meal okuyor dediğim gibi türkçe mealde sıkıntı var
@antil oğlum güldürme beni ya çıldırmışsınız 😀 millet uzaya gidiyor koloniler kuracak yapay zeka ele geçirecek hepimizi saçma sapan saraylar da yazılmış uyduruk kitaplarla işiniz olmasın Muhammed ın işi gücü zaten kadınlarla yatmak kim kiminle ne dedikodu yapıyor bunları izlemekti çıkıp diyorsun ki gelecekte zina olacak herkes birbiriyle yatacak bunlar zaten var var olan şeyleri söylüyorsun Kuran'da şunu söylesen anlarım gelecekte yapay zeka robotlar dünyayı ele geçirecek deseydin ya da Kuran'da başka bir ülke de bilmediğimiz bir yeri söylese tamam diyeceğim ama hep Arabistan da geçiyor bütün olaylar insan yazımı olduğu için bir gün Turan dursun din bu adlı kitabını al oku artık kendini kandırma
@antil 4 şahit olması lazım zina olabilmesi için İslâm da zina serbest bak İslâm da namaz yok oruç yok zina yok 🫨🫨
@antil oğlum Muhammed öyle bir söz söylemedi 😀😀😀
@antil senin kafan basmıyor oğlum 4 kişinin erkek cinsel organın kadın cinsel organına girdiğini görmesi lzım 🤣🤣
@antil nerde geçiyor nerde Kuran'da geçiyor mu 😀😀
@antil kendi ağzınla söylüyorsun görmesi lazım görmüyorsa demek ki zina olmuş olmuyor şahitler kadın olmayacak
@antil değil işte zina serbest İslâm da 😀😀
@antil ben dinden çıkarmaya niye çalışayım siz zaten bu dine mensup değilsiniz bunu ben demiyorum Kuran'ın tanrısı diyor ve zina için 4 şahit olması gerekir hepsi de erkek olacak
@antil oğlum kitabın da yazıyor Fussilet 44 İsra 15 İbrahim 4 bunları oku bunun gibi yüzlerce ayet var
@antil ben Araplar müslüman olamaz mı dedim 🤣🤣🤣🤣 tamam olm sen okuma bu kafayla hiç bir şey anlamazsın müslümanlık Araplara özgüdür Arap olmak zorundasın Türkler isteseler de müslüman olamaz Türkler hem kıyamet alameti hem de Arap olmadıkları için
O verdiğim 3 ayet zaten Kuran'ın Araplardan başkasıyla muhattap olmadığını gösteriyor 😀😀😉🤣
Ben dinden çıkarmaya çalışmıyorum zaten bu dine mensup değilsin üstüne üstlük okuduğunu da anlamıyorsun
@antil Araplara özgü olduğu yazıyor ben dinden çıkarmaya falan çalışmıyorum siz zaten bu dine mensup değilsiniz
Fussilet 44: Eğer yabancı bir dille meydana getirseydik Kur'an'ı, elbette derlerdi ki ayetleri Arapça olarak açıklansaydı da anlasaydık olmaz mıydı? Bu, yabancı bir dille söylenmiş söz, söyleyen de Arap ha? De ki: O, inananlara doğru yolu gösterir ve şifadır; inanmayanlarınsa kulaklarında ağırlık var ve Kur'an, onları kör etmede; sanki onlara pek uzak bir yerden nida edilmede.
Fussilet 44 bu kitabı yabancı dilde indirseydik Araplar anlamazdı diyor yani bu kitap Türkçe İngilizce inseydi Arapların anlmayacağını muhattabın direk Araplar olduğunu söylüyor Kuran'ın tanrısı
Isra 15: Kim doğru yolu bulursa ancak kendisi için bulmuştur ve kim doğru yoldan sapmışsa kendisini sapıtmıştır ve kimse, bir başkasının yükünü yüklenmez ve biz, peygamber göndermedikçe hiçbir topluluğu azaplandırmayız
Burada bir topluma peygamber gönderdiğini söylüyor gönderilen peygamber Arap toplumuna gönderilmiş biz peygamber göndermedikçr hiçbir topluluğa azaplandırmayız diyor eğer ki Türk toplumuna da bir peygamber gönderseydi Türk bir peygamber olurdu ya da diğer milletler neyse yine burada Arap toplumuna peygamber gönderdiği için Araplardan başkasıyla muhattap değil
İbrahim 4 Onlara iyice anlatabilmesi için kendi kavminin dilinden başka bir dille hiçbir peygamber göndermedik. Gerçekten de Allah, dilediğini saptırır, dilediğini doğru yola sevk eder ve odur üstün ve hüküm ve hikmet sahibi.
Bu âyette de Peygamberin bir kavimi olduğu o kavimle ilgilendiğini söylüyor gönderilen peygamber Arap toplumuna gönderilmiş Araplarla muhattap
Bu yüzden ilk evrensel din Hristiyanlıktır
@antil Var oğlum var Kur'an Araplardan başkasıyla muhattap değil Türkler kılıç zoruyla müslüman olmuştur şimdi sen tarihleri bilmediği için nerede ne olduğunu Muhammed peygamber olduğunu sanıyorsun Muhammed peygamber değil Muhammed o dönemde yaşayan bir putperest ve Hristiyanlığı yaymak için görevlendirildi çünkü o dönemde Muhammed ın evlendiği ilk kadın Hatice babası papazdı Muhammed de Hristiyanlığı yaymak için görevlendirdi ama kendine bir din uydurdu halka anlatırken halk Muhammed dışlıyordu sen bize eskilerin masallarını anlatıyorsun diyorlardı bunlar Yahudi masalları İsa Musa diye dışladılar Muhammed sadece putperestliği devam ettirmiştir İsa ile Muhammed arasında 600 yıl var
Hristiyanlık ile İslâm arasndaki fark Hristiyanlık aydınlanmayı yaşadı halk aydınlandı dinle devlet işleri birbirinden ayrıldı sanma ki şu an Avrupa ateist Avrupa dindar bir ülkedir sadece iş ortamına sokmuyorlar İsa nın dediğine göre Muhammed sahte elçi sahte Mesih sen eğer ki buna saçmalık diyorsan inandığın kitaba saçma diyorsun ben senin inandığın Kitap'tan konuşuyorum
Kalem suresi 15nci ayeti oku
Muhammed o dönem sabiydi sabilikten dönme bir putperesttir Muhammed
@antil Hristiyanlar Allah'a inanmaz Hristiyanlar İsa ya inanırlar Hristiyanlık da İsa tanrıdır üçlü birlik teslis vardır Hristiyanlık da Allâh demek şeytan demektir Allâh terimi arapçadır ve el ilan tan türemiştir Mekke'deki put ay tanrısıdır camilerin minaresinde niye ay simgesi var şimdi daha iyi anladın dimi?
Kilise de haç var üçlü birlik simgesi camiler de ay var ibadethanenin başına hangi simgeyi koyarsan o tanrı anlamına gelir
@antil oğlum sen günümüze ait bir şey söylemedin ki saçma sapan hadis verdin günümüze ait ne var orada
@antil ben bu kadar şey söyledim hayla ahir diyorsun
@antil Allâh Arapça bir terimdir God father derler Mekke'deki el ilah ay tanrısıdır Hristiyanlık da Allâh şeytanı simgeler Tanrı'nın oğlu dur ve tanrıdır aynı zamanda üçlü birlik teslis baba oğul kutsal ruh
@antil oğlum var olan şeyler onlar Muhammed söyledi diye bir şey mi olmuş oluyor Muhammed ın dini 1500 yıllık bir din
@antil ayrıca Türksün istesen de müslüman olamazsın
@antil hadi oğlum ya sen bilmiyorsun inandığın dinin ne olduğunu bana gelip Barnabas İncilini savunma 😀😀
@antil bilmeden iman etme 😀😀
@antil ne yoktu oğlum ya saçma sapan konuşma 😉🤣🤣🤣
@antil günümüze ait hiç bir tane ayet yok
@antil Benim ne olduğum ilgilendirmez sen bu dine bilmeden iman ediyorsun aydınlanmak ağrına gidiyor bir gün Turan Dursun oku
@antil senin inandığın tanrı bir taş ay tanrısı el ilah putu
@antil bırak bu ayakları en büyük Türklüğe zararı senin bu inandığın din veriyor sen Türklüğü bırakmışsın arabım diyorsun
@antil sen bırak Hristiyanlığı müslüman bile değilsin neye inandığını bilmiyorsun boş konuşma artık
@antil olmadınız zaten siz kılıç zoruyla müslüman oldunuz sen şu an kafirsin Maide 44 e göre laik sistem de müslüman olunmaz
@antil oğlum Maide 44 ne diyor Allah'ın kanunlarında yaşamayanlar kafirdir bak böyle eğip bükerek tatlı su müslüman olamazsınız şeriat kanunlarına göre yaşayacaksınız inandığınız Tanrı'nın kanunları şeriat kanunları anladın mı
@antil oğlum şeriat ülkesinde yaşamadığın kafirsin ve Türk olduğun için bu dine mensup değilsin bilmeden iman etme artık
@antil sen ağliyorsun olm kandırıldın Türkler müslüman olamazlar masallarla kandırdılar seni
@antil Türkler müslüman değil ki 😀 Araplar müslüman ilk evrensel din Hristiyanlıktır Kuran'ın tanrısı Tevrat'ın tanrısının kopyası 😀😀
@antil tamam arap
@antil Arap
Cevap
5Cevap
Alevilerden korkuyorlar yıllardır bilinen bişey bu. bize saygısı olmayan bizden saygı beklemesin !!!
biz yine de saygı gösterdikte keşke göstermeseydik
Olsun can, bizler aklı başında insanlarız nerede ne yapacağımızı çok iyi biliriz. Gereken cevabıda veririz Allahın izniyle
İnsanlara alevî olduğunu söylemek zorunda değilsin bence eğer insanlar bundan dolayı seni yargılıyorlarsa.
ya uzaklaş o tarz insalardan ayrımmı kaldı
tabui ki kaldı? alevi değilsen bilemezsin
aleviyim
ayrım mı kaldı diyebiliyorsun? nerde yaşıyorsun
istanbulayrım var yok değil o tip isnanalrdan uzaklaş
Kendi içinde bu kadar abartma yok öyle bi sey
tabii tabii alevi olmadan anlayamazsın
Ben de çok zorluğunu yaşamıştım
Aleviler müslüman gibi yaşamıyor ki farklı gelenekleri inanışları var
Hatta bazıları Alevilik İslam'dan ayrı bir dindir diyor
Öff cok sacma aldiris etme
Mum söndü ne