Güzel sözler söyleyince güzel şekiller oluşuyor ve kötü sözler söylenince dagınıl şekiller oluşuyor deneyle kanıtlanmış.
Sizce bununla hayatımızda neler değişir?
Güzel sözler söyleyince güzel şekiller oluşuyor ve kötü sözler söylenince dagınıl şekiller oluşuyor deneyle kanıtlanmış.
Sizce bununla hayatımızda neler değişir?
Bilimsel bir durum bu. Suyu kodlayabilirsin. Hatta bence söyle yap. Mesela bir yerin agrıyorsa suya de ki baş ağrımı iyilestir ya da söz konusu her neyse. Kişisel deneyim en önemlisi.
Kesinlikle mesela ya şafi esması var şifa veren demek bunu kodlayabiliriz ya da fatiha okuyup içmek.
Bir fizik Öğretmeninden dinlemiştim bir ortamda dedikodu yapılmıssa o ortamdaki suyun yapısı şifa vermez artık hasta eder içmeyin demişti.
Evet evet bu doğru. Ben arada suya da okurum bildiğim tüm duaları çok iyi geliyor
Dimi bana da çok iyi geliyor sanki üzerimden yük alınmıs gibi.
Bir dönem her gün yapıyordum daha pozitiftim
Ben bazen tuza da okuyorum. Çok iyi geliyor. Avcumun içine biraz yığıp bildiğim tüm duaları 7 kes okuyorum. Sonra da lavaboda o tuzla ellerimi ovuşturarak yıkıyorum. Çok iyi gelmisti.
Denerim brnde tuzlu su ile yıkanmıstım ama bunu denemedim
Ben bir rüya görmüştüm ardından ellerimi rüyamda da berrak bir su ile yıkıyordum. Enteresandı.
Aa ne güzel bir rüya MaşAllah Allah korusun rüyanı herkese anlatma
Bunu yaptıktan sonra mı gördün
Geçen sene olmuştu yeni değil. Evet bunu yaptıktan sonra. Bence etkili bir yöntem. Sene mutlaka. Her dua û7 kez ama ihlas 1 kere okunuyor aklında olsun.
Tamam çok teşekkür ederim denicem acaba okunmuş tuzla yıkansam da olur mu?
Ona gerek yok bence. Ama yine de sen bilirsin tabi
Cevap
6Cevap
ağzından çıkan herşeye dikkat edicen
çünkü binlerce alem var evrende ve dua yerine geçebilir.
o yüzden her zaman hayırlısını dile
Evet ve bunlar artık bilimle kanıtlanıyor yavaş yavaş.
Sinirli anlarda neden susun deniyor abdest alın dşyor peygamberimiz daha iyi anlıyorum.
Kuran'da öfkeyi tutmakla ilgli bir ayet vardı.
evet evet
ağızdan çıkan her şey dua yerine geçiyo
Ne güzel işte demekki Rabbimiz bize değer veriyor
kesinlikle
suya haksızlık etmememiz gerektiğine hem fikir olabiliriz belki
Nasıl yani
Japon bir bilim insanı olan Dr. Masaru Emoto bu alanda calismları ve deneyleri var izleyin
Aynı deney pirinç ile de yapılıyor. Ayrı kaselere, pirinçler konuluyor ve birisini güzel, öbürüne kötü sözler söyleniyor ve güzel söz söylenen pirinç rengi bozulmadan mayalanıyor. Ama diğeri kötü söz duyan ise simsiyah oluyor.
Sözlerin kelimelerin etkisi çok büyüktür.
Suyun hafızası var kanıtlanmıs bir deney. İnsan nedeni ise ℅70 sudan olusuyor. Demekki bizde Kaydediyoruz her şeyi. O zaman dinlediklerimiz ve söyledikleriniz çok önemli ve hayatımızı şekillendirir.
Evet dediğimiz de doğru suya hürmet etmeliyiz haklısınız
İçmeden besmele çek iç
Evet
Ben senden öğrendim yalandır o
Japon bir bilim insanı olan Dr. Masaru Emoto bu alanda calismları ve deneyleri var izleyin
Bu dogru su canlidir evet
Çok şey değişir
Bazılarında bu hafıza bile yok b
Kesinlikle öyle. O zamab suya güzel şeyler söyleyip içelim bakalım neler değişecek. Aynı denemeyi pirinç üzerinde de yapmıslar. Güzel söz söylenince pirinç bozulmuyor ama kötü szöler duyan pirinç simsiyah olutor deney sonunda.
İnanırm. her şey Allah'ı zikrediyor ayette bu şekilde geçiyor mesela
Evet 🌺 inşallah bizde edenlerden oluruz
Bizde derken. Evlenirsek oluruz ama bizimkiler beni verir mi size bilmiyorum 🌹
Bu arada amin inşallah
Suyun şeklimi var
Aynı deney pirinç ile de yapılıyor. Ayrı kaselere, pirinçler konuluyor ve birisini güzel, öbürüne kötü sözler söyleniyor ve güzel söz söylenen pirinç rengi bozulmadan mayalanıyor. Ama diğeri kötü söz duyan ise simsiyah oluyor.
Sözlerin kelimelerin etkisi çok büyüktür.
Suyun hafızası var kanıtlanmıs bir deney. İnsan nedeni ise ℅70 sudan olusuyor. Demekki bizde Kaydediyoruz her şeyi. O zaman dinlediklerimiz ve söyledikleriniz çok önemli ve hayatımızı şekillendirir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?