Yanlızlık hissi kullanılmışlık hissi?

"Öncelikle selamun aleyküm, bu bir dert paylaşımıdır. Okumak istemeyenler lütfen devam etmesin, kimsenin zamanını çalmak istemem, teşekkür ederim.
Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim ve yaşadığım şehirde okuyorum. Sınıfta ortamım güzel, arkadaşlarımla keyifli vakit geçiriyorum. Ancak bir konuyu anlamakta zorlanıyorum: Herkesin hayatında bir sevgilisi var gibi görünüyor, ama ben neredeyse bir yıldır böyle bir durum yaşamadım. 20 yaşındayım ve artı18 gibi şeylere ilgim yok. Sadece sevilmek, sarılmak ve bolca zaman geçirmek istiyorum; bana değer veren, seven birisiyle. Ama ne yazık ki bir türlü böyle birini bulamıyorum. Bulduğumda ise genelde uzakta oluyor ve Instagram üzerinden tanışıyoruz. İlginç bir şekilde, görüntülü konuşurken yüz yüze konuştuğum insanlardan daha çok keyif alıyorum.
Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Kendimle ilgili konuşmak istemem ama gerçekten yakışıklı biriyim ve olayın görünüşle alakalı olmadığını düşünüyorum. Hissettiğim bir şey olduğunda karşımdaki kişiye çok masum yaklaşıyorum. Ancak genelde bu insanlar ilgimden ve sevgimden besleniyor ve sonra da beni terk ediyorlar. Bu yüzden artık kimseye kolay kolay güvenemiyorum. Bu sefer de tanıştığım kişilere fazla ilgi göstermemeye çalışıyorum, ama bu kez de ilgisizlik yüzünden terk ediliyorum. Bir orta yol bulamıyorum.
Kafam gerçekten çok dolu ve yorulmuş hissediyorum. Bazen insanın bir omuz aradığı, dayanıp ağlamak istediği, sorunlarını anlatabileceği birine ihtiyaç duyduğu anlar oluyor. Ama şu ana kadar bu da nasip olmadı. Şu an akıl almaya çok açığım. Okuduğunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Herkese hayırlı günler dilerim."

Yanlızlık hissi kullanılmışlık hissi?