Bana yapılan direkt kötülüklere değil, alttan yapılan sinsilik ve mobbinglere daha çok sinirleniyorum, haksız mıyım?

Açık açık kötü davranan uğraşan gizli üyeler falan hiç sinirlendirmiyor, cevabını verip engelliyoruz geçiyoruz da bu alttan alttan sinsilik yapan mobbing uygulamaya çalışan, normalde sorularıma hiç gelmeyip böyle laf atabilecekleri kişisel sorularım falan olduğunda ne hikmetse damlıyorlar. Bazen de bi arkadşımı etiketleyerek pozitif bir paylaşım yaptığımda falan da hemen damlayıp laf sokmaya çalışırcasına iğneleyici üslupla ama büyük resimde asla kötü söz olmadan, altında çok amaçlar bulunan, sana saldırmak istiyorum mesajı içeren, güya aklınca beni eleştirecek ama eline verdiğim malzeme yetersiz olduğu için uyguladığı mobbingin havada kaldığı cevaplar yazıyorlar. Hadi fenomenleri geçiyorum da bu sitenin moderatörleri üyelerin üzerine oymasa mı acaba. Hani kurallara siz daha hakimsiniz ve sitenin refahını sizlere borçluyuz ya (!) :) o bakımdan..

Yapmaya çalıştığınızı anlayamayacak insanlara bunu yapmadığınızı biliyorum. Benim gibi farkındalığı yüksek insanlara yaparsınız. Çünkü zaten amaç can sıkmak, Huzur kaçırmak. Pozitif paylaşımımq negatif enerjinizi bulaştırmak.

Bana normalde uzak duran, bu tarz paylaşımlarımda da uzak dursun. Bir sorunum yok ya normal cevap veriyorum diyorsanız da NORMAL CEVAP verin. Kural dışı bir şey yoksa ne tarz yazdığıma karışamazsın, istediğim gibi cevap yazarım diyorsanız da yazmayın, hem sevmiyorsunuz hem engellemiyorsunuz bu ne iş. He illa sen engelle diyorsanız bu şekilde devam ettiğiniz takdirde hiç muhatap olmadan engelleyeceğim.

Beni salın, gözünüze batana yaklaşıp durmayın, batmaya devam edeceğim çünkü.

Bana yapılan direkt kötülüklere değil, alttan yapılan sinsilik ve mobbinglere daha çok sinirleniyorum, haksız mıyım?