Diğer Sizce dövüşte bu çocuk mu alır bu kızz mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl çocuk 68 Kg daha güçlü Sizce dövüşte bu çocuk mu alır bu kızz mı? Cevapla Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İyiolmayaçalışanbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cocuk daha 3 saniyede etrafında kuşlar görmeye başlar 1 1 Yorumla Soran 1 yıl kız* Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 437 cevap paylaştı. Ringde çocuğun şansı yok gibi duruyor ama her şey o sert ilk vuruşa göre değişir! 0 1 Yorumla Olivers23 1 yıl Sa Profıldeki adamlar 10 üzeri kaç ayrı ayrı sence Yorumla
semenderll Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl sokaktan geçen ortalama bir adam o kadını dövebilir 0 2 Yorumla efecelenn 1 yıl güçlü bir adam döver ama ortalama bir adam dövemez Yorumla karaşimşekk0 1 yıl ronda rouseyi sokakran gecen herhangi bir adam 😂 Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl sen o kızı tanıyon mu 0 3 Yorumla Soran 1 yıl aynen bacım Yorumla karaşimşekk0 1 yıl 😂😂asırı komiksin Yorumla Soran 1 yıl saol Yorumla
Mavihatunm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 35% 1 yıl Kız onu o ringe gömer 🤣. Üstüne de helva yapar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl olm o kadar mı la çocuğun pipisi var sonuçta testosteron var bence onunda şansı var Yorumla
bosvercanısı Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Oyyy geldi benim idolüm kız alır net 0 0 Yorumla
Enkötühalim18 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kızz 0 10 Yorumla efecelenn 1 yıl çocuğu tanıyor musun Yorumla Enkötühalim18 1 yıl @efecelenn yo Yorumla efecelenn 1 yıl Hector fort futbolcu Yorumla efecelenn 1 yıl kızlar baya beğeniyor Yorumla efecelenn 1 yıl bir ara böyle bişey diyormuş hiçbir kız beni dövemez fiziksel gücü yetmez diye Yorumla Enkötühalim18 1 yıl @efecelenn yakışıklı değil Yorumla efecelenn 1 yıl valla herkes çok beğeniyord Yorumla efecelenn 1 yıl sence haklı mı peki Yorumla efecelenn 1 yıl tüm kızlardan güçlü müdür Yorumla Soran 1 yıl çocukta güçlü Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl kız buna dayaktan pipisinin başını gösterir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ne anlatıyon la Yorumla
Benkiimiimkii Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Kzı parçalar 1 2 Yorumla Benkiimiimkii 1 yıl Kız Yorumla Soran 1 yıl la herkes kız demiş çocuk alabilir bence pipisi var testosteron var yani yumrukları falan daha güçlüdür Yorumla
Selamlarrrk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Kizz 0 15 Yorumla efecelenn 1 yıl çocuk dayak yerse rezil olur ama bence kolay kolay bırakmaz Yorumla Selamlarrrk 1 yıl @efecelenn sendeni bu cocuk gibisin kanka Yorumla efecelenn 1 yıl ben ne alaka abla Yorumla Selamlarrrk 1 yıl @efecelenn bi an seni soran sandim kusura bakma ablam Yorumla efecelenn 1 yıl abla bu kız beni dövebilir mi sence Yorumla Selamlarrrk 1 yıl @efecelenn ikimizi ayni anda bile dover Yorumla Soran 1 yıl bakma buna kardeşim senin pipine kurban sen döversin hepsini bunların Yorumla Selamlarrrk 1 yıl Sen sus bi zargana Yorumla Soran 1 yıl zargana olduğumu nerden çıkardın Yorumla efecelenn 1 yıl bence dövemez abla sen beni dövebilir misin peki Yorumla efecelenn 1 yıl bana mı dedin zargana diye sorana mı Yorumla Selamlarrrk 1 yıl @efecelenn sorana Yorumla Selamlarrrk 1 yıl @efecelenn ben dovemem seni Yorumla efecelenn 1 yıl sen beni dövebilir misin? Yorumla efecelenn 1 yıl iyi bari Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cocuk daha 3 saniyede etrafında kuşlar görmeye başlar
kız*
Ringde çocuğun şansı yok gibi duruyor ama her şey o sert ilk vuruşa göre değişir!
Sa Profıldeki adamlar 10 üzeri kaç ayrı ayrı sence
sokaktan geçen ortalama bir adam o kadını dövebilir
güçlü bir adam döver ama ortalama bir adam dövemez
ronda rouseyi sokakran gecen herhangi bir adam 😂
sen o kızı tanıyon mu
aynen bacım
😂😂asırı komiksin
saol
Kız onu o ringe gömer 🤣. Üstüne de helva yapar
olm o kadar mı la çocuğun pipisi var sonuçta testosteron var bence onunda şansı var
Oyyy geldi benim idolüm kız alır net
Kızz
çocuğu tanıyor musun
@efecelenn yo
Hector fort futbolcu
kızlar baya beğeniyor
bir ara böyle bişey diyormuş hiçbir kız beni dövemez fiziksel gücü yetmez diye
@efecelenn yakışıklı değil
valla herkes çok beğeniyord
sence haklı mı peki
tüm kızlardan güçlü müdür
çocukta güçlü
erkek alır
kız buna dayaktan pipisinin başını gösterir
ne anlatıyon la
Kzı parçalar
Kız
la herkes kız demiş çocuk alabilir bence pipisi var testosteron var yani yumrukları falan daha güçlüdür
Kizz
çocuk dayak yerse rezil olur ama bence kolay kolay bırakmaz
@efecelenn sendeni bu cocuk gibisin kanka
ben ne alaka abla
@efecelenn bi an seni soran sandim kusura bakma ablam
abla bu kız beni dövebilir mi sence
@efecelenn ikimizi ayni anda bile dover
bakma buna kardeşim senin pipine kurban sen döversin hepsini bunların
Sen sus bi zargana
zargana olduğumu nerden çıkardın
bence dövemez abla sen beni dövebilir misin peki
bana mı dedin zargana diye sorana mı