Hayattaki amacım ne?

Ailem beni hiçbir şeye yonlendirmedigi icin cok garibim Şu an yani nasil desem küçükken buzpateni ve resim yapmayı cok severdim ilkokul - ortaokul-lisede spor ve sanat alanindan basarilarim oldu ama ailem hicbirsekilde bana yardimci olmadi dans dedim yok dediler buzpateni icin deli gibi yalvardim yok dediler resim dedim basimiza ressam mi olacan dediler piyano kursuna gideyim bari dedim (Cook severim) ne piyanosu piyano calip ne yapican dediler oyunculuk istiyorum dedim yok dediler voleybol-boks-futbol dedim derslerine odaklan dediler simdi ise ne yapacagimi bilmiyorum matematik kursu istiyorum dedim lisede ailem aninda hoca buldu gonderdi ortaokul-lise yillarim matematik hocalarinda gecti gibi bisi oldu bi katkisida olmadı spor yaptığımda acayip baski yaptilar ama ben spor/sanattan ilerlemek istiyorum. Spor lisesine gitmek istedigimi soylemistim lisede baski yaptilar bagirdilar cagirdilar kucukken spor/sanata yonlendirilmis olan insanlara o kadar cok ozeniyorum ki goruyorum arada sirada kucccucuk kiz tenis oynuyor ve cok güzel oynuyor piyano falan caliyor asiri ozeniyorum cidden simdi ise hayatimin amaci ne bilmiyorum ailem surekli beni sen hirssiz bir insansin azıcık komsunun cocuguna bak derece yapmis denemelerde diye diye beni boyle inandirdi simdi ise hicbirseye hevesim kalmadi hayattan biktim resmen. Hayatimin amacink nasil bulurum
Hayattaki amacım ne?