Ailemin kaderime etkisi?

İyi akşamlar benim yıllardır düşündüm sıkıntım var bu konuda birilerinin yorumlarını almak istiyorum. Benim ailem herkesten çok bağımsız , hiç akrabalarımızı fazla bilmeyiz bile geleneğimiz bile yok gibi kız isteme nedir onu bile doğru düzgün bilmezler bizimkiler bi kız olarak çok kötü hissediyorum, birbirimize çok uzağız , aile içinde herkes birbirinden habersiz hareket ediyor, babam içki içiyor abim ise madde bağımlısı bende en küçükleriyim , ailem konusunda çok sıkıntı yaşıyorum ve muhafazakar birini sevdim aile bağları kuvvetli biriydi beni bu sebepten istemedi kimsenin beni ailem yüzünden istemiceni düşünüyorum ama benim suçum yok kötü hiç bi alışkanlığım huyum yok böyle bi ailede zor ama gerçekten hiç kötü alışkanlığım yok istedim tek şey huzulu yuva kurmak dı benim de hayalim vardı kendi ailemde göremediğim bende dinine bağlı muhafazakar kalabalık bi aileye gelin gitmek istedim. Kendi ailemi kurmak istedim suçmuydu bu sanki , ailem yüzünden hiç bi ailenin beni istemeyeceğini düşünüyorum bu da beni çok yalnızlaştırdı kabullendim ve içime kapandım artık. Sizce haklı değilmiyim isyan etmekte düşünceleriniz merak ediyorum

Ailemin kaderime etkisi?