kucuk etek ordum sandigim kadar zor degilmis :) :) :)
Yeni tığ işi öğrendim. Olmuş mu sizce?
kucuk etek ordum sandigim kadar zor degilmis :) :) :)
bende bir ara örmüştüm marka olarak ören bayan takılırdım annemden esinlenmiştim ben aslen karikatür çizerdim dergide ilgimi çekmişti bir ara
Ne guzel :)
burdan yetkililere sesleniyorum örgü ören erkeklere devlet teşviği uygulansın nesli tükenmekte olan bu erkekleri koruma altına alsınlar
:) :) :)
Niye açılmıyor ya
boşlukları birleştirir misin :) açılır o zaman
Yeni hesap açtım ondan link veremiyodum :)
Ayrıca dur Bismillah daha yeni öğrendim :)
https://hizliresim.com/g4vppQ
O kadar beğendim ki bak ne yaptım :)
Teşekkür Ettim :)
Nasıl oldu o :)
Dalga geçmiyorsundur umarım :)
Sevindim :)
Biliyorum :) :) :) tesekkur ederim :)
Cevap
5Cevap
https://hizliresim.com/D8Wm7m
yardımım olsun da senden iş bilen olmaz. bırak sen bu işlerin. acı ama senin yaptığın bu işi 8 yaşında yapıyordum
daha yeni öğrendim demiştim ilerleticem !
@Pireneler tabi istediği gibi oyalanabilir. bence bu işlere bulaşmasın. ama ille öğreneceksen mil işi öğren çocuklarına ya da kendine güzel hırka kazaklar çıkarabilir.
Bende dediklerini yapıcam da nette bulamıyorum o kadar ve net anlatmıyolar da ben o ikisini öğrendikten sonra aklımda kalanlarla yaptım keşke dediklerini paylaşsalarda onlarıda öğrensem kursa falan gidicem bunlar başlangıç boş iş değil bence gelir kaynağıda oluyo çok şey öğrenirsen :)
sen okumuyomusun?
bu yıl kazanırsam başlıycam düşüncem o yönden hemen öğrenip ticarete dönüştürmem lazım :)
:DDD
eskiden ninem örerdi hep böyle :) nerde o eski günler
Annem e sormak lazım. Eskiden cok orerdi...
Annwn basit bulur yeni basladim ben :)
Başlangıca göre gayet iyi... oda ilk başladığı günleri hatırlar hem...
Bakalim onlar daha guzeldir ama :)
Gecen hafta sandığı düzeltirken gördüm. Hiç görmemiştim içini. Herşey örmüş ne ararsan var. Sevine Sevine anlatiyordu bana...
Ay ne guzel :) insan mutlu oluyo ama annemde sevindi sana ip falan alirim ben dedi :) :) :) İnsallah cok sey yapicam bende :)
Evet inşallah. Annemim evlenmeden onceki evlendikten sonraki ördüğü şeyler var hala. Cok eskiler. Yıllarca saklamış. Onlara bakarken bile mutlu oluyor.
Massallah :) ama ben saklamam sanirim eskirse atarim sevmezsem baskasi begenirse ona veririm bir seyleri durdurmayi sevmiyorum bn :)
Oyle eski değil zaman olarak eski yani. Hatira bir nevi. Yarisini bana yapmış yarisini da kullanmak için...
Sizinkilsre eski demek istemedim :) demek istedigim ben hatira saklayan biri deglim ama annen guzel yapmis ne guzel :)
Anladım teşekkürler...
okumuyormusun
Ara verdim bu sene olursa başlıyacağım
hmmm normalde pek zamanı olmaz öğrencilerin o yüzden sordum :)
İsteyince yaratılır aslında :)
Sen evde kalmazsın
O önemli değil yeterki bir işe yarayayım :)
Hobi olarak yapmıyor musun?
Oda var ilerletip ek iş olarak ticarete dönüştürmeyi planlıyorum :) :) :) daha kazaklar lifler falan filan neler öğrenicem daha çok var :)
Benim annem de çok yapardı. Ama televizyonun üstü komple büyük bir dantelle kaplıyordu. Neden bunu koyuyorsun diye sorduğumda; "o en iyi yaptığım dantel göz önünde olsun" diyordu. Hâlbuki televizyonu göremiyorduk
Hmm olabilir göz nuru işte severek yaptın mı göstermek de ister insan hele bide beğenilirse çok mutlu olur :) İzlerken az geriye al sonra öne çekersin gönlü kırılmasın :)
Annemin gönlü olsun diye televizyon bile izlemem ben :)
Ne güzel :)
işsizlik.
Ogrenmeye calismanin neresi issizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar