Diğer 24 gü Akşamları Oturduğunuz yerde uyukluyor musunuz? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor TV izlerken içim geçmiş 😂😂 Akşamları Oturduğunuz yerde uyukluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 24 gü Diğer konusunda 412 cevap paylaştı. Yaşlılık belirtisi olmasın diye olsa da oldu demem 😄 1 2 Yorumla u _Süveyda 24 gü Yaşlanmaktan korkuyor musun 😀 Yorumla Degisik_-_ 24 gü Korkmuyorum ama olmadığım yaştan da görünmek istemiyorum Yorumla
aytenlikaadın Takip Et Xper 5 Yaş: 124 , eic 100% 24 gü Hiiiç uykulamam benim yanimda biri uykuluyorsa filmin izlemenin anlami yok bence gicik olurum jdjd 1 3 Yorumla u _Süveyda 24 gü Sus djdj Yorumla aytenlikaadın 24 gü 🤫🤐♡ Yorumla u _Süveyda 24 gü 🌸🤍 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 22 gü Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Yok genelde uyuklamam sadece nöbetten çıktığım günler 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 22 gü Hayatımda hiç uyuklamadım, nasıl bir duygu merak ediyorum 🙂 1 0 Yorumla
s Cendere1910 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 23 gü Yok ama o kişiler nasıl uyukluyor merak ediyorum 1 0 Yorumla
SeeYouBaby Takip Et Yoda Yaş: 32 22 gü Diğer konusunda 353 cevap paylaştı. Olmuyor desem ayıp olur bazen oluyor ama kalk yerine yat dedikleri zaman herseh bitiyor. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 22 gü Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen bi' tık yaşlanmışsın. 1 1 Yorumla u _Süveyda 22 gü Olabilir. Yorumla
Høøpss Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 24 gü Ne güzel uyku halidir o 1 3 Yorumla u _Süveyda 24 gü Sen benim sorularıma gelir miydin 😀😀 Yorumla Høøpss 24 gü Kız doğru düzgün sitede mi takılıyorum sanki 😃 Yorumla u _Süveyda 24 gü Ne bilim sjsjs Yorumla
m Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 24 gü Diğer konusunda 770 cevap paylaştı. Ne ölmesi bayılmışım ben kdkc 1 1 Yorumla u _Süveyda 24 gü Sbsjs Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 24 gü Diğer konusunda 565 cevap paylaştı. Uykucu seniyy 😂 hayır olmuyor 😂 1 2 Yorumla u _Süveyda 24 gü 🥱🥱😀 Yorumla m ByBrawo 24 gü Uyu uyu 😂 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 24 gü Ayakta da uyukluyom ben dkjf 1 1 Yorumla u _Süveyda 24 gü Düşme djdj Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 24 gü Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Biz yapsak Dayı derler :) 1 2 Yorumla u _Süveyda 24 gü Ne alaka uyku ihtiyac sonuçta 😀 Yorumla Tanısan-seversin 24 gü Tabii tabi :) Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 24 gü Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir saat önce kahve içerken uyukluyordum 😹. 1 2 Yorumla u _Süveyda 24 gü Nasıl tatlı geliyor dimi o uyku😀 Yorumla u DedektifMinnie 24 gü Evet 🥰. Yorumla
gülgül58 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 22 gü Uyuklayabiliyorsaniz kafanızın dolu değil demektir bence bunu bı nimet bilin 1 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 22 gü Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Uykum gelir gelmez yatağa geçerim direk 2 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 24 gü Yatağa girince uyku falan kalmıyor 🤦 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 24 gü Diğer konusunda 774 cevap paylaştı. Hayır en fazla uzun otobüs yolculuklarinda 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 24 gü Diğer konusunda 842 cevap paylaştı. Genelde şarkı dinlerken sızıp kalıyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 24 gü Diğer konusunda 48b cevap paylaştı. evet uyukluyorum maalesef 1 0 Yorumla
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 24 gü Haha daha az önce uyandım desem prenses ☺️ 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 124 , eic 60% 23 gü Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şekerine baktır 😃 1 3 Yorumla u _Süveyda 22 gü Her haltı şekere bağlıyorsunuz djsjs Yorumla flaneurx 22 gü Ozmn karaciğer enzimlerin yüksek olabilir 😂 Yorumla u _Süveyda 22 gü Gebrdim aslında ben yoğum😂😂 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 32 24 gü Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Aynen ya yoruluyorumm 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 22 gü Diğer konusunda 769 cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 24 gü Diğer konusunda 434 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
whitechocolatemocha8 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 24 gü Yok ya bu aralar geceleri de uykum gelmiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yaşlılık belirtisi olmasın diye olsa da oldu demem 😄
Yaşlanmaktan korkuyor musun 😀
Korkmuyorum ama olmadığım yaştan da görünmek istemiyorum
Hiiiç uykulamam benim yanimda biri uykuluyorsa filmin izlemenin anlami yok bence gicik olurum jdjd
Sus djdj
🤫🤐♡
🌸🤍
Yok genelde uyuklamam sadece nöbetten çıktığım günler
Hayatımda hiç uyuklamadım, nasıl bir duygu merak ediyorum 🙂
Yok ama o kişiler nasıl uyukluyor merak ediyorum
Olmuyor desem ayıp olur bazen oluyor ama kalk yerine yat dedikleri zaman herseh bitiyor.
Sen bi' tık yaşlanmışsın.
Olabilir.
Ne güzel uyku halidir o
Sen benim sorularıma gelir miydin 😀😀
Kız doğru düzgün sitede mi takılıyorum sanki 😃
Ne bilim sjsjs
Ne ölmesi bayılmışım ben kdkc
Sbsjs
Uykucu seniyy 😂 hayır olmuyor 😂
🥱🥱😀
Uyu uyu 😂
Ayakta da uyukluyom ben dkjf
Düşme djdj
Biz yapsak Dayı derler :)
Ne alaka uyku ihtiyac sonuçta 😀
Tabii tabi :)
Bir saat önce kahve içerken uyukluyordum 😹.
Nasıl tatlı geliyor dimi o uyku😀
Evet 🥰.
Uyuklayabiliyorsaniz kafanızın dolu değil demektir bence bunu bı nimet bilin
Uykum gelir gelmez yatağa geçerim direk
İşte olduğum zamanlar olabiliyor.
Yatağa girince uyku falan kalmıyor 🤦
Bazen oluyor öyle anlarım…
Hayır en fazla uzun otobüs yolculuklarinda
Genelde şarkı dinlerken sızıp kalıyorum
Yoğurt yediysem evet 😊
evet uyukluyorum maalesef
Ara sıra oluyor 😅😅