Diğer Ellerim çocuk eli gibi ne yapmam lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ellerim çok küçük ve ince ne yapmam gerekiyor kötü duruyor 😔 Güncellemeler1 yıl Yorum engeli yedim 🥲 boyum 1.52 ama benden kısaların bile daha büyük eli var benimki çok küçük beğenmiyorum pek Ellerim çocuk eli gibi ne yapmam lazım? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Uğur2628 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bi kıza göre gayet normal üstelik 1.52 bi kıza göre ne bekliyonki sen 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ya biraz daha uzun olmasını beklerdim diğer kızların ideal mesela benimki idealin altında Yorumla Uğur2628 1 yıl Yo senin boyun civarı çok kız tanıdım ve tanıyorum hepsinin eli böyle hatta daha küçüklerinide gördüm Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ben hiç rastlamadım gören kızlar bile şaşırıyor ellerin çok küçük diye Yorumla Uğur2628 1 yıl Yok be takma kafaya Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Benimde öyle kendi elimi beğenmem ama dışarda görenler çok güzel falan diyor 2 0 Yorumla
komikamakişeyegöre Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 101% 1 yıl Bozma moralini küçük el iyidir zarif tatlı durur kendini sev 1 0 Yorumla
Kalasimvar Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Minyon Sun ne yapsan olmaz baksana kazak bile büyük gelmiş ♥️ 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kazak bol seviyorum büyük değil aslında Yorumla Kalasimvar 1 yıl Hahah öyledir eminim ♥️ Yorumla
Felsefi Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kötü durmuyor bu arada 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bence kötü duruyo ama 🥲 Yorumla Felsefi 1 yıl İnsan kendini beğenmez zaten Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Anam yaş kaç ya senin bıdık 1 4 Yorumla Soran 1 yıl 18🥲 Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Üzülme tatlı duruyor en azından seven sevi masumca sever Yorumla Soran 1 yıl Masumca derken Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Yani aklı a ark niyet gelmeden sever Hani burada sitem ediyorlar ya hep erkekler sohbeti cinselliğe çekiyor diye sende çekmezler Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aaa bebek gibi neguzel iste 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 629 cevap paylaştı. Ama çok tatlışşlarrr☺️🤗 1 1 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Yoo bennce çok sevimlilerr ☺️☺️ Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. Ne güzel işte 😊 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Nesi güzel Yorumla Blackflights 1 yıl Kötü mü Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Blackflights 1 yıl Neden Yorumla Blackflights 1 yıl T k ip et beni bir Yorumla Soran 1 yıl Fazla küçük Yorumla Blackflights 1 yıl Sen bir t k ip et beni Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl senin yasın kaç 1 13 Yorumla Soran 1 yıl 18😔 Yorumla karaşimşekk0 1 yıl 1.45 misin Yorumla Soran 1 yıl Hayırr Yorumla karaşimşekk0 1 yıl nasıl engel yedib Yorumla karaşimşekk0 1 yıl tanısalımmı Yorumla Soran 1 yıl Az önce yorum yapamıypdum çok fazla yorum yapmışım sanırım 🙂 Yorumla karaşimşekk0 1 yıl bir sey sırdum Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim var Yorumla karaşimşekk0 1 yıl sansım neden yokkk Yorumla Soran 1 yıl 🤷♀️ Yorumla karaşimşekk0 1 yıl kıskandım obu Yorumla Soran 1 yıl Niye ki Yorumla karaşimşekk0 1 yıl çok tatlı birisin belli Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir şey yapmana gerek yok bence 1 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 965 cevap paylaştı. Aaa evet 1 0 Yorumla
Guuumballll Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl boyun kaç 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 1.52 Yorumla Guuumballll 1 yıl Tatlisindir Yorumla
alevalevyann Takip Et Yoda Yaş: 36 1 yıl Ellerini severm 1 1 Yorumla alevalevyann 1 yıl Beni takip edermisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bi kıza göre gayet normal üstelik 1.52 bi kıza göre ne bekliyonki sen
Ya biraz daha uzun olmasını beklerdim diğer kızların ideal mesela benimki idealin altında
Yo senin boyun civarı çok kız tanıdım ve tanıyorum hepsinin eli böyle hatta daha küçüklerinide gördüm
Bilmiyorum ben hiç rastlamadım gören kızlar bile şaşırıyor ellerin çok küçük diye
Yok be takma kafaya
Benimde öyle kendi elimi beğenmem ama dışarda görenler çok güzel falan diyor
Bozma moralini küçük el iyidir zarif tatlı durur kendini sev
Minyon Sun ne yapsan olmaz baksana kazak bile büyük gelmiş ♥️
Kazak bol seviyorum büyük değil aslında
Hahah öyledir eminim ♥️
Benimde öyle bence büyük elden daha iyidir😍
Kötü durmuyor bu arada
Bence kötü duruyo ama 🥲
İnsan kendini beğenmez zaten
Anam yaş kaç ya senin bıdık
18🥲
Üzülme tatlı duruyor en azından seven sevi masumca sever
Masumca derken
Yani aklı a ark niyet gelmeden sever
Hani burada sitem ediyorlar ya hep erkekler sohbeti cinselliğe çekiyor diye sende çekmezler
Hahha Baya seven çıkar djdj
Aaa bebek gibi neguzel iste
Ama çok tatlışşlarrr☺️🤗
Yoo bennce çok sevimlilerr ☺️☺️
Nesi kötü gayet güzel şirin işte
Erkekler küçük elli kadın sever
Küçük el güzeldir. Benimkide küçük çok seviyorum
Ne güzel işte 😊
Nesi güzel
Kötü mü
Evet
Neden