sevgilimle dun cok kotu tartistikk.. final haftasindyiz ikimizde univde. o sinavlari cok takiyor kafasina ve bana ilgisi azaldiii. bende acaba sogudu mu benden diye dusunuyorum cunku iki gun once gorusme dedifm bir kizla gorusuvekti, biriyle goruscem dedi israr ettim o kiz oldugunu soyledi.. ve ben gorusme diye engelledim. kizla onceden duygusal bir yakinlasmasi olmus cunku. istemiyorum ya gorusmiceksin ya gorusmceksin dedim. tokat attim hatta. o gun oyle alttan aldi ki beni sakinlestirmeye calisti bitiricektim neredeyse cunku. dun de sabahtan oglene kadar aramadi beni. aradiginda arkadslarmlayim dedi sonra konusalim dedi kisa kesmeye calisti. bende mesaj attim sen o kizla gorusuyorsun dimi biliyorum ben allah kahretsin falan diyeee. aradi beni gel goruselm diye 3 saat sonra gittim aslinda gitmesem daha iyiymis.. s oyle ustume geldi ki. biktim evhamlarindan triplerinden o kizla gorusmuyorum sinavlardan kafam bir dunya destek olacagina yaptigina bak.. biktim ya bitirelim cidden dedi.. buyutuyorsun dedm o an arkadaslari geldii konu kesildi sonra beni otobuse birakirken ozur dilerim bidaha ayrilalim demicem soz dedi iyi degilim cidden dedi. gece de mesaj atti iyi uykular diye soguk bir mesaj. sabah aramama ragmen donmedi 5 saat sonra az once aradi benu acmadim,, napmaliyim sizce cok soguk davranislari tahammil edemiyorum ama bitmesini de istemiyorum kafam karisik offf.
Güncellemeler
+1 yıl
sagolun yorumlariniz icin :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar