Kendine zarar verme nedenin nedir?

Kötü alışkanlıkların ile neden kendine düşmanlık ediyorsun? Mesela alkol, sigara uyuşturucu veya ilaç. Mesela türlü, türlü gıda maddeleri! Ki zaten şu gıda maddesi yararlı diyecek bir ruhani akıl yok bana göre. Her insan nefsani bir akıl ile yağ ve balla kandırılıyor zaten. Söyler misin; neden kendi kendinin uzun vadeli katilisin, neden savaş açtın kendine, neden ihanet ediyorsun ruh ve bedenine? Kendine karşı bir terörist misin sen?
Güncellemeler
1 yıl
Çoğunluk birer hain olduğu için onuruna dokunur diye cevap veremiyor... Bakın kız erkek ayırt etmiyorum alayınız akıl hastasınınız diyorum ve bunu söylerken çok üzülüyorum. Bırakın evliya, tanrı mertebesini siz daha insanlık kavramini bile beceremiyor bir yaratık olarak karanlıklar içerisinde menfaatiniz doğrultusun da haz uğruna yaşıyorsunuz hayır yaşamıyorsunuz ruhunuz ölü, duymuyorsunuz zira onun sesini. Ruhunu duymayan zaten nefsine köle olmuş bir şeytandır hepsi bu.
Güncellemeler
1 yıl
Bedeninde ki kiloların senin masum günahlarındır, bu da rutin olarak hergün kendine vermiş olduğun zarardır ruhsal/fiziksel olarak.
Kendine zarar verme nedenin nedir?