Güncellemeler
1 yıl
Kizlarda beni beğenir ondan geliyolar yanima
Güncellemeler
1 yıl
Vvbbbbb
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakisikli ve fit iken çok zor yaa
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Oruç tutarak ve zinaya düşme tehlikesi ile mastürbasyon yapiyosun işte normalde oda günah ama zinaya düşme tehliken var ki hele hele bu devirde cidden çok zor oruç bol bol oruç ve gözünü sakindir düşünceni kontrol et işe yarıyor
Allah yardımcın olsun ya da evlenerek işte
Evlenmek zor yaaa. Param yok.. kızlarda hoşuma gidiyo. Çok zor yaaa zina yapmamak günaha giriyom büyük. Ama korunmadan yaptigimdan AIDS kaptım bir ara hatta
Sanırım o yolla bulaşan bir hastalık geçmiş olsun uzak durmak gerek sır orada aslında çünkü Allah kuranda yapmayın demiyo zinaya yaklaşmayın buyuruyor emin ol maddi manevi bize uzak durmamızda fayda var yaklaşırsan yanarsın uzak dur sen nası uzak duracağını nelerin seni o düşünceye sürüklediğini kendin daha iyi bilirsin düşün bul ve faaliyete geç ya da olmadı imam nikahı ile kabul etmek birini bul ajsjbd şaka maka ciddiyim ama bunun günah olduğunu bilmen uzak durmyi istemen çok güzel bir şey seni tebrik ediyorum
Zaten çok fazla zina yaptım. Evlenene kadar sabretmem gerek bundan sonra zor olcak. Ama düzgün kız az
Evet öyle ama temiz erkekler temiz kadinlara kirli erkekler kirli kadınlara diye ayet var...
Uzak durarak
Çirkin olsaydim kızlar benle olmazdi
Zaten yapacağını yapmıssın bide soruyorsun bide egolu egolu konusuyorsun
Bak bak seyin kafasına benziyorsundur