Merhaba arkadaşlar, yemek kartının nakit paraya çevirmesi bazı marketlerde geçer. Siz hiç yemek kartınız nakite çevirdiniz mi? Çevirdiyseniz hangi marketlerde geçiyor bilginiz var mı?
Şimdiden Teşekkürler 🙂
Şimdiden Teşekkürler 🙂
Şu ana kadar çalıştığım şirketlerde yemek hep zaten kendinden de kendi yemekhanesi vardı veya dışarıdan hazır geliyordu. Hiç yemek kartı olayı olmadı bizde o yüzden hiçbir bilgim yok. Ama dediğin gibi dışarıda marketlerde geçtiğini duymuştum bazı yemek kartlarının yani yemek yemeyip alışveriş yapıyorlardı.
Cevap
7Cevap
Hayır hiç yapmadım maalesef
Kasiyerlik yaptığımı buradan söylemek istiyorum.
Yemek kartları nakite çevrilmez, içinde ne kadar para varsa Onur markette geçerlidir.
Rica ederim.
Yemek kartım yok şirket kredi kartı taşıyorum ama bunu paraya çeviren yerler illaki vardır belli bir komisyon karşılığında.
Nakite değil de içindeki bakiye kadar market alışverişi yapıyorsun
Ben 1-2 defa denemiştim ama maalesef yapan yer bulamamıştım :/
Bilgim yok üzgunüm ben anlaşmalı restorandan yiyorum işverenim ödemesini kendisi yapıyor..
Arkadaşlarınla yemek yerken sis bana atın ben kart ile öderim de benim bir arkadaşım yapıyordu. Nakite çevrilmiyor demişti
Ev alış verisini ordan yap nakit cebinde kalsın daha mantıklı değil mi?
Hangi yemek kartı veya yefisinden bahsediyorsun? Hangi firma sodexo, ticket vs vs. ?
Bunu nerde nasıl kullanacağını bilmiyormusun
Mahalle bakkalinda gecmiyor ise ceviremezsin. Varsa tanıdın muhabbetin olan birileri nakit paraya ihtiyacım var deyip bu şekilde takas edebilirsin. Marketler falan hikaye
Bakiye olarak yüksek mevlami?
Nakit ihtiyacın nedir? Çok büyük bir Mevla değil
10 bin senin işini gorucekmi?
Tatminsiz bir CVP , ama yapacak bir şey yok
İnstagram hizlibozumcu diye bir firma yapıyor daha önceden yaptırmıştım internet siteleride var sıkıştıysan yapabilirsin ordan
Kesinlikle bende burdan yaptırıyorum
htttps://hizlibozumcu. com ben hep burdan yaptırıyorum, tavsiye ederim
Ben çevirdim güvenilir bir numara var
Bennn 😅
Defalarca sıcak para iyi 😅
Sen hangi şehirdesin ki muhtemelen bilmezsin
Sakarya benim
Essenyerel bir markette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?