Arkadaşlar merhaba ben internet üzerinden özel ders vermeye başladım. Bana ücret gönderecekler ama benim kendime ait kredi kartım yok Paparam var. Birisi Papara hesabıma gönderebiliyor mu parayı? Onlara İBAN numarasını vermek istiyorum. Papara iban numarası nasıl öğrenebilirim?papara iban öğrenme
Eğer öğrencilerinizin Papara kartı ya da hesabı varsa Papara Numaranıza kartsız işlemlerden ya da mobil şubeden "Gönder" kısmında bakiye gönderebilirler.
Artı: Papara kartta kişisel İBAN numarası yok. Ordaki İBAN numaraları Papara Elektronik Para ve Hizmetler A. Ş'ye aittir.
Selam :) Papara kart, kredi kartı kullanmak istemeyenler için harika bir tercih. Özellikle öğrenciler Papara Kart kullanmayı tercih ediyorlar. Papara kart ön ödemeli kartlar arasında en popüler ve güvenilir olanlarından bir tanesi. Para yüklemenizi ve yüklediğiniz o parayı kart üzerinden harcamanızı sağlıyor. Kredi kartı gibi değil. İçinde para varsa harcama yapabiliyorsunuz. Bu da sizi borca girmekten kurtaran bir durum oluyor.
Para kartlara ATM'lerden, Teknosa'dan, PTT'den para yükleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda Papara mobil uygulaması üzerinden kendinize ait diğer banka hesaplarını kullanarak da Papara karta para yükleyebiliyorsunuz.
Papara kart ile ilgili en çok merak edilen ise başkasının bize İBAN numaramız ile para gönderip gönderemeyeceği. Bu yüzden karşı tarafa vermek için Papara İBAN nerdeyazar öğrenmek istiyorlar. Size bu soruların cevabını vermek istiyorum.
Papara Kartta İBAN var mı?
papara iban numarası
Eğer bu konuyu araştırırsanız Papara kartta İBAN yok yorumlarıyla karşılaşırsınız. Papara kartta aslında İBAN var. Ancak bu İBAN numarası sadece Papara hesaba sahip kişiler arasında para transferi yapmak veya Papara karta sahip birinin kendi başka hesaplarından Papara kartına para yatırabilmesi için kullanılabiliyor. Papara hesabı olmayan bir başkası size İBAN ile para yükleyemiyor maalesef.
Papara İBAN öğrenme nasıl yapılır?
papara iban numarası
Papara kart sahibi biriyseniz öncelikle Papara kartın mobil uygulamasını indirmelisiniz. Apple Store ve Google Play'den indirebilirsiniz. Daha sonra bu mobil uygulama üzerinden Yatır- Havale/ETF ile Yatır seçeneklerini takip ettikten sonra istenilen bilgileri doldurduğunuzda karşınıza İBAN numaranız çıkar. Ancak dediğim gibi bu İBAN numarasını başkasına verseniz bile eğer o kişinin Papara hesabı yoksa size para gönderemez. Bu durumda Papara iban numarası orada geçersiz sayılır. Bu yüzden Papara hesap diğer banka hesapları gibi değildir.
Papara hesaba nasıl para yatırılır?
papara iban numarası
Teknosa mağazalarından Papara kartınıza para yatırabilirsiniz.
PTT'lerden Papara kartınıza Para Yatırabilirsiniz.
Bankaların ATM'lerinden Kartsız İşlem kısmından Ön Ödemeli Karta Para yükle seçeneğini kullanarak para yükleyebilirsiniz.
Papara Mobil Bankacılığı üzerinden diğer banka hesaplarınızı kullanarak para yatırabilirsiniz.
Papara iban numarası elbette var. Papara hesabınızın iban numarasını öğrenmek için papara uygulamasına girin ve havale işlemleri üzerinden ıban numaranızı öğrenin. Dilerseniz tarayıcıdan da papara sitesine giriş yapıp ıban numaranızı öğrenebilirsiniz. Hesap bilgilerim kısmında var.
En para alabilirsin kendine o da papara gibi ama daha kullanışlı eğer papara mı kullanmak istiyorum illaki diyorsan da uygulamasını indir veya web sitesini ziyaret et.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
sadece resmi bankaların ıbanı vardır papara sanal bir banka